duuj's 325 kupeja
Sveiki visiem forumiešiem. Beidzot ATKAL ir pienācis brīdis,kad javizinās ar e36
Manās rokās nonācis BMW 318 ar ieswapotu 2,5 vanos motoru. Komplektācija gandrīz nekāda,izņemot kondišku un sēdekļu apsildi. Melni ādas sēdekļi,melnie griezti ar visu melno apdari.
Sēdināts ar zilajām atsperēm...ikdienā braukāju ar e39,tgd saprotu,kas ir komforts
Tehniski viss tip,top. Nav izpuvis. Iepriekšējais saimnieks tehniski uzpasējis godam,tik vizuālais gan ir nolaists.
Plānojas tuvākā laikā tikt vaļā no vizuālās rūsas un sameklēt reduktoru ar bloķi,jo šis vienritenis +R17.
Vairāk neko daudz pastāstīt nevaru,jo nav ko:D Par pārējo,lai runā bildes.
Manās rokās nonācis BMW 318 ar ieswapotu 2,5 vanos motoru. Komplektācija gandrīz nekāda,izņemot kondišku un sēdekļu apsildi. Melni ādas sēdekļi,melnie griezti ar visu melno apdari.
Sēdināts ar zilajām atsperēm...ikdienā braukāju ar e39,tgd saprotu,kas ir komforts
Tehniski viss tip,top. Nav izpuvis. Iepriekšējais saimnieks tehniski uzpasējis godam,tik vizuālais gan ir nolaists.
Plānojas tuvākā laikā tikt vaļā no vizuālās rūsas un sameklēt reduktoru ar bloķi,jo šis vienritenis +R17.
Vairāk neko daudz pastāstīt nevaru,jo nav ko:D Par pārējo,lai runā bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav vairs uzlīmju un uzlikts stock izpūtēja gals:D
Izskatās jau tīri smuks eksemplārs vng to moldingu gan uz spārna vjg dabūt pēc iespējas ātrāk
Izskatas ļoti patīkami
Man pat liekas ka es tevi nesen kkur redzēju uz ielas, moš maldos.
Man pat liekas ka es tevi nesen kkur redzēju uz ielas, moš maldos.
- ikey07
šumahers rakstīja:Izskatās jau tīri smuks eksemplārs vng to moldingu gan uz spārna vjg dabūt pēc iespējas ātrāk
Paldies. Pašam ar patīk
Jau esmu meklējumos:D
jā, pliks kā baznīcas žurkaduuj rakstīja:...Komplektācija gandrīz nekāda,izņemot kondišku un sēdekļu apsildi. Melni ādas sēdekļi,melnie griezti ar visu melno apdari...
Nu labi,nemaz tik pliks navMiiix rakstīja:jā, pliks kā baznīcas žurkaduuj rakstīja:...Komplektācija gandrīz nekāda,izņemot kondišku un sēdekļu apsildi. Melni ādas sēdekļi,melnie griezti ar visu melno apdari...
Čau visiem. Sen neesmu te bijis un arī mazas pārmaiņas. Pa lielam nekādi dižie darbi nav darīti. Nomainīta eļļa,visi filtri,uzlikti R17 un noslēpta rūsa uz labās puses spārna:D Rīt,ja sanāks laiks,iemetīšu kādu bildi kur autiņs nomazgāts.
Sorry par kvalitati.
Sorry par kvalitati.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Mjaa,nomazgat gan vajag.un godigi sakot,tad jau labak ruusa neka sakakat mashinu ar tam uzlimeem
ar kompatu pa brugji
Tiks darīts. Spontāna rīcība. Interesēja kā izskatās:D līdz krāsošanai.cipruss18 rakstīja:Mjaa,nomazgat gan vajag.un godigi sakot,tad jau labak ruusa neka sakakat mashinu ar tam uzlimeem
Paldies!ikey07 rakstīja:Aci pieduroši
kaut kur redzēta kupeja....
No Rīgas atceļoja uz Valmieras pusiRENIO rakstīja:kaut kur redzēta kupeja....
zinu :)duuj rakstīja:No Rīgas atceļoja uz Valmieras pusiRENIO rakstīja:kaut kur redzēta kupeja....
Lkm pazīstami vecie saimnieki.RENIO rakstīja:zinu :)duuj rakstīja:No Rīgas atceļoja uz Valmieras pusiRENIO rakstīja:kaut kur redzēta kupeja....