klikica 2.0 convertablis
Nu stāsts ir diezgan īss!
- Vācija tika iegādāts e36 2.0 6cil krabis, ar neejosu motoru, dabuju uk motoru ar 100k noskrējienu, nomainijām motoru, samainijām blīves, eļļas samainijām, un auto bija gatavs darbam!
Vācijā komplektācijā nāca klāt diski, kas stāv virsū, sabis, pastūzis, glāžu atsaites, mpaka, mazais obc, kas tiks mainīts, dalītā klima, jumts ideāla stāvoklī, atvērts tikai 1000 reizes bijis, kam ir zinās cik tas ir maz!
Nobraucu 300km un uzvārījās motors, respektīvi radiators, jo radiators bija kkads ķīniešu un nelaida spiedienu pareizu cauri, tā nu es uzliku vecu radiatoru, kurš pilēja, un lēju vidēji dienā 1-2 l antifrīzu. Beidzot saņēmos un aizvedu radiatoru sataisīt.
Tad vēl vienā dienā izbeidzās ģeneratoru oglītes, bet tas jau pa lielam sīkumi.
Ziemā gadījās arī avārija, sieviete pa telefonu aizrunājās pie stūres, un uz Ģertrūdes ielas man ielika aizmugure, trieciens bija liels, mašīnai arī skāde liela bija, bet viss tika novērsts, un izskatās kā jauns, sõrī, bet bildes gan nav no sasistās pakaļas.
Tika iegādāta M/stūre, fifuzors no marihuāna, iegādāts jauns m/bampers priekšējais un uzlikts org M/// kloķis, notonēti stikli, atlicis vēl priekšā koiļi, piekare jāpielabo bišķīt, varbūt kkas no muzona stingrāks jāieliek, ksenoni un vēl šis tas!
Te būs daži foto no mana auto, lai gan šonedēļ plānojās fotosesija krabim.
P.S sry par gramatikas kļūdām, rakstīju steigā un līkiem pirkstiem!
- Vācija tika iegādāts e36 2.0 6cil krabis, ar neejosu motoru, dabuju uk motoru ar 100k noskrējienu, nomainijām motoru, samainijām blīves, eļļas samainijām, un auto bija gatavs darbam!
Vācijā komplektācijā nāca klāt diski, kas stāv virsū, sabis, pastūzis, glāžu atsaites, mpaka, mazais obc, kas tiks mainīts, dalītā klima, jumts ideāla stāvoklī, atvērts tikai 1000 reizes bijis, kam ir zinās cik tas ir maz!
Nobraucu 300km un uzvārījās motors, respektīvi radiators, jo radiators bija kkads ķīniešu un nelaida spiedienu pareizu cauri, tā nu es uzliku vecu radiatoru, kurš pilēja, un lēju vidēji dienā 1-2 l antifrīzu. Beidzot saņēmos un aizvedu radiatoru sataisīt.
Tad vēl vienā dienā izbeidzās ģeneratoru oglītes, bet tas jau pa lielam sīkumi.
Ziemā gadījās arī avārija, sieviete pa telefonu aizrunājās pie stūres, un uz Ģertrūdes ielas man ielika aizmugure, trieciens bija liels, mašīnai arī skāde liela bija, bet viss tika novērsts, un izskatās kā jauns, sõrī, bet bildes gan nav no sasistās pakaļas.
Tika iegādāta M/stūre, fifuzors no marihuāna, iegādāts jauns m/bampers priekšējais un uzlikts org M/// kloķis, notonēti stikli, atlicis vēl priekšā koiļi, piekare jāpielabo bišķīt, varbūt kkas no muzona stingrāks jāieliek, ksenoni un vēl šis tas!
Te būs daži foto no mana auto, lai gan šonedēļ plānojās fotosesija krabim.
P.S sry par gramatikas kļūdām, rakstīju steigā un līkiem pirkstiem!
Tātad atbildēšu pa vienam!
Nopirku salīdzinoši ļoti lēti, ar visu komplektāciju pa 1800euro no fāterlandes!
Pēc avārijas viss bija činkiniekā, jumtu nebija skāris, vienīgais aizvedu uz sezonu pie Drivera nomainīju drošinātaju!
Salona bildes būs, kā jau solīju!
Par baltezeru, kā tu zini, kkur dzīvo, zem bildes rakstīts ka esi no Jelgavas!
Nopirku salīdzinoši ļoti lēti, ar visu komplektāciju pa 1800euro no fāterlandes!
Pēc avārijas viss bija činkiniekā, jumtu nebija skāris, vienīgais aizvedu uz sezonu pie Drivera nomainīju drošinātaju!
Salona bildes būs, kā jau solīju!
Par baltezeru, kā tu zini, kkur dzīvo, zem bildes rakstīts ka esi no Jelgavas!
klikics sanak pabuut baltezera... atpazinu kanalu un buves
Iegādāti spliteri, ksenonas Zilbinaitis arī uzinstelēts, tālāk plana obc, kur cerams dogma man izpalīdzēs!
Sodien daudz izdarits, 7 jaunas bukses, stures pirksti nomainiti salniki, nomainits radiatora kranins, salikts unuzlikta kondicioniera siksna, viss pateicoties KEMI 50% skidonam! xenoni savesti kartiba, lai gan viens miglinieks jau nestrada, Uzmonteti gt splitteri, aizmugurejas riepas nomainitas no 225/40 r17 uz 245/40 r17 jo vecajam jau "dzelzs pinums" izlida, kad busu pie pc iemetisu ari dazus snapshotus! Sry par iespejamam gramatiskak kludam, rakstu no apple un skibiem pirkstiem, ka jau parasti!
