vienkārši ē trīs un seši:]
slinkums kauko drukāt tāpēc vnk banāli bildes
pelēkais nesen pārdots,melnis nesen nopirkts ,
pelēkais nesen pārdots,melnis nesen nopirkts ,
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Melnais man patik
ta jau esmu uz pareizā ceļaFakinels rakstīja:Melnais man patik
iespējams pakosies drīz, laigan principā patīk tāds kā ir pagaidām
kas zem haubes?
Nu nez, BMW nav nekāds golfs, ka jāliek tādi diski+riepas
Liekas pārāk melns un prasās tos diskus spīzdīgus
Spriežot pēc stūres un spārniem - 91.gada?
P.S. varēji kādu salona bildi, lai vismaz redzam ekstras
150 rumaki iespējams tuvākajā laikā sapārosies un savairosies līdz 192Fakinels rakstīja:kas zem haubes?
spīzdīgi visiem a man auto krāsā un pagaidām viennozīmīgi paliks tādi,stūrē ja tas ir tas kas mani apbēdina katru dienu kad viņā iesēžos piedāvājam droši m teh stūri(var slikā stāvoklī),vai vismaz pāreja uz spjorta ruļū var kopa ar adekvātu sporta stūri jā 91 ja nemaldos a moš 92 tas man maz ko izsaka principā,salons pelēkā drēbe nesadīrāta,sekstru praktiski nav standarta el logi luka un kaukādi vēl sīkumiuteo rakstīja:Nu nez, BMW nav nekāds golfs, ka jāliek tādi diski+riepas
No melna prieksejos pagriezienu un diskus muserņika parejais tiri ok... baigi gribas tadus diskus ka tam tauringam !!!
ja apkarteja vide ljauj tad iesedini un uzliec dzeltenos pagriezienos un logus ietone un buus uber smuki KV garantee
Tīri neko eksemplārs!
+ nosēdināt
+ aizm. lampas ar baltajiem pagr.
+ nosēdināt
tos diskus ir iespēja atpirkt no jaunā īpašnieka PMbosiks11 rakstīja:No melna prieksejos pagriezienu un diskus muserņika parejais tiri ok... baigi gribas tadus diskus ka tam tauringam !!!
hz vot par logiem es domāju darīt to vai ne ja arī darīšu tad tie būs visi logi ieskaitot priekšējos bet nepārāk tumšus 35-40%KV_ rakstīja:ja apkarteja vide ljauj tad iesedini un uzliec dzeltenos pagriezienos un logus ietone un buus uber smuki KV garantee
sēdinājums ir pietiekošs karteris spīd kā kaķa pauti vnk atstarpe starp arku ir tāpēc ka r16 un profīls 40,jo augstāku neko nevar uzlikt jo visi ir 9j ar hz kādu iznesumu bet vnk ir no arkām āra a tā hz kaimiņam uz koilām tik zemu nesēž kā man uz 16ajiemchaboska rakstīja:Tīri neko eksemplārs!
+ nosēdināt
lampas pagaidām tāda tjuņing bet perspektīvā viennozīmīgi ir visticamāk oem hella dark kas protams būs pagrūti izpildāms
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kads tev iznesums?un kadas riepas virsu(izmera zinja)?
domaju pats likt et16 r16....
domaju pats likt et16 r16....
Šitās melnās viennozīmīgi labāk, nekā būtu atstājis oranžās
nez man jau šīs melnas ogles patīk ..