E36-Rob Tauring
cilvēki runā, ka baigo cūku kūti atstājuši pēc sevis!
e36 izskatās gūt, tik tas ka nemotors un tomāts, bet tas tač viegli labojams ir.
lai labi ripo.
e36 izskatās gūt, tik tas ka nemotors un tomāts, bet tas tač viegli labojams ir.
lai labi ripo.
Tekstā rakstīts, ka numura paliktni mainīs tā kā domāju, ka šis nebūs tas gadījums *vai arī vnk neuztvēru sarkasmuZirdzins rakstīja:Vakar Uzvaras laukumaa biji?
Visā visumā veiksmi ar šo eksemplāru
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bl kas ar tam prieksejam naasiim ??
ausis aplauztas, gan jau.
Nedaudz šķībi, precīzāk vidi kkā uz leju izskatās
tas nasis ir skibas jo brille ir jamaina,vinja ir sabukteta, brinums ka neesi pamanijis,ieprieks vinja sieva braucot kkur ir ieskrejusi..
pa cik panjemi?
pa cik panjemi?
Detaļa nr1 ir lanžerons. *captain flies away*
nja,nasis ari,bet brille ari ir sabukteta..virsbuvei cik atceros bija sadziti ieksa daudz baltu pleku no pulejamas pastas..un kreisa pakaleja arka ir jau taisiita,ta diezgan nerupigi,ja sikak papetisi tad redzesi ka tur ir nelidzeni saslipeta spaktela karta jau.. bet ta kopuma auto labs..
Skaties ka nav pārsteigums,ka kolektors nav vispār bijis ņemts nost,tā dara...
Nekad neesmu sapratis nah vispar tadam puteklusucejam gazi jaliek..
Kā ir ar tām izlejamām eļļām?
Ir vērts ieekonomēt?
Ir vērts ieekonomēt?
Tad kad siksnas bija nonemtas vareji nodarbinat dzinejs un paklausit no kurieni ta skana nak.
Uzlikt generatoras siksna , iedarbina dzinejs un klausi vai skana ir.
Nonem generatoras siksna , uzlikt AC siksna , iedarbina dzinejs un atkal klusi.
Manam AC gultnis biji beigts un skana nac no vinam ..
Uzlikt generatoras siksna , iedarbina dzinejs un klausi vai skana ir.
Nonem generatoras siksna , uzlikt AC siksna , iedarbina dzinejs un atkal klusi.
Manam AC gultnis biji beigts un skana nac no vinam ..
Rob rakstīja: Jāsaka, ka stulbā skaņa no motortelpas pēc siksnas nomaiņas nepazuda, klausoties, šķiet ka spriegotāji nav vaininieki, izklausās pēc ūdenssūkņa, jo ir arī lufte. Tātad, nākamais to do list ir ūdenssūknis, lai viss ir klusi un jauki.
Ir vēl daži mazi plāni, bet tur no sākuma šis tas jāiepērk.
Ta dara tikai lai saprastu vai skanja nenak no kedes(zobsiksnas)..
Kad siksna nost tad izgriezt vajag katru rulli un agregatu atseviski..(stures pastuzi neizgriezisi)..
Udenssuknim ari jaunam bus mazliet lufte,ja udenssuknis neskan un lufte ir minimala,tad viss ok.,bet var nomainit hoc profilaksei,lai nav ta ka proppelers atdalas iekspusee..
Kad siksna nost tad izgriezt vajag katru rulli un agregatu atseviski..(stures pastuzi neizgriezisi)..
Udenssuknim ari jaunam bus mazliet lufte,ja udenssuknis neskan un lufte ir minimala,tad viss ok.,bet var nomainit hoc profilaksei,lai nav ta ka proppelers atdalas iekspusee..
tādas eļļas ir vērts liet iekšā tādam kā Armando m3 motoram kurš ir pārlasīts utt.
es jau arī nespiežu uz dārgajām eļļām, jo ar nevienu mašīnu nesmu nobraucis vairk pa 1,5-2viem gadiem, neiešu iespring uz baigi dārgo un kruto ēļļu, ka tik motors uz pārdošanu neizgrab
es jau arī nespiežu uz dārgajām eļļām, jo ar nevienu mašīnu nesmu nobraucis vairk pa 1,5-2viem gadiem, neiešu iespring uz baigi dārgo un kruto ēļļu, ka tik motors uz pārdošanu neizgrab
labākais interneta warriors
Es njemu visu laiku statola izlejamo 10W40 un nekad nekadu problemu nav bijis jau 30 masinas esmu lejis un braucis.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
nja Igaunijā arī tiešām kaut kā reti parasti sastopu e36
Klapējam ciet.
Neredzu jēgu, šeit kaut ko rakstīt. Jau pats sākums, jau otro reizi manis izveidotā tēma sākās ar uzdirsieniem un uzbraucieniem ( biji uzvaras laukumā '' ja kas, es nicinu komunismu'' , automāts, blille šķība, iz vecās tēmas kaplis, dirsā darbs un materiāls, atkal automāts sūds, m52.b20 sūds, u.t.t. mūžīgie uzbraucieni power lohu stilā, ko vairs nevar atcerēties). Šī sadaļa ir domāta tiem, kas savus autiņus aprīko ar manuālajām kārbām, drifto, sēdina, liek em pakas, krāmē motorus & shit.
Tā kā neko no tā netaisos darīt ( paliks automāts, jo man patīk, jā patīk automāts, paliks facelift bamperi, jo neredzu jēgu kaut ko mainīt, nemainīšu motoru, jo šis ir kluss un ir labā stāvoklī, jā , nav jaudas un dirsu neārdī, un nav jēgas atrādīt, ka auto uzturēšu labā tehniskā stāvoklī, '' nomainīta buksīte, nokrāsots tas un tas, nomainīts tāds un tāds štrunts, kas nevienam šeit nepisārī' ) Šī sadaļa nav domāta normāliem ielas auto, jo pa šiem gadiem, kurus es šeit apgrozos, tas liek saprast skaidri.
Neredzu jēgu, šeit kaut ko rakstīt. Jau pats sākums, jau otro reizi manis izveidotā tēma sākās ar uzdirsieniem un uzbraucieniem ( biji uzvaras laukumā '' ja kas, es nicinu komunismu'' , automāts, blille šķība, iz vecās tēmas kaplis, dirsā darbs un materiāls, atkal automāts sūds, m52.b20 sūds, u.t.t. mūžīgie uzbraucieni power lohu stilā, ko vairs nevar atcerēties). Šī sadaļa ir domāta tiem, kas savus autiņus aprīko ar manuālajām kārbām, drifto, sēdina, liek em pakas, krāmē motorus & shit.
Tā kā neko no tā netaisos darīt ( paliks automāts, jo man patīk, jā patīk automāts, paliks facelift bamperi, jo neredzu jēgu kaut ko mainīt, nemainīšu motoru, jo šis ir kluss un ir labā stāvoklī, jā , nav jaudas un dirsu neārdī, un nav jēgas atrādīt, ka auto uzturēšu labā tehniskā stāvoklī, '' nomainīta buksīte, nokrāsots tas un tas, nomainīts tāds un tāds štrunts, kas nevienam šeit nepisārī' ) Šī sadaļa nav domāta normāliem ielas auto, jo pa šiem gadiem, kurus es šeit apgrozos, tas liek saprast skaidri.
Beidzot..