Skudraa 320i Coupe
Sveicināti!
Jau kādu laiciņu meklēju e36 kupeju, un beidzot ap 20. augustu tika iegādāta e36 2.0 kupeja pa normālām naudām. Tiesa, skate beidzās tieši pirkšanas dienā un uzreiz dzinu uz skati. Rezultāts : jāmaina priekšējais vējstikls, šarnīri, stabilizatora atsaite un rokasbremze jānoregulē. Tuvākajā laikā ieplānots šo visu novērst.
Par pašu auto:
1992. gada auto (vietām redzams nedaudz ruslans - aizm. kreisajā arkā)ar divlitrīgu motoru ar vanos'u, manuālā kārba.
Krāsa - calypsorot metallic (nekad īpaši nav patikusi, bet nu šim auto izskatās ok)
No ekstrām nekā diža nav, tikai el. lūka, el. stikli un spoguļi. Sēdekļi parastie auduma, paplēsti (uzreiz saku, ka salona bildes būs vēlāk).
Jānomaina arī aizmugurējais kreisais gultnis, viena bukse. Aizmugurējam buferim bija pazudis viens moldings, kas tika arī iegādāts. Bākas vāciņam atspere arī nepilda savu funkciju, kārtīgi neturas ciet.
Ar laiku plānojas:
* ādas salons;
* miglas lukturi;
* pēc ziemas nosēdināt;
* un daudz kas cits, viss atkarīgs no finansēm.
Latvijā esmu otrais saimnieks.
Ar laiku tēma tiks papildināta ar info, tāpēc tagad lai runā bildes:
ps. atvainojos par kvalitāti, bildēts ar mobilo tālruni
Jau kādu laiciņu meklēju e36 kupeju, un beidzot ap 20. augustu tika iegādāta e36 2.0 kupeja pa normālām naudām. Tiesa, skate beidzās tieši pirkšanas dienā un uzreiz dzinu uz skati. Rezultāts : jāmaina priekšējais vējstikls, šarnīri, stabilizatora atsaite un rokasbremze jānoregulē. Tuvākajā laikā ieplānots šo visu novērst.
Par pašu auto:
1992. gada auto (vietām redzams nedaudz ruslans - aizm. kreisajā arkā)ar divlitrīgu motoru ar vanos'u, manuālā kārba.
Krāsa - calypsorot metallic (nekad īpaši nav patikusi, bet nu šim auto izskatās ok)
No ekstrām nekā diža nav, tikai el. lūka, el. stikli un spoguļi. Sēdekļi parastie auduma, paplēsti (uzreiz saku, ka salona bildes būs vēlāk).
Jānomaina arī aizmugurējais kreisais gultnis, viena bukse. Aizmugurējam buferim bija pazudis viens moldings, kas tika arī iegādāts. Bākas vāciņam atspere arī nepilda savu funkciju, kārtīgi neturas ciet.
Ar laiku plānojas:
* ādas salons;
* miglas lukturi;
* pēc ziemas nosēdināt;
* un daudz kas cits, viss atkarīgs no finansēm.
Latvijā esmu otrais saimnieks.
Ar laiku tēma tiks papildināta ar info, tāpēc tagad lai runā bildes:
ps. atvainojos par kvalitāti, bildēts ar mobilo tālruni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskataas veel tiiri taa neko, prieksh sava gada
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
galvenais vaktēt rūsu krāsa un diski smuki
Simpātisks aparāts
Diski pareizie
Man arī patīk, tik būtu nedaudz jāuzprišinadogMa rakstīja:Diski pareizie
Nu taa tiiri neko zhurcina! Diski man patiikas, pa kraasu nefanoju. Lai labi braucas un veiksmi darbos!
Pa diskiem visi 10 !!! Auto arī izskatās neLatvijas ceļu redzējis !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Man jau ļoti patīk, tikai izklausās ka ir ko darīt padaudz..
Nu veiksmi
Nu veiksmi
Izsktās tiešām labi!
Labs auto , izņemot miglas, nekas cits neprasās.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Yup, šitam miglas un pa glauno
Priekš gada neticami labi saglabājies auto diski arī labi
++ par diskiem
Laigan pašam ir kondiška tāpat gribas Lūku , Manās acīs tas ir liels plus
Laigan pašam ir kondiška tāpat gribas Lūku , Manās acīs tas ir liels plus
Uzinstalēta e36.lv uzlīme.
Es sito masinu biju ieklavis sava saraksta ko sazvanit tikai cik es zvaniju man trubu neceela tadel mekleju citu ;D man krasa patiik
Pirmajā bildē auto pa smuko!
Šeit pāris bildes no pusgada svinībām
uzliec arī lūpu tad busu pilnvērtīgs e36 biedrs