silueta` kupeja
Nu, vel viens Ģimenes loceklis ir pievienojies. ;D
Tatad- BMW 325i - 1992gada.
Iegādājos- 2013 g. 30 maijs.
Mauritiusblau krāsojums (kurš kļūs par melnu)
5 pakāpju Manuālā pārnesumu kārba
Aprīkots ar-- >
Stūres pastiprinātājs
ABS
Spoileris(kas tika amputēts)
Miglas lukturi DEPO
Slēptā atslēga
Salona gaisa filtrs
OBC 18 pogu
Gaisa spilveni
Parastā klimata kontrole
Lietie diski
Papildus bremžu signāls (vel jāpievieno pie vadiem)
Elektriski regulējami spoguļi
Signalizācija ar centrālo.!
Plānotās auto izmaiņas: Daudz, un dikti piestrādāt pie Vizuālā tēla, un kārtīgi metināšanas darbiem, it īpaši sliekšņos.
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes-
Sāksts špaktelēts spārns-
metinātas glāzes,
ieliktas diodes gabarītos,
baltais salanona apgaismojos.
Sāksim ar bildēm- šādu es viņu paņēmu-- Traks un briesmīgs. Bet dvēselīte pukst patīkami. Atceros kā šodien iegādes dienā, Aaudi piebrauc klāt un cītīgi skatās- Riccijs saka- Potenciāls ir zem pārsega nevis izskatā. Un jā BMW aiztāvējām godam ;D Pie zaļā vienkārši tur nebija Audi izredzes ;D
Te jau sāku kaut ko ķerties klāt ar glāzēm- sametinātas viss kā vajag. Pirmais darbs padarīts.-- Sāku ķerties klāt spārnam- Pirmais vilciens novilkts (uz slieksni nevajag skatīties ) Te jau mazliet labāks skats uz dzīvi- Bet darbs vēl ir slīpēt un špaktelēt ;D Kamēr spārns žūst rokas klēpī neturēsi.>!
Noņēmu to trako veļas dēli uzreiz izskatās pēc auto. Un tā, jau klāt vakars purns vēl jāsaliek kopā un jādodas pie miera- Auto notīrīts, samīļots un iebraukts garāžā atpūsties līdz nākamām tuvakajām dienām kad varēsu viņam klāt pieķerties..! Nākamais darbs ir savest kārtībā sliekšņus.
Tad nu Tā ar sliekšņiem esmu ticis galā ;D Paliek tikkai iedabūt viņus formā un špaktelēt. ;D
Domāju Ātri vien tik galā biju jau nopircis grunteni, bet kad iesāku strādāt pie sliekšņa sapratu ka līdz gruntēšanai kā līdz ķīnai.. Donkrata vieta bija tā izpuvusi kad nevarēja vsp pacelt auto Tagad aiz tās vietas var vilkt no meža arā Tagad jēvelk formas, un būs DONE Palēnām, Pelēnām. Domāju ka neuzpēšu uz šā gada sabraucienu, bet nu nekas. Nākamais gads būs priekšā, un tad ieripos Jauna KOŅČIŅA Gaidu jūsu komentārus.! IETEIKUMUS, atsauksmes.
Tatad- BMW 325i - 1992gada.
Iegādājos- 2013 g. 30 maijs.
Mauritiusblau krāsojums (kurš kļūs par melnu)
5 pakāpju Manuālā pārnesumu kārba
Aprīkots ar-- >
Stūres pastiprinātājs
ABS
Spoileris(kas tika amputēts)
Miglas lukturi DEPO
Slēptā atslēga
Salona gaisa filtrs
OBC 18 pogu
Gaisa spilveni
Parastā klimata kontrole
Lietie diski
Papildus bremžu signāls (vel jāpievieno pie vadiem)
Elektriski regulējami spoguļi
Signalizācija ar centrālo.!
Plānotās auto izmaiņas: Daudz, un dikti piestrādāt pie Vizuālā tēla, un kārtīgi metināšanas darbiem, it īpaši sliekšņos.
