Studenta 2.5
Tā lūk, beidzot tiku vaļā no sava isa. Tagad ipašumā 325 92g. zila āda, klimma, borta kompis, kopumā nesliktā stavoklī.Lielakais mīnus ka automats, bet nu jau nobrucis un gaida maiņu pret manualo. ir tadi šādi sīkumi, kur laika garumā tiks novērti.
Paredzētie darbi:
Manuālā kārba
Grab ķēde, janovērš, it kā saka ka nav 100% ķedes vaina var būt mierinātājam beigas.
Bamperu apakšu krasošana un spārna maiņa.
Panelim puse apgaismojuma nedeg, jaieliek lampiņas un vel šis tas pa sīkumiem, krusti, un t.t.
Paredzētie darbi:
Manuālā kārba
Grab ķēde, janovērš, it kā saka ka nav 100% ķedes vaina var būt mierinātājam beigas.
Bamperu apakšu krasošana un spārna maiņa.
Panelim puse apgaismojuma nedeg, jaieliek lampiņas un vel šis tas pa sīkumiem, krusti, un t.t.
smuks auto un sēdinājums ar labs
izskatās pēc baigā sēdinājumu...
Kā arī izskatās ka virsū ir uzlikti baigie "baloni"
diski vienkaarshi ir r16.
333 uzlimes jau bija? Ja bIja, domajams ka labi nojats eksemplars, vizuali ok! :d
Pasažiera puses priekšējais spārns ir pilns ar buktēm, jeb tas ir atspīdums?
Un jā, nokrāsosi melnās apakšas, citus diskus un būs ok.
Un jā, nokrāsosi melnās apakšas, citus diskus un būs ok.
ir ir bijis trasē un drift works uzlīme arī liecina par to,ka īpašnieks(bijušais),ir mīlētās laist slīpi
Sēdinājums toč labs bet kā jau 92g jāseko stirpi rūsai kāds stāvoklis kuzavam?
lai gan tomēr tomāts nekas diži slīpi nesanāks varētu būt ka nav nojāts,jo tomāts nelauj eņ eņ ēņ
Lielāka daļa e36 ir spidzināti un tas, ka ir tomāts, neko nenozīmē!
Baloni ir gan jā aizmugure vispaar 205 65RENIO rakstīja:izskatās pēc baigā sēdinājumu...
diski vienkārši r15Agris rakstīja:diski vienkaarshi ir r16.
333 bija, bet itkā nav nojats, nosedināju pats, automats viengi glukoja ar reizi, bet ta viss ok..klikics rakstīja:333 uzlimes jau bija? Ja bIja, domajams ka labi nojats eksemplars, vizuali ok! :d
Diezvai iepriek;sejam saimniekam viņš bijis uz trases.. driftworks uzliime ir mans darbsKobreti rakstīja:ir ir bijis trasē un drift works uzlīme arī liecina par to,ka īpašnieks(bijušais),ir mīlētās laist slīpi
Šur tur ir pa pleītim aizmugurē, bet kopuma labaks neka mans isa 94 gada kuzovs
Man rādās vai aizmugurē ir viena izeja truba izpūtējām?
Izskatās diezgan pabraukts pa trasi...
Normāls auto, ko sākt celt aukšā, vismas bus ko darīt
Diski un sēdinājums labi iskatas
Diski un sēdinājums labi iskatas
diski tiesam patik ... parejasi nekas ipasa autins kuram smagi roka japieliek , noplesam vissa uzlimes , parkrasojam baltus slieksnus un bapera apaksejo dalu , savedam karrtiba pasazier puses prieksejo sparnu. Labakaja gadijuma vel uzliekam M paku
P.s. cik ttrakam jabut lai ar automatu liktu slipi ?? bet meiginat jau var
P.s. cik ttrakam jabut lai ar automatu liktu slipi ?? bet meiginat jau var
Nevajag m paku šitā arī baigi labi izskatās
Ja tu kkas shkuningots gals visp no audii.Kalnz rakstīja:Man rādās vai aizmugurē ir viena izeja truba izpūtējām?
Interesanti pēc kā tu to spried?
Nevaru saprast to krāsu balta vai sudraba???? Tāda paņurcīta izskatās, bet tā jau ok! Tik bildes varētu dienas gaismā vēl.
Tu pēc uzlīmēm spēj noteikt cik ilgi šis pa trasi dzīvojies?Kalnz rakstīja:Man rādās vai aizmugurē ir viena izeja truba izpūtējām?
Varbūt pēc sēdekļu nodiluma vari pateikt auto noskrējienu?
Auto zolīds, sēdinājums der! Jāsakrāso viss auto vienā tonī, jāsalabo spārns, diskus ar plauktu un būs gerai!
ā un manuālis jāliek ar steigu