CaK Sedans
Čau, visiem!
Ir pienācis tas brīdis, kad arī mans e36 parādās šajā forumā.
Auto ir 1994. gada 2.0l vanos sedans. Sākumā vizinājies pa Vācijas lielceļiem, bet kopš 2005 gada ir Latvijā (varbūt kļūdos, bet nav svarīgi). Mans ceļš līdz šim auto bija ilgs gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Kad nolēmu iegādāties e36, tad, protams, variantus meklēju ss.lv. Bet pēc piecu bembīšu apskatīšanas bija skaidrs, ka tas nebūs tik vienkārši. Visi bija vai nu galīgi sapuvuši, vai arī motors kūpēja pēc testa brauciena, vai kaut kāda detaļas trūka, vadiņi karājās, vai arī auto ir vectēva un pārrakstot vajag sazin ko vēl. Bet, neskatoties uz to, cenas visiem bija pāri saprāta robežai. Sāku meklēt ne tikai Rīgā un rajonā, bet nu jau visā Latvijā un šo eksemplāru atradu Bauskā. Neskatoties uz to, ka komplektācija ir nekāda, nolēmu doties apskatīties, jo telefonsarunā pārdevējs kā neviens iepriekš izstāstīja kas ir darīts un kam būs jāpievērš nākotnē uzmanība. Kā izrādījās, ar šo auto septiņus gadus pārvietojās sieviete, kuras vīrs ir auto mehāniķis. Auto bija svaigi pārkrāsots un tīrs. Vienīgais, kas man nepatika bija sliekšņi, jo tie bija cauri un apskate arī pēc nedēļas beigtos. Ar īpašnieces vīru sarunājām, ka auto pirkšu tikai tad, ja sametinās sliekšņus un izies apskati. Viņam nebija iebildumu un jau pēc trijām dienām devos vēlreiz uz Bausku, lai bembīti vestu mājās. Protams, sliekšņi ir sametināti uz ātru roku un tos vajadzētu pārtaisīt. Apskati gājām kopā un patīkami tas, ka nebija neviens punkts. Ziemā auto netiek kustināts. Tikai tik cik reizi nedēļā aizeju piedarbināt, lai galīgi neierūsē.
Auto tika iegādāts 2014. gada augusta beigās.
Kāpēc tieši e36? Tāpēc, kad biju maziņš, tad manam tētim tāds bija un ir palikušas labas atmiņas.
Ko es gribu izdarīt? Samainīt sliekšņus, nokrāsot labo sānu. Ķīmiski iztīrīt salonu. Nomainīt izpūtēju.
Ko esmu izdarījis? Pareizāk būtu teikt, ko servisā ir izdarījuši, jo auto pats neremontēju.
- Restaurēta stūres reika.
- Nomainīts priekšējais kreisais gultnis.
- Eļļa, filtri utt.
- Sataisīta aizmugurējā loga apsilde.
- Ļoti slikti ķīmiski iztīrīts salons. Tas nekas, ka džeki man iedeva atlaidi. Vienalga sāpe paliek.
- Piestiprināts izpūtējs, jo bija notrūkusi viena gumija.
- Pacelta priekša, jo nevarēju garāžā normāli iebraukt. Un vispār, priekš kam jāsēdina?! Man patīk komfortabla gaita.
- Nomainīta stūre.
- Nomainītas priekšējās atsaites.
- Nomainītas sveces.
- Nomainīta vārstu vāka blīve.
-Aizmugures atsperes ar amortizatoriem. Standarta atsperes, ja kādam interesē.
-Amortizatoru atsitēji un putekļu sargi
-visādas bukses
-Sviras
-Aizmugures atbalsti
-Motora siksnas
-Bremžu aizsargi
-Rocenes remkomplekts
-Jauns kondicioniera radiators
Ir pienācis tas brīdis, kad arī mans e36 parādās šajā forumā.
Auto ir 1994. gada 2.0l vanos sedans. Sākumā vizinājies pa Vācijas lielceļiem, bet kopš 2005 gada ir Latvijā (varbūt kļūdos, bet nav svarīgi). Mans ceļš līdz šim auto bija ilgs gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Kad nolēmu iegādāties e36, tad, protams, variantus meklēju ss.lv. Bet pēc piecu bembīšu apskatīšanas bija skaidrs, ka tas nebūs tik vienkārši. Visi bija vai nu galīgi sapuvuši, vai arī motors kūpēja pēc testa brauciena, vai kaut kāda detaļas trūka, vadiņi karājās, vai arī auto ir vectēva un pārrakstot vajag sazin ko vēl. Bet, neskatoties uz to, cenas visiem bija pāri saprāta robežai. Sāku meklēt ne tikai Rīgā un rajonā, bet nu jau visā Latvijā un šo eksemplāru atradu Bauskā. Neskatoties uz to, ka komplektācija ir nekāda, nolēmu doties apskatīties, jo telefonsarunā pārdevējs kā neviens iepriekš izstāstīja kas ir darīts un kam būs jāpievērš nākotnē uzmanība. Kā izrādījās, ar šo auto septiņus gadus pārvietojās sieviete, kuras vīrs ir auto mehāniķis. Auto bija svaigi pārkrāsots un tīrs. Vienīgais, kas man nepatika bija sliekšņi, jo tie bija cauri un apskate arī pēc nedēļas beigtos. Ar īpašnieces vīru sarunājām, ka auto pirkšu tikai tad, ja sametinās sliekšņus un izies apskati. Viņam nebija iebildumu un jau pēc trijām dienām devos vēlreiz uz Bausku, lai bembīti vestu mājās. Protams, sliekšņi ir sametināti uz ātru roku un tos vajadzētu pārtaisīt. Apskati gājām kopā un patīkami tas, ka nebija neviens punkts. Ziemā auto netiek kustināts. Tikai tik cik reizi nedēļā aizeju piedarbināt, lai galīgi neierūsē.