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes-
Sāksts špaktelēts spārns-
metinātas glāzes,
ieliktas diodes gabarītos,
baltais salanona apgaismojos.
Sāksim ar bildēm- šādu es viņu paņēmu-- Traks un briesmīgs. Bet dvēselīte pukst patīkami. Atceros kā šodien iegādes dienā, Aaudi piebrauc klāt un cītīgi skatās- Riccijs saka- Potenciāls ir zem pārsega nevis izskatā. Un jā BMW aiztāvējām godam ;D Pie zaļā vienkārši tur nebija Audi izredzes ;D
Te jau sāku kaut ko ķerties klāt ar glāzēm- sametinātas viss kā vajag. Pirmais darbs padarīts.-- Sāku ķerties klāt spārnam- Pirmais vilciens novilkts (uz slieksni nevajag skatīties ) Te jau mazliet labāks skats uz dzīvi- Bet darbs vēl ir slīpēt un špaktelēt ;D Kamēr spārns žūst rokas klēpī neturēsi.>!
Noņēmu to trako veļas dēli uzreiz izskatās pēc auto. Un tā, jau klāt vakars purns vēl jāsaliek kopā un jādodas pie miera- Auto notīrīts, samīļots un iebraukts garāžā atpūsties līdz nākamām tuvakajām dienām kad varēsu viņam klāt pieķerties..! Nākamais darbs ir savest kārtībā sliekšņus.
Tad nu Tā ar sliekšņiem esmu ticis galā ;D Paliek tikkai iedabūt viņus formā un špaktelēt. ;D
Domāju Ātri vien tik galā biju jau nopircis grunteni, bet kad iesāku strādāt pie sliekšņa sapratu ka līdz gruntēšanai kā līdz ķīnai.. Donkrata vieta bija tā izpuvusi kad nevarēja vsp pacelt auto Tagad aiz tās vietas var vilkt no meža arā Tagad jēvelk formas, un būs DONE Palēnām, Pelēnām. Domāju ka neuzpēšu uz šā gada sabraucienu, bet nu nekas. Nākamais gads būs priekšā, un tad ieripos Jauna KOŅČIŅA Gaidu jūsu komentārus.! IETEIKUMUS, atsauksmes.
Pēdējais labojis siluets - 23 Feb 2014, 21:40, kopā labots 8 reizes.
Galvenais turpini tādā stilā! Nepamet visu novārtā!
Tā tik turēt veci !
Būs konča !
Un motorīts pukst labi šitam tas gan !
Būs konča !
Un motorīts pukst labi šitam tas gan !
Njaa, coma bijusais ziemas auto.
Motorits griezas labi, lsd arii ir, tik kur pazudis adas salons?
Veiksmi, darbos.
Veiksmi, darbos.
Sākums jau daudzsološs, tā tik turpināt!
Elvijs rakstīja:Njaa, coma bijusais ziemas auto.
Veiksmi, darbos.
Cik sapratu ādu nozaga
Jā, protams ka visu- Domāju krāsot uz Tumši zilu pēdejo toni - Teju melnu. Lai nav tehniskā pase jāmaina ;DJohnny rakstīja:Pārkrāsosi visu auto?
Brīvdienās ļoti sašutu kad ieraudzīju šo ;D Līdz ar to man radās jautājums- KUR varētu būt problēma ?
Pēdējais labojis siluets - 22 Dec 2013, 22:09, kopā labots 1 reizi.
mans domāt, ka tas difuzors ir no ///m aizmugurējā bampera, kas atšķiras no parastā bampera.
ja tu vispār biji domājis tās šķirbas.
ir ir tas m bufera difuzors, uz parastā bufera nekādīgi nederēs
BMW-Big Money Waste
Nu, tad man ir skaidrs- no sākuma domāju ka tas ir no Sedana. ;DLawwr rakstīja:mans domāt, ka tas difuzors ir no ///m aizmugurējā bampera, kas atšķiras no parastā bampera.
