Pacha - 328i
Nu tad sveiki atkal! :)
Kāds laiciņš ir pagājis, kopš esmu kaut ko rakstījis Mans e36 sadaļā, tad nu izdomāju, ka jāsāk ar kaut ko jaunu!! Savu veco sedanu notirgoju, jo biju jau uzmetis aci vienam citam aparātam.
Tad nu pie iespējas, kad viss bija izdomāts, auto tika uzdabūts uz traļļa un veica neilgu ceļojumu līdz garāžai, kur tika izjaukts, sajaukts un salikts!
Kapēc izvēle krita uz kompaktu? Jo pirmais e36 bija kompakts, kurā jutos ērti, pat tagad iekāpjot šajā kompotiņā, jūtos kā mājās, nepārprotiet!!
Šis ir auto, kurš tomēr ir ieķēries sirdī!!!
Īss info par jauno aparātu:
Atnācis šogad no Vāczemes!
95.gada 318tds.. Neticēsiet - KOMPAKTS
Komplektācijā nekas īpašs - Elektro logi, priekšā, lūka elektro, elektro spoguļi, OBC, parastais salons, bet tumšais, ar foršo drēbi, melnais paklājs, pa lielam ļoti zolīds iekšā, mūzika arī tip ir stock, bet skan ļooooti labi priekš sevis.!
Ir mazi kasjaki uz virsbūves, bet nu tas mani nesatrauc, šur tur būs jāpieliek roka!
Hadene arī pa lielam ir laba, nekas negrab cik braucot varēju ieklausīties
Paveiktie darbi:
Izrauts laukā TDS dzinējs,
Nomainīta kārba, jo vecā bija begta
Ielikts iekšā 2.5(m50tub25) Paldies Uldis_R par palīdzību!!
Nomainīts kardāns, jo tds'am(kompaktam) trīsdaļīgs un 2-3cm par garu
Ievilkta gāzes trosīte
Nomainīti spārni, jo bija viens, labais, bet šā vai tā, iegrauzts
Ieliktas lēcu lampas, kuras pagaidām pilda tikai Tuvās gaismas funkciju!
Uzlikts, pagaidu, Mbampers(Viņu var iegādāties)
Uzliktas koilas, vecie amīši noņemti, atsperes arī virsū, tagad ir zems
Nomainīti ripuļi, uzlikti savējie lietie :)
Pačakarēts prāts ar EWS, bet tas ar gda_33 atrisināts, PALDIES LIELS!
Pats pēdējais, kas bija palicis, nebija degvielas spiediens, ar Activity un gda_33(Par to lielākais paldies, jo savādāk es vēl tagad lauzītu galvu, kapēc nerūc), un vēl dažu cilvēku palīdzību konstatēts, ka šis tas nav dīzeļa degvielas trubās, līdz ar to, uzliktas parastās dregvielas trubas!
Tad nu viss saskrūvēts, pa lielam, atlicis piemeklēt kulisi labāku, jo strīķējās gar kardānu, uzmetināt izpūtēju no tā, kas man tur ir, zem auto
Pāris skrūvītes tur, pāris šur un būs labi! :)
PS. Liekot visu kopā, zem šofera krēsla atradu OEM krāsas baloniņu un lakas baloniņu! Negaidīts bonuss.. :)° Tālāk, lai runā bildes, neizdevās pilnībā visu iemūžināt, bet daļu gan :)
Un mazliet, kāds izskatās tagad (labākas bildes būs pēc pāris dienām!:) )
Šis nav apstāšanās punkts, kompaktiņš tiks pilnveidots!
Kāds laiciņš ir pagājis, kopš esmu kaut ko rakstījis Mans e36 sadaļā, tad nu izdomāju, ka jāsāk ar kaut ko jaunu!! Savu veco sedanu notirgoju, jo biju jau uzmetis aci vienam citam aparātam.
Tad nu pie iespējas, kad viss bija izdomāts, auto tika uzdabūts uz traļļa un veica neilgu ceļojumu līdz garāžai, kur tika izjaukts, sajaukts un salikts!
Kapēc izvēle krita uz kompaktu? Jo pirmais e36 bija kompakts, kurā jutos ērti, pat tagad iekāpjot šajā kompotiņā, jūtos kā mājās, nepārprotiet!!
Šis ir auto, kurš tomēr ir ieķēries sirdī!!!
Īss info par jauno aparātu:
Atnācis šogad no Vāczemes!
95.gada 318tds.. Neticēsiet - KOMPAKTS
Komplektācijā nekas īpašs - Elektro logi, priekšā, lūka elektro, elektro spoguļi, OBC, parastais salons, bet tumšais, ar foršo drēbi, melnais paklājs, pa lielam ļoti zolīds iekšā, mūzika arī tip ir stock, bet skan ļooooti labi priekš sevis.!
Ir mazi kasjaki uz virsbūves, bet nu tas mani nesatrauc, šur tur būs jāpieliek roka!
