ozis galvassāpe
Šis ir mans 325i 93" kaplis, kurš vēl nav pabeigts
gandrīz jau bija,bet kā jau zakon podlastj, atšāva kapotu vaļā un atkal jamaina kapots un stikls
sākuma izskatījās apmēram šitā,tikai diski nebija melni un fleksis nebija atsperēs ielaists
izpūtējs Remus, skan jau labi bija vēl diski no iepriekšējā e36, bet es izdomāju, ka manis izdomātajā dizainā neiederēsies šie r16 9J un tika pārdoti par cik autiņam sākumā purna vispār praktiski nebija, bija iemesls izdomāt ko interesantāku.
par cik e30 hella dark biju taisījis,tad izdomāju paeksperimentēt un uztaisit e36 hella dark
bet protams ar to nebija gana un vajadzēja arī miglās melnos krustus un tā paša principa ielikt.
par to cik šķībs varat neteikt, tas tikai demo versijā bija salikts
un vēl tagad ir face-lift purns ar melnajām nierēm,pirktām - nevis krāsotām ā, jā salons ir rekaro āda, pilnais OBC,vecā klima,ASC,apsilde un stūre ir M-tech 2 nevis tā opju, kas bildē tad ieņēmu šitos labumus Mille miglia 1000 limited r17 8.5J 3daļīgie uz skati braucot parastās lampas un pacelts augstāk kad pabeigšu tad būs normālas bildes ar visu kopā
pašlaik dzinējam noņemta galva, jo zuda tosols, kur gan kā izrādījās nezuda galvā,iepirktas jaunas visas blīves,sveces,noslīpēta galva,jāliek tik kopā.
ir arī 8000k eņģeļacis kuras gan laikam nelikšu, jo neiederēsies ar hella dark
būs janoņem laka un jāpārtonē smukāk aizm lampas
gandrīz jau bija,bet kā jau zakon podlastj, atšāva kapotu vaļā un atkal jamaina kapots un stikls
sākuma izskatījās apmēram šitā,tikai diski nebija melni un fleksis nebija atsperēs ielaists
izpūtējs Remus, skan jau labi bija vēl diski no iepriekšējā e36, bet es izdomāju, ka manis izdomātajā dizainā neiederēsies šie r16 9J un tika pārdoti par cik autiņam sākumā purna vispār praktiski nebija, bija iemesls izdomāt ko interesantāku.
par cik e30 hella dark biju taisījis,tad izdomāju paeksperimentēt un uztaisit e36 hella dark
bet protams ar to nebija gana un vajadzēja arī miglās melnos krustus un tā paša principa ielikt.
par to cik šķībs varat neteikt, tas tikai demo versijā bija salikts
un vēl tagad ir face-lift purns ar melnajām nierēm,pirktām - nevis krāsotām ā, jā salons ir rekaro āda, pilnais OBC,vecā klima,ASC,apsilde un stūre ir M-tech 2 nevis tā opju, kas bildē tad ieņēmu šitos labumus Mille miglia 1000 limited r17 8.5J 3daļīgie uz skati braucot parastās lampas un pacelts augstāk kad pabeigšu tad būs normālas bildes ar visu kopā
pašlaik dzinējam noņemta galva, jo zuda tosols, kur gan kā izrādījās nezuda galvā,iepirktas jaunas visas blīves,sveces,noslīpēta galva,jāliek tik kopā.
ir arī 8000k eņģeļacis kuras gan laikam nelikšu, jo neiederēsies ar hella dark
būs janoņem laka un jāpārtonē smukāk aizm lampas
Pēdējais labojis ozis - 21 Jūn 2011, 00:33, kopā labots 2 reizes.
nerāda bildes :(
jā,es jau hostēju bildītes.lv tagad, kkā no fotki.lv negrib rādīt
salaboju
nu ka ir? autins jau pa smuko
kur tu mani esi ievilcis
dziiveee atceros to skatu ka tu pie rimi ieradies ar tam apzegetam atspereem un teici: nebus pa zemu tur bij labi ja 4cm lidz zemei
Izskatās jau glauni! Tā tik turpināt. Kad plānojas finišs?
tie iepteiksheejie r16 labaak patika :) pie taada seedinajuma :) bet nu ja r16 izstas taapat kaa r17 tad laikam tieshaa labs seedinaajums bijis :)
Veiksmi darbos!
Man par pēdējiem diskiem liekas ka ir jāpulē plaukts un vidus jākrāso tumšākā tonī, tad varētu būt ok.
Man par pēdējiem diskiem liekas ka ir jāpulē plaukts un vidus jākrāso tumšākā tonī, tad varētu būt ok.
paldies :)
varbut pa ziemu
diski bija forshi,bet man wnk tai kupejai bija cits diznains izplaanots -vairaak tads ka zolidais,bet shitajam bus bandits!Agris rakstīja:tie iepteiksheejie r16 labaak patika :) pie taada seedinajuma :) bet nu ja r16 izstas taapat kaa r17 tad laikam tieshaa labs seedinaajums bijis :)
taa ari darishu,tagad tik tas nav primarais,bez tam plaukt ir parak laba stavokli,zjel ardit araRENIO rakstīja:Veiksmi darbos!
varbut pa ziemu
es ceru julija bus gatavsdogMa rakstīja:Izskatās jau glauni! Tā tik turpināt. Kad plānojas finišs?
Opis Tu
Vecie r16 man ar labāk tīk, bet priekšā nav r15 pēdējā bildē?
Un nevar saprast, vienā bildē pelēcīgi melns, nākošajās jau zils
Tagad tik ievēroju, ka pēdējās bildēs cits BMW
Vecie r16 man ar labāk tīk, bet priekšā nav r15 pēdējā bildē?
Un nevar saprast, vienā bildē pelēcīgi melns, nākošajās jau zils
Tagad tik ievēroju, ka pēdējās bildēs cits BMW
nee tie ir r16
tagad redzi pats - r16 ir par mazu prieksh e36
tagad redzi pats - r16 ir par mazu prieksh e36
vispar veel ir taads apstaklis ka shitie r17 daudz labak izskatas dzivee,nekaa tajaas bildees.par cik plaukts ir ar kantainam malaam,tad bilde nespej izradit visas dimensijas tur
Nu varbūt dzīvē smukāk tas viss izksatās, bet pēc bildēm nav "wow šitas ir labais" reakcijas
vot zin kas tev prasas izdarit ar tiem style 29 diskiem, uzlikt kadu 40/205 vai ari 40/235 (nezinu vik tev vinjiem j) gumiju, lai gumija ir vai nu uz iekshu vai ari uz aru pari plauktam un dabut flanchus 10mm - 20mm un nedaudz iesedinat... pats sev ta taisishu un pa jelgavu braukashu vel leenaak, lai gan tgd jau ielas sak taisiit jelgava
shita: variants nr.1 uz iekshu gumija
un variants nr.2 uz aru gumija
shita: variants nr.1 uz iekshu gumija
un variants nr.2 uz aru gumija
tu neesi kko sajaucis?
Un vēl vajag BBS centriņus, tad, manuprāt, tas skats ļooooti uzlabotos, jo būtu melns akcents
jap....nu vismaz tu zinasi ko es esmu ieplanojis
Mille miglia bus mega
Mille miglia bus mega