Auto tika iegādāts 2014. gada augusta beigās.
Kāpēc tieši e36? Tāpēc, kad biju maziņš, tad manam tētim tāds bija un ir palikušas labas atmiņas.
Ko es gribu izdarīt? Samainīt sliekšņus, nokrāsot labo sānu. Ķīmiski iztīrīt salonu. Nomainīt izpūtēju.
Ko esmu izdarījis? Pareizāk būtu teikt, ko servisā ir izdarījuši, jo auto pats neremontēju.
- Restaurēta stūres reika.
- Nomainīts priekšējais kreisais gultnis.
- Eļļa, filtri utt.
- Sataisīta aizmugurējā loga apsilde.
- Ļoti slikti ķīmiski iztīrīts salons. Tas nekas, ka džeki man iedeva atlaidi. Vienalga sāpe paliek.
- Piestiprināts izpūtējs, jo bija notrūkusi viena gumija.
- Pacelta priekša, jo nevarēju garāžā normāli iebraukt. Un vispār, priekš kam jāsēdina?! Man patīk komfortabla gaita.
- Nomainīta stūre.
- Nomainītas priekšējās atsaites.
- Nomainītas sveces.
- Nomainīta vārstu vāka blīve.
-Aizmugures atsperes ar amortizatoriem. Standarta atsperes, ja kādam interesē.
-Amortizatoru atsitēji un putekļu sargi
-visādas bukses
-Sviras
-Aizmugures atbalsti
-Motora siksnas
-Bremžu aizsargi
-Rocenes remkomplekts
-Jauns kondicioniera radiators
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis CaK - 19 Jūl 2015, 18:51, kopā labots 4 reizes.
Sveikts - es jau domāju, ka auto kautkur redzēts... :youtube:
Patīk krāsa.
Izskatās sterils auto, ja nosēdināsi, uzliksi smukus diskus, sliekšņu uzlikas pavisam noteikti foruma labākajās tradīcijās tiks atzīts, kā ļoti skaists auto
Izskatās sterils auto, ja nosēdināsi, uzliksi smukus diskus, sliekšņu uzlikas pavisam noteikti foruma labākajās tradīcijās tiks atzīts, kā ļoti skaists auto
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
reti sterils auto
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Esi sveicinats pulcina , kad pastijos uz VNZ un auto krasu acerejos vienu video. Pastoties video sapratu ka tas esi tu :)
heheIKKI rakstīja:Esi sveicinats pulcina , kad pastijos uz VNZ un auto krasu acerejos vienu video. Pastoties video sapratu ka tas esi tu :)
Tas brīdis ir noticis! Esi sveikts forumā. Auto izskatās diezgan sterils. Kad auto tika pārkrāsots?
:)Kristapinnss rakstīja:Tas brīdis ir noticis! Esi sveikts forumā. Auto izskatās diezgan sterils. Kad auto tika pārkrāsots?
Ja nemaldos, tad pagājušajā vasarā. Tirgojot autiņi pārdevējs škrobījās - būtu zinājis, ka pārdos, nebūtu krāsojis. A sieva izlēma pārdot
Es tieši pacēlu augšā. Kā jau minēju - man patīk mīksta gaida + Ķekavā nav nemaz tik labi ceļi.Linda rakstīja:Patīk krāsa.
Un krāsa man arī ne visai. Iepriekšēji autiņi man bijuši sarkani. Nav pierasts :)
ha, sestdien tak iepazināmies pie plazas, kad ņēmi, ja nemaldos bleķiniekus?!? tad tomēr tiks izmantots ziemā?
Orģinālos lākturus ar balto aizmugurē, tuvāk zemei un
Sveiks pulkā
Sveiks pulkā
Visi tulīt sāks nobērt ka vajag tuvāk zemei un kārtējo mpaku virsū.
tas jau ir kā standarts , bet nu cik saprotu autiņu nesēdinās, pēc bildēm tiešām izskatās sterils
Atgādina manējo :tukšs_bet_svaigs:
Jāpabraukājas ir :) Tikai šaize ar tiem driskiem. Krišs man nepateica, ka divi ir platāki. Esmu dusmīgs.Miiix rakstīja:ha, sestdien tak iepazināmies pie plazas, kad ņēmi, ja nemaldos bleķiniekus?!? tad tomēr tiks izmantots ziemā?
Normāls video blogeris :) Un autiņš ar nav slikts. Sveicu ar pirkumu
Nu ko! Rītā šitas viss tiks ielikts manā e36. Nevaru sagaidīt rezultātu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.