E36-5STAR
Ir ok, tik prasītos vismaz kalpakus tiem riteņiem , es sāku ar vēl briesmīgāku.
- ikey07
Lai labi ripo un rokas nenolaižas ceļot.
Alga ša būs ienākusi par Septembri un tad jādzen pie drauga uz garāžu salabot ko tik var un pēc tam uz SRT Motors. Turam īkšķus, ka nebūs pārāk daudz tehniski kritisku vietu kur būs maks jāatdod. Ar mazumiņu līdz Novembrim cerams pietiks.
sveikts ar pirkumu! gadījumā pie PT kojām dažreiz nestāv ?
Skaties pēc numura, parasti stāv pie Rīgas Satiksmes Brīvības ielā, šad tad arī Rumbulā, bet ne pie starta līnijas.e-46 rakstīja:sveikts ar pirkumu! gadījumā pie PT kojām dažreiz nestāv ?
skaidrs sajaucu ļoti, ļoti lidzigs vienkārši.
Neliels updeits, maita sprāga nost vienu brīdi, bet tas itkā būs sataisīts pateicoties čaļiem no STR Motors.
Eļļa un eļļas filtrs ir nomainīts un jaunas tupeles virsū auto vērtību uzsit gaisā, dažas bildītes, ko ar draugiem uzņēmām.
Eļļa un eļļas filtrs ir nomainīts un jaunas tupeles virsū auto vērtību uzsit gaisā, dažas bildītes, ko ar draugiem uzņēmām.
Slēpts saturs: Parādīt
Iespaidīgi baloni
man vienigais kas ir sakams ir - uz r15 195/50 atrodi, vai vismaz 55, tadi baloni citadi...
Normālas riepas, vismaz ērti braukt.
Un jēga? Ar standarta piekari izskatīsies galīgi garām, ar sēdinātu visur ķersies. Turklāt vēl ziemā. BMW inženieri e36 ir paredzējuši 195/65 R15 "balonus", nevis zemprofilu.Lācis rakstīja:man vienigais kas ir sakams ir - uz r15 195/50 atrodi, vai vismaz 55, tadi baloni citadi...
Jā, zinu ko runāju, pabraucu ar 195/50R15 un ātri vien sameklēju 205/55R16.
Par tēmu - vadītāja puses slieksnis izskatās bēdīgi. :/
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Izskatisies pavisma normali uz standarta piekares 195/55, skats vnk pieklajīgaks. ja tpt ka bmw inženieri zidomaja lukas noteces trubiņas palaist sliekšnossalvis rakstīja:Un jēga? Ar standarta piekari izskatīsies galīgi garām, ar sēdinātu visur ķersies. Turklāt vēl ziemā. BMW inženieri e36 ir paredzējuši 195/65 R15 "balonus", nevis zemprofilu.Lācis rakstīja:man vienigais kas ir sakams ir - uz r15 195/50 atrodi, vai vismaz 55, tadi baloni citadi...
Jā, zinu ko runāju, pabraucu ar 195/50R15 un ātri vien sameklēju 205/55R16.
Šodien nebijāt Krustpils ielas garāžās?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
E36-5STAR izskatās ka ir 205/65/15 - biš pa balonīgu, normāls offroad izmērs
175/70/15 - 185/65/15 (labi ziemas varianti ja ir 6j diski) - 195/65/15 - 205/60/15 - izmēri oem reobežās
195/60/15 vēl varētu pieciest
195/50/15 - 195/55/15 - stanceru murgs kā mocis ar mopēda riteņiem, proprcijas pakaļā, saķere sūdīga, jūt izteiktāk visas šuves, nelīdzenumus, bedres, konkrēti melo spidomers, nosēdinot velkās pa zemi, nesēdinātam nenormālas šķirbas arkās
175/70/15 - 185/65/15 (labi ziemas varianti ja ir 6j diski) - 195/65/15 - 205/60/15 - izmēri oem reobežās
195/50/15 - 195/55/15 - stanceru murgs kā mocis ar mopēda riteņiem, proprcijas pakaļā, saķere sūdīga, jūt izteiktāk visas šuves, nelīdzenumus, bedres, konkrēti melo spidomers, nosēdinot velkās pa zemi, nesēdinātam nenormālas šķirbas arkās
Abu pušu sliekšni ir bēdīgā stāvoklī.salvis rakstīja:
Nope, vismaz man liekas, ka nē.maartyd rakstīja:Šodien nebijāt Krustpils ielas garāžās?
Baloni ir, berzēties berzējas kad kāda bedrītē iebrauc, vairāk berzējas kad cilvēki ir mašīnā. Mēnesi pabrauks un būs tāpat bleķinieki citi jāpaņem ar ziemenēm. Nāks nākamā sezona un tad skatīsies ko darīs - ņemšu jaunus un citus diskus uzreiz vai kaut kā tā.
ja kas, tad esmu gatavs šos diskus ņemt.
Es tev piekristu jā tās būtu ziemenes virsū, bet tās ir labas vasarenes ar tādu izmēru. Nu nezinu, lūdzu kur mans stock sēdinajums ar 195/55 un aizmugurē 205/50kars rakstīja:E36-5STAR izskatās ka ir 205/65/15 - biš pa balonīgu, normāls offroad izmērs
Un par saķeri apstrīdu, ja liek labas riepas nevis 2-3mm saķere ir laba
p.s. autoram novēlu iegādāties ziemas riepas drīzumā, Ja pašam velme vari pēc ziemas piesēdināt.
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nāks tuvāk nākamā sezona un tad arī skatīsies, nolaist mazliet ir plāns, bet protams nepārspīlēt tā, ka visur pa diognāli jābrauc pāri. Domāju, ka līdz gada beigām tehniski viss būs savests kārtībā, jo autiņš tika pieslēgs pie kompja un ar motoru problēmu nav, tad jāskatās ritošā un tad piestrādāšu pie vizuālā, lai uz skati Aprilī aizbrauc pa smuko.
Prikola pēc uzmetu aci riepu izmēram un pats biju šokā - 230/55.
Novembris nav vairs aiz kalniem tākā domāju, ka izturēs pāris nedēļas.
Novembris nav vairs aiz kalniem tākā domāju, ka izturēs pāris nedēļas.
Uzmet vēlreiz aci, nav tāda izmēra
Moš 235/55 tad gan nebrīnos ka tev berž arkas
Tie style 7 ar visām riepām droš ka no e32 noskrūvēti
Moš 235/55 tad gan nebrīnos ka tev berž arkas
Tie style 7 ar visām riepām droš ka no e32 noskrūvēti