Mr. Lemon 318is
Sweiki, šeit portālā esmu pavisam neilgu laiku un izdomāju, ka jāatrada ari savs vāģis. Gan jav, ka tiks izteikts ari kads negatīvāks vārds, bet nekas, pardzivosu
Tātad, šis e36 (318is) ir 1992. gada un pie manis nokļuva šī gada jūlija beigās. Neteikšu, ka pagājis ilgs laiks kopš viņu iegādājo, taču daudz kas arī tika paveikts. Hmm tagad jāpadomā, laikam pirmais ko nomainīju bija droseles vārsta potencometrs, dēļ kura gandriz nebija iespējams normāli pabraukt (bija dirsā), 3 reizes nācās iziet diagnostiku, lai pateiktu kas par vainu, tad sekoja visas siksnas, eļļa un vēl ļoti daudz visādu sīkumu. Audio magnetola un 2 skaļruņi aizmugurē arī tika nopirkti, tālāk sekoja jauni amortizatori priekšā (putekļu izolatori arii). Motoram nācās nomainīt viena vāka bliivi, jo puņķojās un pie reizes saļņiku. Biju pārsteigts par kulises stāvokli (pozitīvā nozīmē). Aaa un par rūsu vispār nevar sūdzēties.
Interjeram kalpo ādas sēdekļi (elektriski regulējami), elektriskie logi, elektriskie spoguļi, elektriska luka, dažas lietas var arī apsildīt. Kondiškas nav. Vēl nācās pačakarēties ar priekšējiem beņķiem, lai gūtu pareizo lietderību un efektu.
Tātad, šis e36 (318is) ir 1992. gada un pie manis nokļuva šī gada jūlija beigās. Neteikšu, ka pagājis ilgs laiks kopš viņu iegādājo, taču daudz kas arī tika paveikts. Hmm tagad jāpadomā, laikam pirmais ko nomainīju bija droseles vārsta potencometrs, dēļ kura gandriz nebija iespējams normāli pabraukt (bija dirsā), 3 reizes nācās iziet diagnostiku, lai pateiktu kas par vainu, tad sekoja visas siksnas, eļļa un vēl ļoti daudz visādu sīkumu. Audio magnetola un 2 skaļruņi aizmugurē arī tika nopirkti, tālāk sekoja jauni amortizatori priekšā (putekļu izolatori arii). Motoram nācās nomainīt viena vāka bliivi, jo puņķojās un pie reizes saļņiku. Biju pārsteigts par kulises stāvokli (pozitīvā nozīmē). Aaa un par rūsu vispār nevar sūdzēties.
Interjeram kalpo ādas sēdekļi (elektriski regulējami), elektriskie logi, elektriskie spoguļi, elektriska luka, dažas lietas var arī apsildīt. Kondiškas nav. Vēl nācās pačakarēties ar priekšējiem beņķiem, lai gūtu pareizo lietderību un efektu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mbamperi un citus diskus un būs
smuks eksemplars
p.s. - Interjeram kalpo ādas sēdekļi (elektriski regulējami) - man ir smagas aizdomas un nojausma kas tie pa kresliem:D
p.s. - Interjeram kalpo ādas sēdekļi (elektriski regulējami) - man ir smagas aizdomas un nojausma kas tie pa kresliem:D
da labi neprasās pat m-bamperi!
Smuki izskatās tā pat!
Smuki izskatās tā pat!
ļoti glīts auto
Nesaprotu kas šeit visiem ir, vienmēr visiem---> vajag m bamberi un būs labi! Stulbs princips,ne vienmēr tas ir vajadzīgs un nav nekāds noteiktais standarts bez kura nevar dzīvot. Tā jau šeit daudziem tie e36 ar m pakām izskatās gandrīz kā divas ūdens lāses(vienādi). Kur tas prieks no visu vienādības?
p.s. tas ir tikai mans viedoklis.