Pienāca diena kad bija jāsāk ķerties klāt auto uzfrišināšanai, salabot ritošo, savest kārtībā vadus, respektīvi savest kārtībā visus sikumus kas bija sakrājušies no ziemas!
Sākam ar ritošo, 7 jaunas bukses, lai gan visas nebija jamaina, bet nu jaunas ir jaunas, jauni stūres pirksti, vel sis un tas!
Veram vaļa katlmāju! mainam radiatora krāniņu, kas prasīja daudz nervu, dēļ atrašanās vietas, mainām eļļas, filtrus, savedam kārtībā visus vadus kas saistīti ar elektroniku, ksenoni utt... Pie viena uzliekam spliterus!
Laižam uz savirzi!
Ieguldits daudz darba un mīlestības!
Tagad vēl tikai atlicis pie dogmas ar aliņu un uzinstelēt 18 pogu obc... Paldies par uzmanību!
Sākam ar ritošo, 7 jaunas bukses, lai gan visas nebija jamaina, bet nu jaunas ir jaunas, jauni stūres pirksti, vel sis un tas!
Veram vaļa katlmāju! mainam radiatora krāniņu, kas prasīja daudz nervu, dēļ atrašanās vietas, mainām eļļas, filtrus, savedam kārtībā visus vadus kas saistīti ar elektroniku, ksenoni utt... Pie viena uzliekam spliterus!
Laižam uz savirzi!
Ieguldits daudz darba un mīlestības!
Tagad vēl tikai atlicis pie dogmas ar aliņu un uzinstelēt 18 pogu obc... Paldies par uzmanību!
Sen neesmu neko updeitojis!
Daudz kas sadarīts, uzšūta stūre, jauns salons iegādāts, tagad aktīvi pāršujam! diski uz pulēšanu, plaukts spīdēs ka maza kaķa pauti! tāpēc pašlaik braukāju ar e46 m replikām, kuri iet uz tirdziņu, esmu atvērts darījumiem.!
Šodien pabūts pie elektriķa, samontētas pāris ekstras, automātiskās gaismas, un gaismas kuras slēdzas iekšā, kad atslēdz, aizslēdz mašinu (miglas + gabarīti) ķip pod jauni s klases MB, sīkums bet izskatās zbiss uz e36!
Meklēju obc check control moduli priekš obc, iepirkti parging sensori orģinālie, nevajadzīgi, bet komplektācija no tā nepaliek mazāka!
Īsumā tas arī viss! kad uzpulēšu diskus, atrādīšu arī auto pāris snapos!
P.S, gaidu arī sabraukumu!
Daudz kas sadarīts, uzšūta stūre, jauns salons iegādāts, tagad aktīvi pāršujam! diski uz pulēšanu, plaukts spīdēs ka maza kaķa pauti! tāpēc pašlaik braukāju ar e46 m replikām, kuri iet uz tirdziņu, esmu atvērts darījumiem.!
Šodien pabūts pie elektriķa, samontētas pāris ekstras, automātiskās gaismas, un gaismas kuras slēdzas iekšā, kad atslēdz, aizslēdz mašinu (miglas + gabarīti) ķip pod jauni s klases MB, sīkums bet izskatās zbiss uz e36!
Meklēju obc check control moduli priekš obc, iepirkti parging sensori orģinālie, nevajadzīgi, bet komplektācija no tā nepaliek mazāka!
Īsumā tas arī viss! kad uzpulēšu diskus, atrādīšu arī auto pāris snapos!
P.S, gaidu arī sabraukumu!
Salona apgaismojums jau man bija sakuma! Izskatas vnk super! Tikai sodiej taimera plate nodega! Jaliek velviens relejs pa vidu! :( a to tikai 2 dien, tad ari uzfilmesu
Kr4 tur ar diskuem ir ta, ka man nevareja uzpulet, bija 1 diskam kasjaks! Cena orientejosi 70-80 ls par komplektu! Lietotajd image ieks bmwpower! Bet nu es tagad nopieku pulierus un pats nemaos, vienu sovakar uzpuleju jau, izskatas vnk super! Ja ir interese pm pastastisu ka pulet, kur un kas japerk! Aptuvenas izmaksas 6ls
Kalnz rakstīja:Šis ievērtēts dzīvē
Gaismas izskatās ļoti labi, vnk ka xenons ātrāk izbeigsies!
I muzička būs, i salons būs, i pilnai laimei Xbox 360 ar būs
P.S cik gribi pa saviem diskiem?!
Jap, pie drivera 4dien muziku uzlikt, gribi vari pieskriet, kada izpalidziga roka noderes!
Cik nu tur atrak izbeigsies, bet nu ja, pasam ari patik, vienigais nodega mikrene, vajadzes 1 releju pa vidu ielodet!
Xbox bus tad kad parejie sikumi bus novesti lidz galam!
Par cenam pm
Mjam, paldies!
Man ari sie patik, pabraukaju ar citiem, nav tas, ir odzina siem!
Vakar kad brauci garam nedzirdeji, skan labak ka hk
Man ari sie patik, pabraukaju ar citiem, nav tas, ir odzina siem!
Vakar kad brauci garam nedzirdeji, skan labak ka hk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ahhhhhh, paldies erda!
Varbut kads var man atbildet kur var bildes redzet? jo cik skatos sadala bildes/video vairs neatrodu to topiku, vrb esmu internet tarps, bet ludzu kads palidz!
Varbut kads var man atbildet kur var bildes redzet? jo cik skatos sadala bildes/video vairs neatrodu to topiku, vrb esmu internet tarps, bet ludzu kads palidz!