E36-grizzy Black_Coupe
Sveiki visiem!
Beidzot esmu atkal ticis pie e36! Kops iepriekseja BMW kuru sasitu pagasaja vasara bija skrobigi nemt nakamo, bet ta ir slimiba no kuras nevar attureties!
Tatad:
1)Modelis- BMW E36 Coupe 95g.
2)Motors- M50B20 (skaitas vanos)
3)Krasa- cosmoschwarc mettalick
4)Salons- parsutais adas aizvietotais
ta isuma ir! Bet tur ir daudz daudz ko vel apstastit par auto!
Beidzot esmu atkal ticis pie e36! Kops iepriekseja BMW kuru sasitu pagasaja vasara bija skrobigi nemt nakamo, bet ta ir slimiba no kuras nevar attureties!
Tatad:
1)Modelis- BMW E36 Coupe 95g.
2)Motors- M50B20 (skaitas vanos)
3)Krasa- cosmoschwarc mettalick
4)Salons- parsutais adas aizvietotais
ta isuma ir! Bet tur ir daudz daudz ko vel apstastit par auto!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piedodiet par vajo aprakstu!
Vnk tads nu vins man ir!
Ir planoti daudz uzlabojumi! Sakuma jatiek gala ar pagriezieniem un avarijas gaismam!
Un anglija talbrauceji ir tadi ....! Vinu del tika saliekts plaukts un disks ari tika sabojats sparns ari!
Vnk tads nu vins man ir!
Ir planoti daudz uzlabojumi! Sakuma jatiek gala ar pagriezieniem un avarijas gaismam!
Un anglija talbrauceji ir tadi ....! Vinu del tika saliekts plaukts un disks ari tika sabojats sparns ari!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Celsi aukšā projektu M3?
Ne ir doma bikit kautko no m3 pakas ielikt bet ne visu un velme visu savadaku uztaisit un parkrasot tumsi zala perlamutra! vai ari kautkadu melnu toni kas maina krasas saule!
Tagad aiz neko darit sedeju ebay.co.uk un sasutiju dazadus liberus!
1-M3 moldingus
2-Engel acis
3-Migliniekus
4-LED apgaismojumu zem masinas zalu (bet nez vai liksu mos salona iekimikosu pie muzikas sistemas)
lieli prieki tik tagad jagaida zvanu pie durvim!
Tagad aiz neko darit sedeju ebay.co.uk un sasutiju dazadus liberus!
1-M3 moldingus
2-Engel acis
3-Migliniekus
4-LED apgaismojumu zem masinas zalu (bet nez vai liksu mos salona iekimikosu pie muzikas sistemas)
lieli prieki tik tagad jagaida zvanu pie durvim!
kādēļ vēlies LED?
Mazliet uzmanības un būs viss ok
RENIO rakstīja:kādēļ vēlies LED?
Nez vnk iedomajos ka butu ja butu tie led! ta ir tikai ideja pagaidam!
cipruss18 rakstīja:Lai UK talbrauceji pamana
diski smuki
Butu labi ka vini ieverotu mazas masinas! man liekas nokarini ka z-svetku egliti un ta tevi nepamanis!
Rudziņš rakstīja:Mazliet uzmanības un būs viss ok
Ja bus jabrauka uzmanigak! Bet tas ir BMW un tas pedalis pats grida krit!
tu pats pamegini pabrfaukt ar tadu masinu un tad gudri spriedele! pats vainigs navajag list zem riteniem viniem likumos tas piekabes staiga|! ja tu to nezinaji un viniem ir janel lielaki radiusi pagriezienos! un viniem ir po uz tewi! taka tagad brauksi uzmanigak un no viniem baidisies un zem riteniem neliiidisi!!!grizzy1674 rakstīja:cipruss18 rakstīja:Lai UK talbrauceji pamana
diski smuki
Butu labi ka vini ieverotu mazas masinas! man liekas nokarini ka z-svetku egliti un ta tevi nepamanis!
takeshi rakstīja:tu pats pamegini pabrfaukt ar tadu masinu un tad gudri spriedele! pats vainigs navajag list zem riteniem viniem likumos tas piekabes staiga|! ja tu to nezinaji un viniem ir janel lielaki radiusi pagriezienos! un viniem ir po uz tewi! taka tagad brauksi uzmanigak un no viniem baidisies un zem riteniem neliiidisi!!!grizzy1674 rakstīja:cipruss18 rakstīja:Lai UK talbrauceji pamana
diski smuki
A tu esi bijis uk un redzejis aplus ja div furas vinos blakus griezas tiesi taja apli, jo es taja apli braucu katru dienu gan uz darbu gan no ta, un kapec tad mani jaspiez nost?
Es ta jau uzmanigi braucu jo 1.man r18 2.sture ka latvija un sanak braukt pa pretejo 3.Nau velmes lai ir kkadas darisanas ar mentiem!
Sodien pec darba biju tiri parsteigs ierodoties majas ir atnakusi visi pasutitie liberini un detalas!
Tagad jagaida kad atkal bus brivs un jakeras pie lielajiem darbiem!
1) Janomaina plaukti!
2) Jaieliek engel acis
3) Jaiekimere miglinieki un restite buferi!
4) Jasamaina sparns jo atnaca tiesi pec krasu koda ka man
5) Jasaliek jaunie releji jo atnaca viss komplekts!
6) Janomazga lai viss ir cotka!
Tik zel ka litaks cupa un seit vinu sametinat un izvalcet maksa lielu naudu!
Tagad jagaida kad atkal bus brivs un jakeras pie lielajiem darbiem!
1) Janomaina plaukti!
2) Jaieliek engel acis
3) Jaiekimere miglinieki un restite buferi!
4) Jasamaina sparns jo atnaca tiesi pec krasu koda ka man
5) Jasaliek jaunie releji jo atnaca viss komplekts!
6) Janomazga lai viss ir cotka!
Tik zel ka litaks cupa un seit vinu sametinat un izvalcet maksa lielu naudu!
esmu bijis vairakas valstiis un i anglija i irija esmu arii braucis ar tadu smago! tapec latviesu soferi un tur polu lietuviesu soferi anglija brauc pa abam joslam pirms apla ta lai neviens netiek garam viniem un netrauce izgriesties! jo tadi ka tu angli un citi nesaprot ka zem furam un uz likumiem nevajag but viniem blakam! jo vins ir liels un vinam gruti redzet visu kas daras vinam apkart! soryy par off topiku bet ta nu tas ir!
Lugums slegt topiku bmw tika iznicinats!
Klavz rakstīja:Kas notika?
Uzliku vaka! un neredzu jegu labot decembri kad atgriezisos lv tad ari domasu par nakama auto iegadi! Vai nu kapsu pie stures e36 m3 vai ari e46 330ci bet lidz tam vel divi menesi!