Error E36 !!!!
Esat sveicināti. Tātad mans auto ir 1997.gadā 1.aprīlī izripojis ārā no salona un līdz 2006. gadam ripinājies pa Šveici.
Un auto līdz 2006 gadam tika veiktas visas apkopes pie dīlera. 1.īpašnieks Latvijā bija krieviņš jūrmalā . 2.īpašnieks bija puisis no Rīgas no kura es arī šo auto nopirku pirms 3. dienām, kopis viņš viņu bija pamatīgi pat līdzi iedeva pulierus un salona tīrāmo līdzekli . Apkopes taisīja regulāri un to visu turpināja rakstīt bmw apkopju grāmatiņā. Csdd sēžot runājot, vīņš bij apmierināts ka auto netiek pārdots kādam jājējam
Visas eļļas filtri bija jau nesen nomainīti, auto iet klusi un nekas negrab, ruslans ari nekur nav
Motors ir 2.8 ar automātisko kārbu (bet nākotnes plānos ir pāriet uz manuālo)
Tālāk lai runā bildes
Tākā šeit nevar ielikt lielākas bildes par 1MB nācās hostēt uz bilditem.lv
Salons
Un aprīkojums
Un auto līdz 2006 gadam tika veiktas visas apkopes pie dīlera. 1.īpašnieks Latvijā bija krieviņš jūrmalā . 2.īpašnieks bija puisis no Rīgas no kura es arī šo auto nopirku pirms 3. dienām, kopis viņš viņu bija pamatīgi pat līdzi iedeva pulierus un salona tīrāmo līdzekli . Apkopes taisīja regulāri un to visu turpināja rakstīt bmw apkopju grāmatiņā. Csdd sēžot runājot, vīņš bij apmierināts ka auto netiek pārdots kādam jājējam
Visas eļļas filtri bija jau nesen nomainīti, auto iet klusi un nekas negrab, ruslans ari nekur nav
Motors ir 2.8 ar automātisko kārbu (bet nākotnes plānos ir pāriet uz manuālo)
Tālāk lai runā bildes
Tākā šeit nevar ielikt lielākas bildes par 1MB nācās hostēt uz bilditem.lv
Salons
Un aprīkojums
Nosēdināt un tad vnk dievīgs
tas noteikti pēc ziemas
Ļoti labs eksemplārs
salons drausmigi patik tiesi tas adas krasa ,,,
bemitis kopuma skaists protams..
Kapec uz manualo pariet velies - tapec kad riepas nedabu kupoša stavokli ? Vienk esmu braucis ar automatu ar 2.8 vienk super bija un tas sporata režims bez vardiem labs
bemitis kopuma skaists protams..
Kapec uz manualo pariet velies - tapec kad riepas nedabu kupoša stavokli ? Vienk esmu braucis ar automatu ar 2.8 vienk super bija un tas sporata režims bez vardiem labs
Ja sporta režīms ir labs ,par to automatu tad jau redzēs
Vnt tomāti nav priekš bmw
Labi saglabājies
labi iepriekšējie saimnieki bijuši
kā par auto info ieguvi ?
Uz csdd īziņu nesūtiji?
Uz csdd īziņu nesūtiji?
nop, iepriekšējais saimnieks visu pastāstīja
Nē nu ja sakarīgs pārdevējs bija ,tad jau var ticēt
Mašīna ar iskatas Pec tādas audzētas un koptas
Salonā āda ar pārsteidzoši laba un krāsa ar no ādu klasta super
žel kad tik automāts,bet lai labi ripo
Izskatās tiešām ļoti labs ekseplārs!!!
Sveiks pūlciņā!
Sveiks pūlciņā!
Paldies par labiem vārdiem
Pārdevējs tiešam sakarīgs pateica kas pa vainu uzreiz un teica ka necenšas iesmērētKristaps rakstīja:Nē nu ja sakarīgs pārdevējs bija ,tad jau var ticēt
kad man sie diski bija tad ipasi nepatika, bet kad man vinji vairs nau tad sak patikt ka istas uz e 36! ta jau autins tiesam istas loti smuks! laipni luugts barinaa!
ps tik centrinu diskam gan samekle pec iespejas atrtak, visu skatu savadak boja
ps tik centrinu diskam gan samekle pec iespejas atrtak, visu skatu savadak boja
...
Skaists auto
moš kādam mētājas 2 centriņi