aupinsh e36 320 Touring 98'
Sveiki biedri, pēc ilga pārtraukuma atkal esmu atgriezies pie e36,un,protams, pie Touringa! :)
Tātād auto:
e36 320i Touring,manuālis, no konveijera noripojos 07.1998 gadā!
Diezgan laba komplektācija, un kas pats galvenais, ka bundža ir vienkārši perfektā stāvoklī, iedomājāties, Touringa bagažniekā vāks bez neviena rūsas pleķīša, sliekšņi perfekti, kas ir ļoti liels retums, pa LV dzīvojošiem e36, tas arī bija iemesls kāpēc viņu nopirku!
Kkādi šādi tādi uzlabojumi prātā ir, bet nekas liels, pirmais kas izdarīts, ir subim izvilkti vadi, jo es bez mūzikas vnk dzīvot nevaru!
Tātād auto:
e36 320i Touring,manuālis, no konveijera noripojos 07.1998 gadā!
Diezgan laba komplektācija, un kas pats galvenais, ka bundža ir vienkārši perfektā stāvoklī, iedomājāties, Touringa bagažniekā vāks bez neviena rūsas pleķīša, sliekšņi perfekti, kas ir ļoti liels retums, pa LV dzīvojošiem e36, tas arī bija iemesls kāpēc viņu nopirku!
Kkādi šādi tādi uzlabojumi prātā ir, bet nekas liels, pirmais kas izdarīts, ir subim izvilkti vadi, jo es bez mūzikas vnk dzīvot nevaru!
skaisti
Kopts ir maigi teikts, tik dzīvu e36 es vnk nebiju sastapis, nekad!
Neticēju,ka tādi sterili arī vēl ir
Cena gan jau kosmosā ??
Cena gan jau kosmosā ??
Galīgi ne kosmosā, vienai dāmai viņš stāvējis jau vairāks mēnešus pēc skates iziešanas nevajadzīgs, tad nu uzrados es un savācu!
Sterils un labs, bet šitam prasās uzlabojumi, lai izskatītos baudāms
Tomēr turi savu vārdu Izskatās labs
Vai ne?!
Šodien ielikta laba mūzika,nopirkts elkoņbalsts, kurš atdots pāršūšanai, pie psih-arno uzsūtīts neliels sēdinājums, vēl vajadzētu notonēt logus un atrast feinus diskus, ne lielākus par r17 un ar feinu plauktu, vairāk man plānu nav un domājams nevajag! :)
Šodien ielikta laba mūzika,nopirkts elkoņbalsts, kurš atdots pāršūšanai, pie psih-arno uzsūtīts neliels sēdinājums, vēl vajadzētu notonēt logus un atrast feinus diskus, ne lielākus par r17 un ar feinu plauktu, vairāk man plānu nav un domājams nevajag! :)
šodien redēts pie krasta depo tieši parkojos un tu pabrauci garam, izskatas ritigi sterils!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ja no rīta puses, tad jā, biju tas es!