Nesaprotu kas šeit visiem ir, vienmēr visiem---> vajag m bamberi un būs labi! Stulbs princips,ne vienmēr tas ir vajadzīgs un nav nekāds noteiktais standarts bez kura nevar dzīvot. Tā jau šeit daudziem tie e36 ar m pakām izskatās gandrīz kā divas ūdens lāses(vienādi). Kur tas prieks no visu vienādības?
p.s. tas ir tikai mans viedoklis.
es isti m bamperus nemaz nevelos prieksejais m bampers man ne ipasi patik un otrkart m bamperi ir tiesam loti biezi sastopami labi koptam masinam un es isti ta nevelos atkartoties :)
domā taveejieKV_ rakstīja:smuks eksemplars
Man ar m bamperi nepatīk , un priekšā liekas, ka rižie pagriezieni būtu labāki, kā arī priekšējam bamperam ieteiktu ielikt gaisa tuneļus un trīstūrus, lai nespīd cauri . Tā autiņš ok, līdzīgs manējam .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Par jauniem un spidigiem rižajiem toč deretu padomāt, liekas, ka varetu simpātiski izskatīties
ne liekas ka tik nav e34,e39 elektro kresli...ka tur isti ir?ko e?Mr. Lemon rakstīja:domā taveejieKV_ rakstīja:smuks eksemplars
ja +1, neliec m buferi, izdoma kko savadaku ar esosho uzliec kaut vai lupu, te vienam userim bij uzlikta uz stock bufera un skats bij smuks
Auto ir diezgan kopts, nu vismaz no aaras, jo iekshu neredzu. Nu neliec M paku ja nepatiik, bet taadaa gadijumaa, noseediini un uzkabini vismaz R17 lietos, buutu labaak R18. Citaadi pagaidaam pilniigs ikdienas auto uz kuru neatskataas. Pluss vel pavarotus vajadzeetu saskanot kraasaa, vai nu abus rizhus vai baltus. Nenem launaa, tas ir tikai manas domas, lai tev labi braucaas!
pec kadas nedelas bus varbut jaunas bildes ar salonu un mos iemetisu vel kadu jaun u bildi no arpuses. Par to sedinasanu, es loti gribeju vismaz prieksu nosedinat jo aizmugure jav vel ta ciesami, bet te pie manis pa tadiem celiem it seviski ziema naksies kajam staigat vai ari kadu reizi aiznemties senca masinu ;D
par diskiem man tagad ir r17 un sonedel jav vel vienus dabusu r17 tikai ar m+s riepam lai ziemu varu parrdzivot.
Njaa par pagriezieniem ir verts padomat
par diskiem man tagad ir r17 un sonedel jav vel vienus dabusu r17 tikai ar m+s riepam lai ziemu varu parrdzivot.
Njaa par pagriezieniem ir verts padomat
ja es sodien redzeju vienu postu ar kada e36 un ari domaju hmm varetu kadu lupu ar laiku piemeklet esošajam, jo nebutu slikti manuprat :) Isteniba par tiem sedekliem nezinu, kad saliksu bildes tad pateiksi vai nav pazistamiKV_ rakstīja:ne liekas ka tik nav e34,e39 elektro kresli...ka tur isti ir?ko e?Mr. Lemon rakstīja:domā taveejieKV_ rakstīja:smuks eksemplars
ja +1, neliec m buferi, izdoma kko savadaku ar esosho uzliec kaut vai lupu, te vienam userim bij uzlikta uz stock bufera un skats bij smuks
vari ludzu pm iemest apmeram kas tie par tadiem strumjiem jo man ir interese uz nakoso vasaru ko darit lietas labaaBmwpowerists rakstīja:Man ar m bamperi nepatīk , un priekšā liekas, ka rižie pagriezieni būtu labāki, kā arī priekšējam bamperam ieteiktu ielikt gaisa tuneļus un trīstūrus, lai nespīd cauri . Tā autiņš ok, līdzīgs manējam .
Tīri tā neko autiņš
Lai būtu aidā vajadzētu nosēdināt, jo tā priekšējā arka izskatās baltos pagrieizenus aizmugurē un miglas lukturus
Lai būtu aidā vajadzētu nosēdināt, jo tā priekšējā arka izskatās baltos pagrieizenus aizmugurē un miglas lukturus
Smuks, man patīk arī tāds, kā ir tgd, bez sēdinājumiem, R17 / R18, vai m pakas, šim bez M pat ļoti labi izskatās, kā arī kopts .. Protams, ar sēdinājumu pavisam cits skats, bet iesākumam
Nu nez, man tgd liekas vizuāli tāds pliks, ar M bamperu un sēdinājumu, lai cik dažiem useriem tas nepatiktu, izskatītos auto vnk perfekti
Tā jau izskatās ļoti labā stāvoklī kuzavs
Tā jau izskatās ļoti labā stāvoklī kuzavs
Sliņķu krāsa, viegli kopt
Smuks autiņš , diski gan jāpamaina
Smuks autiņš , diski gan jāpamaina