E36-DavidoFF coupe
Sveiki visiem!
Beidzot esmu ticis pie sava e36, ilgu laiku domājis ko ņemt - paņēmu 316i coupe. Izskatijās nenodzīta un labiņa.
Bet tāpat roka jāpieliek bija un būs.
Pirmā reģīstrācija viņai bija - 09.11.1994 ,bet es viņu iegādājos pavisam nesen 07.01.2014
Komplektācija nav nemaz tik slikta: Facelift salons, 7pogu obc, elektriski vadāmi spoguļi, elektro logi, elektro lūka, ARKTISSILBER METALLIC krāsojums, angel eyes u.t.t
Kad pirmo reiz ieraudzīju, jau iepatikās ,bet zināju ka būs kautkas apslēpts, tāpēc devos pārbaudīt auto un secinājumā sanāca ka jāmaina sajugs un ūdens sūknis, sajugs reāli bija salabots tikkai uz pārdošanu, kā arī ūdens sūknis vispār bija salīmēts( var redzēt ka jau bij salūzis,bet tika salīmēts un ielikts iekšā) Nevaru saprast priekškam to vajadzēja darīt, Bet tas ta, jo viss jau ir pārlasīts un salikts ar jaunām detaļām.
Uz pavasari taisos tikt vaļā no:
1) rūsiņas, pavisam nedaudz viņas ir ,bet ir. Uz kapota pāris burbulīši un uz bagāžnieka kantes.
2) Savest kārtībā sliekšņus, uzliekot m3 style.
3) Priekšējo bamberi m3 style
4) moldingus m3 style
5) kā arī šur tur virsbūves darbiņus sīkus darbiņus.
6) Viennozīmīgi jātiek vaļā no 1.6i (bet tas laikam ejot)
Janu kādam ir kādas detaļas ar krāsu ARKTISSILBER METALLIC (309) PM.
Beidzot esmu ticis pie sava e36, ilgu laiku domājis ko ņemt - paņēmu 316i coupe. Izskatijās nenodzīta un labiņa.
Bet tāpat roka jāpieliek bija un būs.
Pirmā reģīstrācija viņai bija - 09.11.1994 ,bet es viņu iegādājos pavisam nesen 07.01.2014
Komplektācija nav nemaz tik slikta: Facelift salons, 7pogu obc, elektriski vadāmi spoguļi, elektro logi, elektro lūka, ARKTISSILBER METALLIC krāsojums, angel eyes u.t.t
Kad pirmo reiz ieraudzīju, jau iepatikās ,bet zināju ka būs kautkas apslēpts, tāpēc devos pārbaudīt auto un secinājumā sanāca ka jāmaina sajugs un ūdens sūknis, sajugs reāli bija salabots tikkai uz pārdošanu, kā arī ūdens sūknis vispār bija salīmēts( var redzēt ka jau bij salūzis,bet tika salīmēts un ielikts iekšā) Nevaru saprast priekškam to vajadzēja darīt, Bet tas ta, jo viss jau ir pārlasīts un salikts ar jaunām detaļām.
Uz pavasari taisos tikt vaļā no:
1) rūsiņas, pavisam nedaudz viņas ir ,bet ir. Uz kapota pāris burbulīši un uz bagāžnieka kantes.
2) Savest kārtībā sliekšņus, uzliekot m3 style.
3) Priekšējo bamberi m3 style
4) moldingus m3 style
5) kā arī šur tur virsbūves darbiņus sīkus darbiņus.
6) Viennozīmīgi jātiek vaļā no 1.6i (bet tas laikam ejot)
Janu kādam ir kādas detaļas ar krāsu ARKTISSILBER METALLIC (309) PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis DavidoFF - 29 Jan 2014, 12:39, kopā labots 1 reizi.
Nice! Visi tādus sterilos sapirkušies, man kauns par savējo!
Nu nemaz tik sterils nav, rociņa jau jāpieliek ir.
Sveiciens e36 un kupeju pulkā!;-)
Principā pat ļoti labs eksemplārs!
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Centīšos uzlabot vel labāk šo eksemplāru.c1c1s rakstīja:Principā pat ļoti labs eksemplārs!
ja nav noslēpums , pa cik ieķēri?
Skaists auto. Patīk kā enģeļi uz arktikssilber izskatās
Drusku pakaulejoties izdevās dabūt pa 900eur.naljanke rakstīja:ja nav noslēpums , pa cik ieķēri?
Nē, nē, šitais vienā gabalā aizgāja pie it kā foruma lietotāja, tikai viņš te neapgrozās.
Skaidrs. Nu janu paradas kautkas ar ARKTISSILBER METALLIC krasojumu, droši uz pm.Ginekologs rakstīja:Nē, nē, šitais vienā gabalā aizgāja pie it kā foruma lietotāja, tikai viņš te neapgrozās.
Kas tur līdzīgs? Brille atšķiras, melnās apakšas. Ņemot vērā ka tās ir divas vienādas mašīnas ar vienādu krāsu, tādi gadījumi ir daudz tepat forumā kurš ir tieši priekš e36, tās mašīnas ir stipri atšķirīgas.Ginekologs rakstīja:Pa to ciparu liekas galīgi ok braucamais!
Un dikti līdzīgs manai ex kupejai, šitā tikai ar m44.
Tā jau te varētu katrā topikā postot ka līdzīgs manējam.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nerakstīju tieši tāds pats, atšujies.Jānis.P rakstīja:Kas tur līdzīgs? Brille atšķiras, melnās apakšas. Ņemot vērā ka tās ir divas vienādas mašīnas ar vienādu krāsu, tādi gadījumi ir daudz tepat forumā kurš ir tieši priekš e36, tās mašīnas ir stipri atšķirīgas.Ginekologs rakstīja:Pa to ciparu liekas galīgi ok braucamais!
Un dikti līdzīgs manai ex kupejai, šitā tikai ar m44.
Tā jau te varētu katrā topikā postot ka līdzīgs manējam.
Opaa , no mana chomaka iekjerts, no Tukuma vai jau nakamais saimnieks pardeva?
Atceros ka oktobrii braucaam pakalj tad tur taadi lauku kjuning prokoli bija sabazti ka reti
Atceros ka oktobrii braucaam pakalj tad tur taadi lauku kjuning prokoli bija sabazti ka reti
Iespējams ka jau nākamais saimnieks pārdeva. Jo dobele ņemts. Nu no lauku tjuning nekas nav palicis pāri. Ja ir bijisaarchijss rakstīja:Opaa , no mana chomaka iekjerts, no Tukuma vai jau nakamais saimnieks pardeva?