Wulfija e36
VNZ jau spēcīgi
Diski un stūre vislabāk patīk Tā "uzacs" pavarota apakšā spēcīga
V1Beta rakstīja:VNZ jau spēcīgi
Kas?V1Beta rakstīja:VNZ jau spēcīgi
4444
Nekad neskatos uz skaitliem tiem
P.S. Esmu ieverojis tik to kaut kadēl tur Balvos fano pec 2 un 3 ciparu numuriem, kas tur tāds kruts, nesaprotu
P.S. Esmu ieverojis tik to kaut kadēl tur Balvos fano pec 2 un 3 ciparu numuriem, kas tur tāds kruts, nesaprotu
Pēdējais labojis Hazard - 27 Jūn 2013, 00:23, kopā labots 1 reizi.
Smuks, redzēju , ka apkārt braukāji, labs autiņš.
Viss ir forši, bet tās uzacis es ņemtu nost (tas ir tikai mans viedoklis) , bet tā dzīvajā daudz labāk nekā bildēs izskatās!
Viss ir forši, bet tās uzacis es ņemtu nost (tas ir tikai mans viedoklis) , bet tā dzīvajā daudz labāk nekā bildēs izskatās!
bagāti cilvēki balvos dzīvoHazard rakstīja:Nekad neskatos uz skaitliem tiem
Priekš tiem laikiem jau audio sistēma bija iespaidīga. Genesis FTW!
Izskatās tāds solīds auto...
Varu nosaukt lietas, kuras vajag mainīt/uzlabot... Nu, vismaz es tā darītu. Tikt vaļā no tām ''uzacīm'', tikt vaļā no tiem dubļu sargiem, stūri uzlikt kādu stock (varu piedāvāt ), ātrumkloķa uzgali arī stock, aizmugurējās lampas nopūst/nolīmēt visas sarkanas vai nomainīt pret lampām ar balto pagriezienu, izvērtēt vai vajag vilkšanas āķi un ja nē, tad ņemtu nost. Un tad var domāt par kādiem citiem, izskatīgākiem diskiem.
Tas tāds ieteikums, lai autiņš ietu pareizajā virzienā.
Varu nosaukt lietas, kuras vajag mainīt/uzlabot... Nu, vismaz es tā darītu. Tikt vaļā no tām ''uzacīm'', tikt vaļā no tiem dubļu sargiem, stūri uzlikt kādu stock (varu piedāvāt ), ātrumkloķa uzgali arī stock, aizmugurējās lampas nopūst/nolīmēt visas sarkanas vai nomainīt pret lampām ar balto pagriezienu, izvērtēt vai vajag vilkšanas āķi un ja nē, tad ņemtu nost. Un tad var domāt par kādiem citiem, izskatīgākiem diskiem.
Tas tāds ieteikums, lai autiņš ietu pareizajā virzienā.
Pēc virsbūves jau izskatās ok, tik tā e46 style apakšējā uzacs bojā skatu, bet pārējais izskatās solīdi!
oo fotosesija pie Ģimnāzijas bijusi
grāsa ļoti patīk, tāda sulīga
bet domāju ka āķis jāņem nost
grāsa ļoti patīk, tāda sulīga
bet domāju ka āķis jāņem nost
Redzetu tu tos celus te... ar 40/40mm sedinajumu nezini kā izbrauktCoupe rakstīja:Sveiciens bara...
citi diski , zemaka gumija un sedinajums un buus
Viennozīmīgi jebkura stock stūre ir glītāka par šito briesmoni. Un lai novāktu tās uzacis, dubļiniekus un padarītu vizuāli pievilcīgākas lampas, nekādus baigos līdzekļus nevajag.
Tās stock stūres taču ir vairāki varianti... Ja uzreiz negrib pirkt mtech2 vai mtech3 pa dārgo, pa normālu cenu var atrast stock 3-staru stūri, kura tāpat būs 100x labāks variants kā tā briesmīgā, sarkanā.Wulfijs rakstīja:Ja godīgi, tad stock stūre man īsti negāja pie sirds, jo garāžā kkur ir viņa no šitās pat mašīnas, kad tika iegādāta.
labas bildes un pats bembis
izskatas ka diezgan ir sadarīts
Wulfijs rakstīja:Pilnīgi pašam neticās, bet visu normāli sataisot šitais prieks man apgājās 1 rollers (600ls) un vēl sapelnītā nauda 400 nepilni. Vajadzētu kko uzrīkot kkad vai arī vienkārši saskrieties.. Ko ar savu esi labu sadariijusi?blondaaa rakstīja:labas bildes un pats bembis
tad jau tiešām darbiņš un finanses nav žēlotas priekš mašīnītesWulfijs rakstīja:Pilnīgi pašam neticās, bet visu normāli sataisot šitais prieks man apgājās 1 rollers (600ls) un vēl sapelnītā nauda 400 nepilni. Vajadzētu kko uzrīkot kkad vai arī vienkārši saskrieties.. Ko ar savu esi labu sadariijusi?blondaaa rakstīja:labas bildes un pats bembis
piekrītu vaig ,vaig kko sadomāt.
bet pagaidām nesanāks jo melnītis jau kā pusotru mēnesi atpūšas, notiek darbi pie virsbūves.
laika maz a darba daudz
tiks pārkrāsota visa virsbūve.
un vēl šis tas tisk darīts.