Hadene arī pa lielam ir laba, nekas negrab cik braucot varēju ieklausīties
Paveiktie darbi:
Izrauts laukā TDS dzinējs,
Nomainīta kārba, jo vecā bija begta
Ielikts iekšā 2.5(m50tub25) Paldies Uldis_R par palīdzību!!
Nomainīts kardāns, jo tds'am(kompaktam) trīsdaļīgs un 2-3cm par garu
Ievilkta gāzes trosīte
Nomainīti spārni, jo bija viens, labais, bet šā vai tā, iegrauzts
Ieliktas lēcu lampas, kuras pagaidām pilda tikai Tuvās gaismas funkciju!
Uzlikts, pagaidu, Mbampers(Viņu var iegādāties)
Uzliktas koilas, vecie amīši noņemti, atsperes arī virsū, tagad ir zems
Nomainīti ripuļi, uzlikti savējie lietie :)
Pačakarēts prāts ar EWS, bet tas ar gda_33 atrisināts, PALDIES LIELS!
Pats pēdējais, kas bija palicis, nebija degvielas spiediens, ar Activity un gda_33(Par to lielākais paldies, jo savādāk es vēl tagad lauzītu galvu, kapēc nerūc), un vēl dažu cilvēku palīdzību konstatēts, ka šis tas nav dīzeļa degvielas trubās, līdz ar to, uzliktas parastās dregvielas trubas!
Tad nu viss saskrūvēts, pa lielam, atlicis piemeklēt kulisi labāku, jo strīķējās gar kardānu, uzmetināt izpūtēju no tā, kas man tur ir, zem auto
Pāris skrūvītes tur, pāris šur un būs labi! :)
PS. Liekot visu kopā, zem šofera krēsla atradu OEM krāsas baloniņu un lakas baloniņu! Negaidīts bonuss.. :)° Tālāk, lai runā bildes, neizdevās pilnībā visu iemūžināt, bet daļu gan :)
Un mazliet, kāds izskatās tagad (labākas bildes būs pēc pāris dienām!:) )
Šis nav apstāšanās punkts, kompaktiņš tiks pilnveidots!
Pēdējais labojis Pacha - 30 Jan 2016, 09:10, kopā labots 7 reizes.
Apsveicu ar pirkumu vizuāli jau izskatās vairāk kā pāris mazi kasjaki
Paldies!Artis92 rakstīja:Apsveicu ar pirkumu vizuāli jau izskatās vairāk kā pāris mazi kasjaki
Bildes kvalitātes iesūkā, pamatīgi, bet patiešām ir pāris kasjaki, tīri vizuāli!
hm...kas tad notiek...kompotiņu diena
man jau tikai prieks...arī Pacha tagad rullēs ar compact
daudz gan jau ir paveikts...tā tik turpināt un būs
Kompots pie manis jau ir vairāk, kā nedēļu! Visu laiku notika darbi gar viņu un tagad pa lielam ir pabeigts!ORHIDEJA100 rakstīja:hm...kas tad notiek...kompotiņu diena
Jo sirds teica - atgriezies pie pirmsākumiem!!
Bija 318ti helrot kompotiņš
Pa lielam tāds "štuks" arī bija, būs daily/drift wagen.. Izplānojis šo to esmu, kas būtu jāsadara, lai būtu čiki :)Rom4iks_328 rakstīja:bus slipmashina karteja! pieliksi roku un bus gerai!
Apsveicu vecīt ar pirkumu un lai labi kalpo
Paldies, paldies.. Cerams, ka tā arī būs!Piileens rakstīja:Apsveicu vecīt ar pirkumu un lai labi kalpo
Nu ko veiksmi skruvesana! lai top jaudigs un slid labi nav jega teikt lai top skaists, ja zinams kam izmantosi tapec lai labi slid!
Apsveicu ar projektu jauno, bet piedūrienu vēl neredzu
Īsā laikā esi progresējis ar skrūvēšanas iemaņām
Īsā laikā esi progresējis ar skrūvēšanas iemaņām
welcome to teh dark side
Sveicu Pacha
Un ceru, ka kalpos ilgi un paklausīgi
Un ceru, ka kalpos ilgi un paklausīgi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ha, zināju ka esi kompotmīlis
Lai veicas darbos un lai lec no pirmā
Kad varēs apskatīt dzīvajā ?
Lai veicas darbos un lai lec no pirmā
Kad varēs apskatīt dzīvajā ?
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Apsveicu,gaidam ielās
Paldies par iespēju piedalīties eksperimentā - no dīzeļa par benzīnu
Lai labi slīd
Gaidu kādu piedūrienu autiņam
Lai labi slīd
Gaidu kādu piedūrienu autiņam
Arvien vairāk kompotu ;D
Bet nu lai labi slīpejās, tā kā 2.5 jau zem haubes, tad tikai savesti vizuālo vairāk vai mazāk kārtībā un taisīt daily drift vāgenu
Bet nu lai labi slīpejās, tā kā 2.5 jau zem haubes, tad tikai savesti vizuālo vairāk vai mazāk kārtībā un taisīt daily drift vāgenu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Lai kompots griežas uz urrāā
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .