E36-civandri
Auto: E36 325i kupeja. 1994 gada
Iegādāts 2015. g. Augustā.
Kompektācija: m50b25 dzinējs ar gāzi, 5-pakāpju mānuālā ātrumkārba, ādas salons ar apsildāmiem beņķiem, kondicionieris, parkošanās sensors, kurš strādā, LSD 18 pogu obc.
E36 kupeju nopirku netīšām. Sākumā braucu skatīties e39, kuru apskatot nokarājās lūpa, un negribējās vairāk, bet atpakaļ ceļā braucot sapratu ka gribu Auto, un pa fikso sameklēju šo kupeju. tagat saprotu ka esmu iegrābies, bet nu ar laiku uzcelšu.
Plānotās izmaiņas: Salabot visus tehniskos defektus - aizmugurē bremzes klab un grab, sametināt izpūtēju, grīdu, un sakrāsot vizuāli skaistu. (metināmie un krāsojamie darbiņi laikam uz nākamo gadu, jo esmu students, un nav ne naudiņas ne laika lai sakrāsotu un savestu vizuāli skaistu. )
Padarītie darbi: pagaidām vēl nekas...
Bildes: (atvainojiet ka caur stiklu fotogrāfēts, aizmirsu atslēgas mājā un negribējās skraidīt turp šurp)
Iegādāts 2015. g. Augustā.
Kompektācija: m50b25 dzinējs ar gāzi, 5-pakāpju mānuālā ātrumkārba, ādas salons ar apsildāmiem beņķiem, kondicionieris, parkošanās sensors, kurš strādā, LSD 18 pogu obc.
E36 kupeju nopirku netīšām. Sākumā braucu skatīties e39, kuru apskatot nokarājās lūpa, un negribējās vairāk, bet atpakaļ ceļā braucot sapratu ka gribu Auto, un pa fikso sameklēju šo kupeju. tagat saprotu ka esmu iegrābies, bet nu ar laiku uzcelšu.
Plānotās izmaiņas: Salabot visus tehniskos defektus - aizmugurē bremzes klab un grab, sametināt izpūtēju, grīdu, un sakrāsot vizuāli skaistu. (metināmie un krāsojamie darbiņi laikam uz nākamo gadu, jo esmu students, un nav ne naudiņas ne laika lai sakrāsotu un savestu vizuāli skaistu. )
Padarītie darbi: pagaidām vēl nekas...
Bildes: (atvainojiet ka caur stiklu fotogrāfēts, aizmirsu atslēgas mājā un negribējās skraidīt turp šurp)
Sveikts klubiņā!
Smuka kupeja, būs ko padarīt! Nēesi pieminējis paša auto vecumu.
Lai veicas darbos!
Smuka kupeja, būs ko padarīt! Nēesi pieminējis paša auto vecumu.
Lai veicas darbos!
Beha lido!
Sveiks sakarīgs vāgens. Veiksmi uzturēśanā un visā pārējā
Normāls verķis, kas ar rūsām?
Sveikts ar auto. lai labi ripo un prieks taisnot rokas. šitais jau kādu gadu vrbt pat vēl vairāk stāv ssā, domāju tieši kpc neņem neviens, uz spārna lkm cik atceros bija rūsa, cena diezgan liela.
Grīdā ir pāris caurumiņi, viens spārns ir iemīcīts, aizmugurē viena arka ar pāris rūsas burbuļiem, otrā pusē diezgan paliela rūsa, bet bez caurumiem. Bagāžnieks nav sapuvis, līste zem bagāžnieka rūsas čupa, un priekšā zem lampām tā līste arī ar rūsu. Pa lielam nav tikt traki. Bet darbs daudz.markskise rakstīja:Normāls verķis, kas ar rūsām?
Bija kādu laiku lietotāja Gints īpašumā Darbu būs tev daudz bet nu pamazām gan jau saies
Ja jau no Ginta pirki, tad iegrābiens var būt konkrēts... Ceru vismaz ka cena adekvāta!
Ja pareizi atceros, tad cena bija overpriced.
Sveikts bariņā!
Skatos, tev arī ticis viens no neglītākajiem e36 pieejamiem izpūtēja galiem (atlikt tiršanu, man ir līdzīgs )
Galvenais, lai rokas nenolaižas
Skatos, tev arī ticis viens no neglītākajiem e36 pieejamiem izpūtēja galiem (atlikt tiršanu, man ir līdzīgs )
Galvenais, lai rokas nenolaižas
Apsveicu ar pirkumu!
Apsveicu Andri ar pirkumu ceru ka Tu viņu ari uztaisisi smuku nevis kkur iestādisi
Manas domas. Maksimums 2-3 gadi pabraukāsi, un pārdosi, jo kuzavs izklausās pēc klasiskajiem kapiem. Drīz šim visam pievienosies sliekšņi, un tad sāksi domāt, vai tas vairs ir tā vērts, grūst peso melnajā caurumā.civandri rakstīja:Grīdā ir pāris caurumiņi, viens spārns ir iemīcīts, aizmugurē viena arka ar pāris rūsas burbuļiem, otrā pusē diezgan paliela rūsa, bet bez caurumiem. Bagāžnieks nav sapuvis, līste zem bagāžnieka rūsas čupa, un priekšā zem lampām tā līste arī ar rūsu. Pa lielam nav tikt traki. Bet darbs daudz.markskise rakstīja:Normāls verķis, kas ar rūsām?
Pērkot vecu auto, galvnais ir kuavs, ja viņš nav labs, būs grūti. Bet vēlu izturību un daudz papildus peso.
Man rakstiji par spārnu.. vēl interesē?
Uj. Pieņemu ka pagaidām nav īstais par ko domāt, jo jāmaina stūres reika. Šodien ar erviins palīdzību samainijām stūres krustiņus, un paskatijāmies reiku. Labajā pusē gabals izlūzis. Vēlviena jauka lieta pievienojas manam sarakstam. Iepriekšējais saimnieks liekas ka bijis skops uz jaunām daļām - gāzes pedālis turas uz ļozenes, ļoti daudzās vietās manāmi visādi s*di.Andzhus rakstīja:Man rakstiji par spārnu.. vēl interesē?
Plānoju līdz skatei sametināt izpūtēju, un pēc tam jākrāj naudiņa lai varēru, gan jau garo divnieku sarakstu salabot + satīrīt rūsiņas un sapūst ar gruntīm ar erviins palīdzību.
Pizdeccivandri rakstīja: ar laiku uzcelšu.
Padarītie darbi: pagaidām vēl nekas
Darba daudz, bet tas ir to vērts. Protams ja neizlemsi viņu izķēmot
Bet vienalga, apsveicu ar pirkumu
Bet vienalga, apsveicu ar pirkumu
It kā viņam vēl nekādas izķēmošanas idejas nav ienākušas prātā, vismaz nav man stāstijis, bet nu ja kas mēgināšu viņu atrunāt no tā BMW izķēmošanas
Piesēdināt uzlikt lūpu un protams vizuāli skaisti sakrāsātu uz style 32.erviins rakstīja:It kā viņam vēl nekādas izķēmošanas idejas nav ienākušas prātā, vismaz nav man stāstijis, bet nu ja kas mēgināšu viņu atrunāt no tā BMW izķēmošanas
Tak ir jau vins sēdināts (padomā kā pabraukt varēsi ja vel nosēdināsi )un labāk uzliec prieksā M bamperi nekā kkādas lūpas tur veidot