Chew` e36
Nolēmu ari šeit atzīmēties.
Tātad BMW 325 e36 kupeja. 1994. gada (ar vanusu )
M-tech, Malnie griesti, OBC 18 pogu, Pussādas salons. Visas extraās, kondiškāa utt..
Atsperes 60mm melnās, plazas amortizātori.
Pioneer audio sistēma.
Diski r17, 9J
Glažu savilcējs priegšā, un aizmugurē, viss liekais no motor telpas izravēts/nahrenizēts.
Hidroliska roķene.
Apex, koniskais gaisa filtrs,
Sporta izplūde visā garumāa/elkonis
Čipots.
ZF kārba, m20 spararats(atvieglināts)
3.91 reduktors (metināts )
Plaza amīši.
nesen saliktas daudzas jaunas bukses.
Un vel miljons sīkumu.
Tāda pec manas uztveres auto ideāls, priegš trases un ielas.
Bet deļ amišiem un atsperēm konforts ir diezgan sūdīgs, bet man pagaidām konfortu nevajag,
Vienigi apniciigi bremzēt uz lielām bedrēm vai sliedēm.
Xenon ieliku un tikpat atri izvacu ara, jo tas tads ķīnas variants, ja nav xenon lampas, tad viņš nav vajadzigs.
Te paras bildes.
Tātad pec kada laika 333 trase, no garā likuma norm izlidoju arā.
Rezultāts: bampers nolociijas un parlidoju pari (neglābjams) =/ Pienāca ziema un auto izskatījās šādi, tika nopirkti e46 metala diski r16 Pa ziemas vidu vel driftējot kopa ar 200sx es sametos un rezultāta sadursme, ar sanu sparniem, bildes gan nav bet norm saskrējamies, dabuju sparnu ar roku lauzst ara lai varetu braukt tālāk. :(
Pienāca pavasaris, tika uzlikti diski un melns Mbampers Vel bilde garāžaa niekojamies, žel ka riepas durās arkās. Tad tika aizvests pārkrasot bampers. Nepagaja ne 2menši kad es 333 trase aizķēru paras reizes riepas, bik ieplisa, bet nakajma reize jau norm ieplīsa. Jaa man ar tiem Mbamperiem vispar neieit, plist vienaa laida, tatad izdomaju, pardevu mbamperu
Nopirku no e36 95gada parasto bampēru. Bet nakošsezon Mbampers būs atkal.
Un uzinstaleju lupu pielāgoju. Vel visadas ķibeles, ir bijušhas, Kārbas izspiedējgultni, izniciinaju, dabuju bezsajūga braukt.
Bik pieduriens.
aiziet aiziet
Tātad BMW 325 e36 kupeja. 1994. gada (ar vanusu )
M-tech, Malnie griesti, OBC 18 pogu, Pussādas salons. Visas extraās, kondiškāa utt..
Atsperes 60mm melnās, plazas amortizātori.
Pioneer audio sistēma.
Diski r17, 9J
Glažu savilcējs priegšā, un aizmugurē, viss liekais no motor telpas izravēts/nahrenizēts.
Hidroliska roķene.
Apex, koniskais gaisa filtrs,
Sporta izplūde visā garumāa/elkonis
Čipots.
ZF kārba, m20 spararats(atvieglināts)
3.91 reduktors (metināts )
Plaza amīši.
nesen saliktas daudzas jaunas bukses.
Un vel miljons sīkumu.
Tāda pec manas uztveres auto ideāls, priegš trases un ielas.
Bet deļ amišiem un atsperēm konforts ir diezgan sūdīgs, bet man pagaidām konfortu nevajag,
Vienigi apniciigi bremzēt uz lielām bedrēm vai sliedēm.
Xenon ieliku un tikpat atri izvacu ara, jo tas tads ķīnas variants, ja nav xenon lampas, tad viņš nav vajadzigs.
Te paras bildes.
Tātad pec kada laika 333 trase, no garā likuma norm izlidoju arā.
Rezultāts: bampers nolociijas un parlidoju pari (neglābjams) =/ Pienāca ziema un auto izskatījās šādi, tika nopirkti e46 metala diski r16 Pa ziemas vidu vel driftējot kopa ar 200sx es sametos un rezultāta sadursme, ar sanu sparniem, bildes gan nav bet norm saskrējamies, dabuju sparnu ar roku lauzst ara lai varetu braukt tālāk. :(
Pienāca pavasaris, tika uzlikti diski un melns Mbampers Vel bilde garāžaa niekojamies, žel ka riepas durās arkās. Tad tika aizvests pārkrasot bampers. Nepagaja ne 2menši kad es 333 trase aizķēru paras reizes riepas, bik ieplisa, bet nakajma reize jau norm ieplīsa. Jaa man ar tiem Mbamperiem vispar neieit, plist vienaa laida, tatad izdomaju, pardevu mbamperu
Nopirku no e36 95gada parasto bampēru. Bet nakošsezon Mbampers būs atkal.
Un uzinstaleju lupu pielāgoju. Vel visadas ķibeles, ir bijušhas, Kārbas izspiedējgultni, izniciinaju, dabuju bezsajūga braukt.
Bik pieduriens.
aiziet aiziet
Ev fanāt, ķer granāt.
Riktīgi smuks ar tiem Dezentiem
Tie diski ir mēmi labi!!!
un sēdinājums ar ir ideāls!
un sēdinājums ar ir ideāls!
Baigi jau smuks tev tas auto, diski ari apupetj! Man gan buutu zheel taadu smuku zhurcinu pa trasi dziit, bet nu, katram savs.
Zināms auto
Skaists autiņš Vakar redzēju plazā uz jumta
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ļoti simpātisks e36 - sedinājums uz shiem ripuliem
Šis auto nesen pārdevās, neviens nenopirka? Sēdinājums un auto izskatās labi, veiksmi trasē .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Krāsa montreal blau, vai es kļūdos?
Aparāts vnk monstruāls
Aparāts vnk monstruāls
Pēdējais labojis oscar - 19 Sep 2011, 15:13, kopā labots 1 reizi.
Aparāts labs, un pizduļej arī dabūjis kā e36 pienākas!
IR dzirdēts par šo Baigais bandīts
klau kas ar priekšējo stiklu tā ir plēve vai kas?
Jap jap uzminēeji krasuchaboska rakstīja:Krāsa montreal blau, vai es kļūdos?
p.s taa ir limplēve, kas uz priegšējā stikla.
Ev fanāt, ķer granāt.
skaitsts aparats! Vel vajag aizmugurejo M bamperi!
Nu traki simpaatisks no visaam puseem, riktiigi forshi, ka auto ir tik zems + labs vizuaalais un veel tiek izmantots, tur kur bembiitim jaabuut - trasee
Uzradaas jautaajums - kaads et ir diskiem un vai naacaas valceet arkas?
Uzradaas jautaajums - kaads et ir diskiem un vai naacaas valceet arkas?
Veel viens jautaajums - kaa izpaudaas visa liekaa izraveeshana no motortelpas?
ET 20, nee nebija javalce, viss ka nakas protams ja sesezas pilna tad gan griezas uz bedrem, bet taa shis auto domats 2viem un 2vam smalkiem zakkiem un taa
Nu kaa viss kas nav vajadziigs nonemts nost, kkad vadi un vel visadi sikumu(parsvara siikumi)
p.s par to aizmugurejo Mbamperu, man vins liekas pretigs, man piem nekatik kad tas difozors ieiet iegshaa bampera, tads jociigs, labak parastais ar difozoru
Nu kaa viss kas nav vajadziigs nonemts nost, kkad vadi un vel visadi sikumu(parsvara siikumi)
p.s par to aizmugurejo Mbamperu, man vins liekas pretigs, man piem nekatik kad tas difozors ieiet iegshaa bampera, tads jociigs, labak parastais ar difozoru
Ev fanāt, ķer granāt.
Auto ir kautkas ar akutko Lai labi ripinās, tikai ta trase mazliet naak par skaadi
Arii redzeti diski ss.lv kadu laiku atpakal
Arii redzeti diski ss.lv kadu laiku atpakal