freeks e36 kompots-paardots
Tatad -seku reku mans 6-stajs e36 323ti urbis
Latvija esmu tresajs ipasnieks-un lv ir kops 2007.gada-nopirku salidzinosi dargi ,ar pusnojatu hadeni un apskrapetu-galvenais faktors kapec panemu bija dzinejs salidzinosi ar ieprieksejo 2,8 kupeju sitajs spridzina uz pusi labak..
Kad nopirku -pirmajs kas tika izdarits sataisita hadene un samainitas ellas-talak jau sekoja sedinasana izskatijas pec dzipa tika uzstaditas Eibath atsperes 40/40 sedinajumu. iegatats m3 bampers ,nokarbonizetas paris detalas-nopirkti bbs styl 29 diski uz r17, sadabuti melnie griesti original ...
ielikti spidometra rinkji-nopirkta m-tech 3 sture kura parsuta ar zamsadu-auto uzpulets un savaskots protams sobrid itka tirgoju tapec pagaidam neko ipasi neuzlaboju,bet ja nu nepardosies tad uz pavasari sis jau bus 323 TI TURBO
Latvija esmu tresajs ipasnieks-un lv ir kops 2007.gada-nopirku salidzinosi dargi ,ar pusnojatu hadeni un apskrapetu-galvenais faktors kapec panemu bija dzinejs salidzinosi ar ieprieksejo 2,8 kupeju sitajs spridzina uz pusi labak..
Kad nopirku -pirmajs kas tika izdarits sataisita hadene un samainitas ellas-talak jau sekoja sedinasana izskatijas pec dzipa tika uzstaditas Eibath atsperes 40/40 sedinajumu. iegatats m3 bampers ,nokarbonizetas paris detalas-nopirkti bbs styl 29 diski uz r17, sadabuti melnie griesti original ...
ielikti spidometra rinkji-nopirkta m-tech 3 sture kura parsuta ar zamsadu-auto uzpulets un savaskots protams sobrid itka tirgoju tapec pagaidam neko ipasi neuzlaboju,bet ja nu nepardosies tad uz pavasari sis jau bus 323 TI TURBO
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ta jau izstas smuks! kada ir mtech3 sture? paradi mums salona bildes! prieksa smuki zema tik vienigais kas iekrita acis ir tas uzacis! krasas neiet kopa, vismaz mana uztvere
...
Jup, man arī priekšā nepatīk - vai nu uzacis vai tās uzlīmes.
Pirmais kcik sakarīgais kompots
pirma bilde kur izskatas plus minus jau pec masinas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uzacis ,durvju ruckas ,lupina,spoguli,un vel paris sikumi ir aplimeti ar 3D karbonu -tas ta tiri individualikam kam patik kam ne
Freeks Tu jau šo auto veselu mūžību nepardod?
Viss ir glauni, bet es noņemtu uzacis un sakārtotu brilli, lai priekša izskatās tiešām labi
SEDINAT VAJAGA
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
cik nu veselu muzibu bet kadi 5.menesi jau busRENIO rakstīja:Freeks Tu jau šo auto veselu mūžību nepardod?
ja bus turbo tad bus koili,un ja buuuus koili tad vins eeediiis asvaltuKLAVINS rakstīja:SEDINAT VAJAGA
bet ta jau ir 40/40
nu pailgi jau irFreeks rakstīja:cik nu veselu muzibu bet kadi 5.menesi jau busRENIO rakstīja:Freeks Tu jau šo auto veselu mūžību nepardod?
ta ir mtech 2 ar airbegu sture, nevis mtech 3 bet nu ar zamsadu gan nevajadzeja! kads kurs nezinas, domas ka ta ir reali nodilusi adas sture
...
Maz Latvijā smuku kompaktu, shis noteikti piederas pie smukajiem! Priekšējās lampas kā tonēji?
izskatās ka priekšējās lampas nav tonētas, bet ka ielikti tikai krusti.
bļin ka tai sturei vajg kajas peiaudzet uz manejo bumeri ..... patss parshuvi vai gatava tada???
Bet kopuma bumeris zinams un redzets piem bavaricar.lv- ka ari ss.lv. Smukulits no kompatniekiem bet superigak butu j a sedans jeb kupeja....
Bet kopuma bumeris zinams un redzets piem bavaricar.lv- ka ari ss.lv. Smukulits no kompatniekiem bet superigak butu j a sedans jeb kupeja....
par gaumi nestridas-pasam patik zamsada labak ka parasta ada gan rokas ta nessvist,gan ja gribas samest skibi tad ari tada sportiskaka sajutaArmando rakstīja:ta ir mtech 2 ar airbegu sture, nevis mtech 3 bet nu ar zamsadu gan nevajadzeja! kads kurs nezinas, domas ka ta ir reali nodilusi adas sture
reali lampas ir bezlecu ka jau vairumam jauno gadu-neesmu licis nekadus krustus ,vnk izjaucu lampas iztiriju melno prieksejo dalu parkrasoju svaigu-saliku jaunus stiklinus un engel acis un vuala rodas optisks apmans ka lampa ir melnaEcstasy rakstīja:Maz Latvijā smuku kompaktu, shis noteikti piederas pie smukajiem! Priekšējās lampas kā tonēji?
lasot tavu aprakstu secinaju,ja tu saki kad 328 nejiet! tad nu mes varam uzskrieties!