GADĪJUMĀ KĀDAM NEVAJG ŠO DIFUZORU ?
Tad nu Tā biju atkal padarboties ;D
Sākumā sagaidīja ļoti negaidīts pārsteigums, sāku slīpēt arku, un plokšs, Rūsas caurums, dabūj` metināt ciet
Kamēr labotais spārns žūst, meiteni pie darba pieliku ;D
Kad sāku just ka Rudens nav aiz kalniem un sāk auksti palikt patīriju motora telpu ;D Un šeit jau jaunais skats- Nogruntēts.
Kad sāku just ka Rudens nav aiz kalniem un sāk auksti palikt patīriju motora telpu ;D Un šeit jau jaunais skats- Nogruntēts.
Pēdējais labojis siluets - 22 Dec 2013, 22:08, kopā labots 2 reizes.
Malacis! Kā arī iesaku notīrīt to aplupušo krāsu tam vārstu vākam un nopūst viņu ar melnu karstum izturīgo krāsu, tici man skats būs tīkamāks kad haubi vērsi vaļā.
Malacis.
Gribas redzēt kad būs nokrāsots
Gribas redzēt kad būs nokrāsots
Biju atkal nedaudz paķimerēties.
Tika iegādāti sliekšņu uzlikas.
+ Iegādāšos vāciņus. (PM ja ir piedāvājumi) Haube krāsota un lietus ticis virsūū
Kā arī rodas jautājums, kā vislābāk notīrīt krāsu no pārsega ? Domāju ar P800 ūdeņnieku bet sapratu ka tas nebūs īstais.
Varbūt kāds var ieteikt kaut ko citu ? Dodoties prom no auto- uz atvadām izdomājām sakopt salonu. :) Beidzot visas abšivkas turās kā nākas + salons smaržīgs un Tīrs.
Līdz krāsošanai būs vēl nedaudz jāpagaida.!
Nevaru īsti izlemt Tumši zils, vai melns. Ja melns atkal papildus izdevumi, uz krāsas maiņu jaunu TRA. Bet melns, paliek melns
Nākamais Updeits- Būs pabeigta pilnīgā gruntēšana ( Haube, Sliekšņi, Druvju ailes)
Uzmontēts jauns izpūtēja bunndulis.!
Tika iegādāti sliekšņu uzlikas.
+ Iegādāšos vāciņus. (PM ja ir piedāvājumi) Haube krāsota un lietus ticis virsūū
Kā arī rodas jautājums, kā vislābāk notīrīt krāsu no pārsega ? Domāju ar P800 ūdeņnieku bet sapratu ka tas nebūs īstais.
Varbūt kāds var ieteikt kaut ko citu ? Dodoties prom no auto- uz atvadām izdomājām sakopt salonu. :) Beidzot visas abšivkas turās kā nākas + salons smaržīgs un Tīrs.
Līdz krāsošanai būs vēl nedaudz jāpagaida.!
Nevaru īsti izlemt Tumši zils, vai melns. Ja melns atkal papildus izdevumi, uz krāsas maiņu jaunu TRA. Bet melns, paliek melns
Nākamais Updeits- Būs pabeigta pilnīgā gruntēšana ( Haube, Sliekšņi, Druvju ailes)
Uzmontēts jauns izpūtēja bunndulis.!
Pēdējais labojis siluets - 22 Dec 2013, 21:59, kopā labots 1 reizi.
šeit var citi pamācīties, kā vajag topiku veidot tā tik turpini un vēl vairāk bildes, jo kam gan patīk lasīt garus tekstus:D
Skatos rokas no pakaļas kā man neaug!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
+325. viens no retajiem kas reāli progresē nevis tikai tukša muldēšana.KV_ rakstīja:šeit var citi pamācīties, kā vajag topiku veidot tā tik turpini un vēl vairāk bildes, jo kam gan patīk lasīt garus tekstus:D