Jenchs 328iT Kūtiņa
Tā nu nekur neesmu pazudis un esmu iegādājies šo lielisko ekonomisko ikdienas braucamo, jo BEIDZOT pienāca tas laiks, kad sapratu, ka ar +/- drifta auto ikdienā uz darbu sanāk diiiiiiieeezgan neekonomiski braukt. Auto pirmstam bija tēva īpašumā. Sarkanā kupeja tika nodota brāļa aizgādībā kā ziemas treniņa auto. Runājot par nākamo sezonu driftā, kas un ar ko un kapēc, lai paliek intrigai!
Tātad par auto:
BMW 318iA Touring `96 (gāze), Madeira Violet krāsa.
Automāts, rekaro drēbes salons, stūres lifts, 7 pogu OBC, manuālā pečka, pārējais pilnīgs stocks.
Izdarītie darbi:
.)Svaiga skate
.)Lēcu lukturi
.)Ksenons
Darāmie darbi:
.)Nosēdināt
.)Uzlikt manuālās kārbas komplektu
.)Citi diski + ziemas riepas
.)Griestu apšuvuma maiņa, manējiem ir čau!
.)Lūkas maiņa, pašreizējā nestrādā
.)Priekšējo durvju elektro logu mehānisma remonts, kaut kas izkritis no sliedēm ārā
.)Mūzikas ieinstalēšana, jo tagad pat radio nav
.)Par pārējiem darāmajiem darbiem pašam vēl nav "poņas"
Ar foto būšu skops, pārējais ar salonu utt utt būs kaut kad vēlāk, jo ir tikai dažas ar nokia uzņemtas, kad būs kas skatāms, tad iemetīšu.
Pagaidām tas, kas ir!!
Tātad par auto:
BMW 318iA Touring `96 (gāze), Madeira Violet krāsa.
Automāts, rekaro drēbes salons, stūres lifts, 7 pogu OBC, manuālā pečka, pārējais pilnīgs stocks.
Izdarītie darbi:
.)Svaiga skate
.)Lēcu lukturi
.)Ksenons
Darāmie darbi:
.)Nosēdināt
.)Uzlikt manuālās kārbas komplektu
.)Citi diski + ziemas riepas
.)Griestu apšuvuma maiņa, manējiem ir čau!
.)Lūkas maiņa, pašreizējā nestrādā
.)Priekšējo durvju elektro logu mehānisma remonts, kaut kas izkritis no sliedēm ārā
.)Mūzikas ieinstalēšana, jo tagad pat radio nav
.)Par pārējiem darāmajiem darbiem pašam vēl nav "poņas"
Ar foto būšu skops, pārējais ar salonu utt utt būs kaut kad vēlāk, jo ir tikai dažas ar nokia uzņemtas, kad būs kas skatāms, tad iemetīšu.
Pagaidām tas, kas ir!!
Pēdējais labojis jenchs - 22 Mar 2014, 13:00, kopā labots 2 reizes.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Izskatās, ka darba pilnas rokas, bet nu veiksmi, vecīt! Apsveicu ar kārtējo e36
Jā, darāmie darbi itkā nav daudz, bet būs ko iespringt, līdz pirmajam sniegam daļa ir jāizdara! :)Kon4a rakstīja:Izskatās, ka darba pilnas rokas, bet nu veiksmi, vecīt! Apsveicu ar kārtējo e36
Bet paldies!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Diski uz tirdziņu: RH r17 8J et-nezinu, divas pajaunas pr. riepas(3 mēneši brauktas) Neuton 205/45, aizmugurējās tādas pašas, tikai 2 sezonas brauktas, visām +/- 7-8mm, KOSMOSU NEPRASU!!!! ar piedāvājumiem PM!!!!
Nu apsveicu ar jauno pirkumu
Es nezinu, es nevarētu psiholoģiski pabraukt ar tomātkūti pēc 2.8 drifta kupejas
Ok... manuālis būs
Un apdeito lūdzu ar info un bildēm ko izdarīsi ar logu mehānismiem, es šobrīd arī ar viņiem cīnos
Paklau, a Tu pats negribi tā nopietnākk driftam pievērsties?
Es nezinu, es nevarētu psiholoģiski pabraukt ar tomātkūti pēc 2.8 drifta kupejas
Ok... manuālis būs
Un apdeito lūdzu ar info un bildēm ko izdarīsi ar logu mehānismiem, es šobrīd arī ar viņiem cīnos
jenchs rakstīja:Tā nu nekur neesmu pazudis un esmu iegādājies šo lielisko ekonomisko ikdienas braucamo, jo BEIDZOT pienāca tas laiks, kad sapratu, ka ar +/- drifta auto ikdienā uz darbu sanāk diiiiiiieeezgan neekonomiski braukt. Auto pirmstam bija tēva īpašumā. Sarkanā kupeja tika nodota brāļa aizgādībā kā ziemas treniņa auto. Runājot par nākamo sezonu driftā, kas un ar ko un kapēc, lai paliek intrigai!
Lūk atbilde sākuma ar izceltajiem burtiem!Ridlihs rakstīja:Nu apsveicu ar jauno pirkumu
Ok... manuālis būs
Runājot par logu mehānismiem, kad pieķeršos pakomentēšu!
Pēdējais labojis jenchs - 10 Okt 2013, 09:16, kopā labots 1 reizi.
skaidrs, Tev samazināja algu, nogrieza prēmijas, pacēla dzīvoklim īri un brālis brauks ar sarkano kupeju, bet Tu nākamsezon ar kompotu PRO klasē, right ja?
Nē, Nē, Nē, Jā un Nē!Ridlihs rakstīja:skaidrs, Tev samazināja algu, nogrieza prēmijas, pacēla dzīvoklim īri un brālis brauks ar sarkano kupeju, bet Tu nākamsezon ar kompotu PRO klasē, right ja?
Ai, bembuks kā jau bembuks, bet meitenes smaids ir vienkārši satriecošs!
Draudzene man priecīga, patīk viņai tīrīt mašīnasmarux rakstīja:Ai, bembuks kā jau bembuks, bet meitenes smaids ir vienkārši satriecošs!
Nav jābūt zīlniekam lai zinātu, ka brauksi ProAM.
Ai ai ai, intriga, intriga
kaut kas izdarīts, auto ir nosēdināts un dabūts kaut cik estētisks skats!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nomazgā, lai var redzēt, kādā krāsā ir
Tev laikam pudelu dibeni jaiegadajas!:D
Krasa ir violeta, madeira violet!!
Krasa ir violeta, madeira violet!!
nebija žēl no sarkanā šķirties?
nu nosacīti , turpat jau vien būs Tev acu priekšā
šad tad jau pavizinos ar sarkano, pa ziemu izdomāšu ar ko braukt nākamsezon!Ridlihs rakstīja:nebija žēl no sarkanā šķirties?
Ai kā es tagad tādu pat labprāt ieķertu. Gan jau drīz sarūpēšu sev uz ziemīšiem.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Principā man trūkst tikai virsbūves!!!!!
viens snaps ar tīru auto, kāds te bļāva ka vajag tīru auto likt savā topikā, nu tad welcome
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.