Zaļā dīzeļtouringvarde!
Nu ko ja jau visi tad jau visi,jāatrādā man arī savs braucamais.
Teikšu jau pašā sākumā,ka nekādas Mpakas vai kko eksluzīvu neieraudzīsiet,bet viss vēl priekšā,tas tā ievadam,bet nu ķersimies vērsim,ptfuu,bembim pie ragiem!
Auto: BMW 325tds,1996.gada decembris,zaļš,sēdināts ,mašīnu uz priekšu dzen 2.5 čipotais motorīts jaukā sadarbībā ar 5pakāpju automātisko kārbu,reizēm lai aizmugure varētu apdzīt priekšu ir jāatceras par bloķējošā reduktora esamību. :) Ziemā pakaļu silda apsildāmie rekaro benķi,tas nu tā laikam īsumā būtu viss par auto un tā dažiem pribambasiem.
Auto īpašnieks esmu tikai 5mēnešus,taisijis neko neesmu,ja nu vienīgi haubi vaļā lai pielietu logu šķidrumu,tapēc nekādus tehniskos uzlabojumus te arī neieraudzīsiet.
Te manējais kopā ar kaimiņa ciltsbrāli,tas jau gan ir ietērpts skaistākās drānās,un ar glaunākām tupelēm,bet tā jau gandrīz kā dvīni
Teikšu jau pašā sākumā,ka nekādas Mpakas vai kko eksluzīvu neieraudzīsiet,bet viss vēl priekšā,tas tā ievadam,bet nu ķersimies vērsim,ptfuu,bembim pie ragiem!
Auto: BMW 325tds,1996.gada decembris,zaļš,sēdināts ,mašīnu uz priekšu dzen 2.5 čipotais motorīts jaukā sadarbībā ar 5pakāpju automātisko kārbu,reizēm lai aizmugure varētu apdzīt priekšu ir jāatceras par bloķējošā reduktora esamību. :) Ziemā pakaļu silda apsildāmie rekaro benķi,tas nu tā laikam īsumā būtu viss par auto un tā dažiem pribambasiem.
Auto īpašnieks esmu tikai 5mēnešus,taisijis neko neesmu,ja nu vienīgi haubi vaļā lai pielietu logu šķidrumu,tapēc nekādus tehniskos uzlabojumus te arī neieraudzīsiet.
Te manējais kopā ar kaimiņa ciltsbrāli,tas jau gan ir ietērpts skaistākās drānās,un ar glaunākām tupelēm,bet tā jau gandrīz kā dvīni
Pēdējais labojis vienkāršais - 06 Jūn 2011, 10:42, kopā labots 1 reizi.
Kas tev pret dīzeli kombinācijā ar automātu,es nesūdzos pagaidām,kad iekrit piektajā robā(tas gan notiek tikai pie 110km/h) patēriņš ir 5litri,jauktais sanāk 7l,pie krustojumiem kaunā arī nevar īsti palikt,viss kārtībā.Archizlv rakstīja:Salons labs , bet no aaras gan prasaas kaut kas no M pakas, diskus vajdzeetu smukaakus piemekleet, bet nu par gaumi nestriidaas.
P.S. Es zinu to ka es nekad neizveeleetos E36 diizeli + automaatu, bet katrs jau dara kaa vinsh grib. Lai tev labi ripo!
Nekaa personiiga, man vienkaarshi nepatiik diizeli un automaati. Esmu ar taadu paarvietojies vairaakas reizes un nav nekaa pozitiiva, + nepatiik traktora skana, bendziins daudz klusaaks. Sorry nenem launaa.murmurs rakstīja:Kas tev pret dīzeli kombinācijā ar automātu,es nesūdzos pagaidām,kad iekrit piektajā robā(tas gan notiek tikai pie 110km/h) patēriņš ir 5litri,jauktais sanāk 7l,pie krustojumiem kaunā arī nevar īsti palikt,viss kārtībā.Archizlv rakstīja:Salons labs , bet no aaras gan prasaas kaut kas no M pakas, diskus vajdzeetu smukaakus piemekleet, bet nu par gaumi nestriidaas.
P.S. Es zinu to ka es nekad neizveeleetos E36 diizeli + automaatu, bet katrs jau dara kaa vinsh grib. Lai tev labi ripo!
Aigara dīzelīts ar R18
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šie diski ir mega labi
Auto uzreiz jaunāks un pievilcīgāks izskatās
un kā braucās ar R18 ???
tas jau tikai dēļ tā,ka bildes kvalitatīvākas.uteo rakstīja:Auto uzreiz jaunāks un pievilcīgāks izskatās