Ģirts New black saloon
Cau visiem BMW braucejiem un miletajiem. Iegadajos e36 jo nav labaka auto par so,kurs tik labi izskatas gan uz ielas,gan srotaa..
bet atmetu tam visam ar roku,kasities ar veco ipasnieku negaaju un noleemu taisiit..jo vizuaalais ir labs..tikai mazas svicinas sur tur un mazas buktites...
auto 93. gada decembris..1.6i bendziins.. :( bet iet sakarigi pat ar beigto bliivi.. virsuu r17..
salons tads videejs..parastais..bet man patiik..nav sasmulets..pie pirmas izdevibas sedinasu...tik sakuma motors..doma ir vnk. iekert citu diibeli un nomainiit..arii 1.6..
bet pagaidam nekadus citus defektus veel neesmu piefixeejis,jo itkaa viss parejais ir ok. vel vieniigi priexejais stikls saplaisajis,bet tas jau ir iekerts un tas bus pats pirmais ko izdariisu..ar zilo toneejumu augsaa..manejam tgd. ir ar zalo,nepatiik,taka labi vien ir..
Bet iegraabos..panemu itka sakuma likas par normalam latviesu naudinjam,bet beigas izradijas ka ir beigta galvas bliive,cerams ka tikai taa,nevis pati galva..jau aizdomas saka rasties taja bridii,kad sistemaa bija uudens,bet nu 4alis stastija ka tikko nomainijis radiatoru un tpt. taa..aizbraucu majas..izleju udeni..kurs necik daudz tur ieksaa nebija, saleeju tosolu..peec 2 dienaam skatos 4ota duumo..pagazeeju biskinj,skaidrs..kadu 2 dienu laikaa tosolu apeeda un kkads limenis palika,motoraa vairaak netiek un temp. arii norm..bet nu tas ir skaidrs ka bliive.. :( bet atmetu tam visam ar roku,kasities ar veco ipasnieku negaaju un noleemu taisiit..jo vizuaalais ir labs..tikai mazas svicinas sur tur un mazas buktites...
auto 93. gada decembris..1.6i bendziins.. :( bet iet sakarigi pat ar beigto bliivi.. virsuu r17..
salons tads videejs..parastais..bet man patiik..nav sasmulets..pie pirmas izdevibas sedinasu...tik sakuma motors..doma ir vnk. iekert citu diibeli un nomainiit..arii 1.6..
bet pagaidam nekadus citus defektus veel neesmu piefixeejis,jo itkaa viss parejais ir ok. vel vieniigi priexejais stikls saplaisajis,bet tas jau ir iekerts un tas bus pats pirmais ko izdariisu..ar zilo toneejumu augsaa..manejam tgd. ir ar zalo,nepatiik,taka labi vien ir..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis bogdan99 - 11 Mar 2012, 13:44, kopā labots 2 reizes.
Normāls drapaks
Tik jadabūnviss pie zemes, ka arī baltie pavaroti aizmugurē iederētos, un +- būs labi
Tik jadabūnviss pie zemes, ka arī baltie pavaroti aizmugurē iederētos, un +- būs labi
Tev dzinēja t necēlās?! t rādītājs salonā nebļāva?!
nee,tur taa lieta ka temp. ir normas robezaas,visu tosolu vinjs nav apeedis..vieniigi saloonu nesilda... :( bet ja es lieku 1.8is motoru tad ko veel man vajag no 1.8 is un ko var atstaat no 1.6??
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... start=8380
Te cilveeks tirgo pa 130Ls visu kas Tev nepiecieshams!
Te cilveeks tirgo pa 130Ls visu kas Tev nepiecieshams!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bogdan99 rakstīja:nee,tur taa lieta ka temp. ir normas robezaas,visu tosolu vinjs nav apeedis..vieniigi saloonu nesilda... :( bet ja es lieku 1.8is motoru tad ko veel man vajag no 1.8 is un ko var atstaat no 1.6??
Vsp ir atgaisots tev vins? vrb vins nevis norij tosolu bet gan pus ara, jo nav atgaisots, zinu ka ja nav atgaisots sak pust ara tosolu + salonu nesilda!
Ko tur krameties ar 1.8 is kurs maksaā apmeram 200 ls, ja pieliekot 50 ls var normalu 2.8 pilna zbora dabut?
protams atgaisoju.. :) a pa kurieni tad vinjs var puust araa??klikics rakstīja:bogdan99 rakstīja:nee,tur taa lieta ka temp. ir normas robezaas,visu tosolu vinjs nav apeedis..vieniigi saloonu nesilda... :( bet ja es lieku 1.8is motoru tad ko veel man vajag no 1.8 is un ko var atstaat no 1.6??
Vsp ir atgaisots tev vins? vrb vins nevis norij tosolu bet gan pus ara, jo nav atgaisots, zinu ka ja nav atgaisots sak pust ara tosolu + salonu nesilda!
Ko tur krameties ar 1.8 is kurs maksaā apmeram 200 ls, ja pieliekot 50 ls var normalu 2.8 pilna zbora dabut?
a no kompakta dereetu tak diibelis ne? a ja liek parasto 1.8 tas kas jaamaina?
Normaals braucamais, kraasa arii labaa un diski smuki! Tik pateikshu godiigi, shitai kraasai galiigi un pavisam nepiestaav tie aizmugureejie rizhie pavaroti. Veiksmi motora salaboshanaa un lai labi ripo.
Visai smuks, vsm kamēr slapjš piesieties nevar .. Bet nu mašīna paliek mašīna
iedod man kur samazinat bildes izmeeru un es tev paradiisu ka sauss veel labaak izskataas..
pavarotus nomainiisu,bet lixu toneetos ne baltos.. tnx. :)Archizlv rakstīja:Normaals braucamais, kraasa arii labaa un diski smuki! Tik pateikshu godiigi, shitai kraasai galiigi un pavisam nepiestaav tie aizmugureejie rizhie pavaroti. Veiksmi motora salaboshanaa un lai labi ripo.
picresize.com
arii protams nomazgaats,bet jau nozuvis..pirms nedeelas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav ne vainas
es ar taa domaaju.. :)
nebūs gan pilnā zborā...klikics rakstīja:bogdan99 rakstīja:nee,tur taa lieta ka temp. ir normas robezaas,visu tosolu vinjs nav apeedis..vieniigi saloonu nesilda... :( bet ja es lieku 1.8is motoru tad ko veel man vajag no 1.8 is un ko var atstaat no 1.6??
ja viņs liek 2,8 tad tur vaig bezmazvai visu hadeni.. no 2,8, kā arī bremzes,reduktors,kārba un vēl visādi sūdini...
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
domaaju gan..