E36-NaurIS18
Sveiki . Nu pievienojos ar 1997.gada sedans ar 1.8is. simpatiska zila krasa rekaro auduma salons ar apsildi .laikam saucama klima ,///M style 17'' diski ,atlikusie darbi drusku slieksi japametina aizm. m plastmasu bamperim iespejams slieksi ari , un spogulisi ar tiek mekleti ,, nezinu ko ar prieksejo bamperi darit ko nedariit
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pirmais
Jāpiesēdina un būs ok
Jāpiesēdina un būs ok
Salons kas jaseved bishk kartiba sadi tadi sikumi.
Reinellz rakstīja:Pirmais
Jāpiesēdina un būs ok
Driz TA pectam tiks sedinats .
Sim biju uzticigs tika pardots bet pec laika pamaniju ss.lv un dikti saskumu un iegadajos velreiz bet nu bija piedavajums mainit uz so e36 un samainiju .
Simpātisks auto. Man kautkā baigi patīk šie diski
P.S. piesēdināt vajag obligāti
P.S. piesēdināt vajag obligāti
Man ar sie uz e36 loti patiik
Varbut var ieteikt kads sedinajums labaks ar siem diskiem lai nav ta ka katra bedree kko atsitu
Varbut var ieteikt kads sedinajums labaks ar siem diskiem lai nav ta ka katra bedree kko atsitu
ir ok... lai labi ripo..
jaa diski uz e36
jaa diski uz e36
Nu neiskatās, ka tur kkas varētu baigi ķerties arkās, līdz ar ko sēdinājums var būt prakstiski jebkurš (cik ļauj maršrutu ceļi pa kuriem parasti sanāk braukt). Labam skatam -60/-40... komfortam -40/-20 :)NaurIS18 rakstīja:Man ar sie uz e36 loti patiik
d[-_-]b
Bus jasedina -40/-20 sakumam bus ok
34ais
žurka ok, cigarets arī pareizās pīpē
žurka ok, cigarets arī pareizās pīpē
apskate tuvojas jasak kkas darit lietas laba vienigais trakais ruslans tika izfleksets
Maksimali likvidesu ,sasmeresu ar antiruslana smeritem nostiparinasu dankrata vietu uzpunktos bleki un tad jau talak lidz zila krasa buus virsu
+ tiks uzstadtitas m style plastmasas
Atstaj stock,nevajg tev Mpaku,tik nosedini un bus skaisti!
Reāli tavam sedanam vajg:notonēt logus,m moldingus,nosēdināt,un uz bagažnieka mazo spoileriti.
Reāli tavam sedanam vajg:notonēt logus,m moldingus,nosēdināt,un uz bagažnieka mazo spoileriti.
Instagram - Sandis_e36