Valta M3 Euro Evo (3.2)
Gribēju tikai diskus nopirkt, bet beigās man lika arī auto atrādīt. Tā kā jau lielajā Powerā biju uzcepis aprakstu un pa šo laiku ir tikai nomainījies numurs uz HP-321, tad samierināsieties ar copy+paste...
BMW ///M3 3.2 e36 Euro Evo
Iegādāts ~3 gadus atpakaļ no Marchello, kas to ar BMWPower papa palīdzību bija '06 gadā atvedis no Vācijas uz Latviju, kur tam bija bijis viens īpašnieks. Auto ir ideālā stāvoklī, nav bijusi sista, pilnīgs stock ar GT glāžu atsaiti un GT spliteriem, visai pilna komplektācija. Spriežot pēc visa, iepriekšējie īpašnieki naudu nebija žēlojuši, tāpat kā es. Ieraudzīju un pēc stundas jau vedu Marchello uz autoostu, lai brauc mājās. :shura:
Ja neskaita SMG, par kura palikšanu es ilgi cīnījos, nekas nav plīsis. Tomēr, kad kārtējo reizi vasarā sastrēgumā uzvārījās SMG eļļa, ar Pastnieku slaš Rakstnieku sapratām, ka šis auto izmisīgi grib par manuāli kļūt.
Vienīgās modifikācijas, ko esmu veicis, ir Bilstein B6 amortizatori ar FK Automotive 30/30 atsperēm un Pioneer AVH-P5000DVD (Business CD RDS protams nav izmests). Pirms vasaras top vēl daži uzlabojumi, bet tas viss OEM ietvaros.
Dažas bildītes by Linda:
Un dažas vecākas:
BMW ///M3 3.2 e36 Euro Evo
Iegādāts ~3 gadus atpakaļ no Marchello, kas to ar BMWPower papa palīdzību bija '06 gadā atvedis no Vācijas uz Latviju, kur tam bija bijis viens īpašnieks. Auto ir ideālā stāvoklī, nav bijusi sista, pilnīgs stock ar GT glāžu atsaiti un GT spliteriem, visai pilna komplektācija. Spriežot pēc visa, iepriekšējie īpašnieki naudu nebija žēlojuši, tāpat kā es. Ieraudzīju un pēc stundas jau vedu Marchello uz autoostu, lai brauc mājās. :shura:
Ja neskaita SMG, par kura palikšanu es ilgi cīnījos, nekas nav plīsis. Tomēr, kad kārtējo reizi vasarā sastrēgumā uzvārījās SMG eļļa, ar Pastnieku slaš Rakstnieku sapratām, ka šis auto izmisīgi grib par manuāli kļūt.
Vienīgās modifikācijas, ko esmu veicis, ir Bilstein B6 amortizatori ar FK Automotive 30/30 atsperēm un Pioneer AVH-P5000DVD (Business CD RDS protams nav izmests). Pirms vasaras top vēl daži uzlabojumi, bet tas viss OEM ietvaros.
Dažas bildītes by Linda:
Un dažas vecākas:
Pēdējais labojis Valts - 03 Sep 2011, 22:08, kopā labots 2 reizes.
Njā, perfekto
Pat ritošajā nekas par šiem gadiem nav bijis jāmaina?
Pat ritošajā nekas par šiem gadiem nav bijis jāmaina?
Kāds baigi pielicis fantāziju pie bildēšanas-ļoti orģināli!
Par mašīnu- , citiem komentiem nebūtu jābūt!
Par mašīnu- , citiem komentiem nebūtu jābūt!
uteo rakstīja:Njā, perfekto
Paldies, cenšos.erda rakstīja:Par mašīnu- , citiem komentiem nebūtu jābūt!
Vienīgais, kas ir plīsis ir SMG kārba (pirmās paaudzes bērna kaite, eļļa atrodas pie izplūdes kolektora un sastrēgumos uzvāras). Viss pārējais ir mainīts tikai dēļ dabīga nolietojuma.uteo rakstīja:Pat ritošajā nekas par šiem gadiem nav bijis jāmaina?
NU baigā konfekte!!!
Pa skaisto.. Ko tur vel piebilst
M3 paliek M3 un komenntarus neprasa ...
skaistulis
+ļoooti daudz. Jau Powerā ar baudu skatījoserda rakstīja:Kāds baigi pielicis fantāziju pie bildēšanas-ļoti orģināli!
ļooti labs
Krāsa un auto vnk
jā, man arī šī krāsā un auto ir mīļākie
Par auto protams Tas jau pats par sevi :)
bet nu krāsa gan ir vienkārši Ļoti ļoti patīk
bet nu krāsa gan ir vienkārši Ļoti ļoti patīk
auto un krāsa
Super eksemplārs, visu cieņu!!!
Krāsa Avus Blau ?!
Estoril Blau.
Skatos bildes un nevaru atrast nevienu vietiņu, kur piesieties M3..