Skūtais E36-huliits
Beidzot saņēmos un uztaisīšu topiku par savu skūto e36
Skūtais-tapēc,ka nav moldingu,zinu daudziem nepatīk,bet esmu jau apradis
Biju vinu pardevis,bet nonacu atpakal pie vina,kaut kas piesaista viņa,zinu,tagad viņš arī stāv ss.lv ja pa tādu naudu viņu pirks tad pārdošu,ja nē tad arī nebūs slikti,jo auto ir samērā labā stāvoklī.
Protams ir pa kādam rūsas burbulītim un vienam slieksnim nedaudz jāsametina.
Priekš TDS iet ļoti labi,mani pilnībā apmierina un ar manu braukšanas stilu patēriņš arī ir ļoti patīkams
Ar motoru īsti nezinu kas tieši darīts,zinu ka ir liels IC,spiediens ~1,5bar,un kompim kaut kas arī ir darīts,nu katrā ziņa Raudi 2.8 30v ceļ ārā samērā brīvi
Par komplektāciju:
Melns ādas salons ar labu roku balstu
Mtech buferis un spoguļi
Eņģeļi
Miglas lukturi
18pogu obc
Dalītā klima(grozāmā)
u.c. sīkumi
Pagaidām stāv uz r15 diskiem ,iepriekš bija r17 un pēc tam r18,bet nevieni īsti nepatika,gribās r16 visus 9j,bet nu jau sezona tulīt beidzas un diski vairs nav primārie.
Protams plāni ir dažādi,bet kas īstenosies,to jau redzēs
Esmu gatavs uzklausīt visus sliktos komentārus
Te kādas pāris bildes no kūlera tīrīšanas Te uz R18 diskiem. Un te svaigas šodienas bildes,kā izskatās tagad. Un viena no salona.
Skūtais-tapēc,ka nav moldingu,zinu daudziem nepatīk,bet esmu jau apradis
Biju vinu pardevis,bet nonacu atpakal pie vina,kaut kas piesaista viņa,zinu,tagad viņš arī stāv ss.lv ja pa tādu naudu viņu pirks tad pārdošu,ja nē tad arī nebūs slikti,jo auto ir samērā labā stāvoklī.
Protams ir pa kādam rūsas burbulītim un vienam slieksnim nedaudz jāsametina.
Priekš TDS iet ļoti labi,mani pilnībā apmierina un ar manu braukšanas stilu patēriņš arī ir ļoti patīkams
Ar motoru īsti nezinu kas tieši darīts,zinu ka ir liels IC,spiediens ~1,5bar,un kompim kaut kas arī ir darīts,nu katrā ziņa Raudi 2.8 30v ceļ ārā samērā brīvi
Par komplektāciju:
Melns ādas salons ar labu roku balstu
Mtech buferis un spoguļi
Eņģeļi
Miglas lukturi
18pogu obc
Dalītā klima(grozāmā)
u.c. sīkumi
Pagaidām stāv uz r15 diskiem ,iepriekš bija r17 un pēc tam r18,bet nevieni īsti nepatika,gribās r16 visus 9j,bet nu jau sezona tulīt beidzas un diski vairs nav primārie.
Protams plāni ir dažādi,bet kas īstenosies,to jau redzēs
Esmu gatavs uzklausīt visus sliktos komentārus
Te kādas pāris bildes no kūlera tīrīšanas Te uz R18 diskiem. Un te svaigas šodienas bildes,kā izskatās tagad. Un viena no salona.
ka liksi ss.lv ?
Vo, vo... Topika nosaukumā jau varēja rakstīt, ka pārdod.
Bet nu tā jau izskatās ahūni, tik ja nebūtu skūts.
Bet nu tā jau izskatās ahūni, tik ja nebūtu skūts.
Shodien redzēt pie RTK izskatās jau skaists,bet vienīgi pietrūkst moldingu.
Tak neviens nepirks par tādu naudu,tapēc pats taisīšu tālāk
Ja redzi mani,vari nākt apsveicināties
šodien ievērtēts pie RTK, ir ok, sēdinājums arī labs tik to moldingu trūkst
Uzliec hulīti tak moldingus
ja nē skaists auto neizskatas ne pēc šā ne tā
un p.s. auto šobrīd atrodas jau ss.lv
ja nē skaists auto neizskatas ne pēc šā ne tā
un p.s. auto šobrīd atrodas jau ss.lv
Drive until you die with your e36
Tak es rakstiju ka stav jau ss.lv
Par moldingiem,lai uzliktu moldingus jāpārkrāso visa mašīna,tik daudz līdzekļu man nav
Par moldingiem,lai uzliktu moldingus jāpārkrāso visa mašīna,tik daudz līdzekļu man nav
No kurienes??
domaju ka no dzineeja
bet ja nopietni,tad mega nepatikams parsteigums
domaju ka no dzineeja
bet ja nopietni,tad mega nepatikams parsteigums
ar kompatu pa brugji
Nu ja sk ka no dzinēja
Pa lielam karteri,visas trubas un eļļas radiātoru,turbīnas eļļošanās trubas,bet neko neredzēju
Pa lielam karteri,visas trubas un eļļas radiātoru,turbīnas eļļošanās trubas,bet neko neredzēju
Atskrūvējusies lielā spriegotāja skrūve, kura ir pret sūkni.
Kur moldingi?
Tikko pārbaudīju,tur vis kārtībā.BMW-Valcha rakstīja:Atskrūvējusies lielā spriegotāja skrūve, kura ir pret sūkni.
Jautājums tāds vai ir iespējams kaut kādā veidā izspiest priekšējo kloķenes saļņiku?
nu vot tak teicu tev huliiti diizelis nav domats lai nu ka vins ietu tadam slodzem ,ka drifts spoleshana un patstavigs REDLINE ''' Nu bet ja par to no kurienes ellu izmeta skaties turbo trubas kkur tur ienakosa maybe turbinas elosana vaina izskatas no turbo puses ?
Nu bet spolejot jau neturu redlinu,vins brivi griezas ar otro,nav pat īsti jāspīdzina.
Nē izskatās vairāk no priekšās,pie turbīnas vis saus,pieejošā un izejošā truba turbīnai ir viss kārtībā.
Nav nejausmas kur ko meklēt
Nē izskatās vairāk no priekšās,pie turbīnas vis saus,pieejošā un izejošā truba turbīnai ir viss kārtībā.
Nav nejausmas kur ko meklēt
Paljubomu salniks, ja ne tad mosh kadaa trubaa spiediens par daudz bijis!
Uzmanību sanese...
nu da nu itka gala salniks ir bet nesmu redzejis ,ka izspiezh ,a ka tev tas notika aukstam ieberi ? Un kas notiek ,ka pieskil ? Visu jau neizmeta apslauki pieskil ieber makenit un maybe redzesi kur ir vaina?tb daudz laimes
uzskatu ka vieglak ir nomazgat visu smuki un tad darbinot skatities kur spiez ara.