EGILS 325
Nesen tika iegadats pa diezgan letam naudam 325 ar vanosu..
bet jau pirmaja nedela kka sanaca to motoru uzvarit, laikam biju stara pa rwd ka spolejot pa daudz sakarseju..
tagat tika ar tadu pasu motoru izieta jauna skate un ir nolemts bembi celt augsa..
ir sakts spaktelet jo ir doma parkrasot..
bet ar dzineju gan vel nezinu ka darit jo pats blivi isti nomainit nemacetu bet noteikti ka meginasu pats salasoties pa forumiem gudribas.. :d
bet jau pirmaja nedela kka sanaca to motoru uzvarit, laikam biju stara pa rwd ka spolejot pa daudz sakarseju..
tagat tika ar tadu pasu motoru izieta jauna skate un ir nolemts bembi celt augsa..
ir sakts spaktelet jo ir doma parkrasot..
bet ar dzineju gan vel nezinu ka darit jo pats blivi isti nomainit nemacetu bet noteikti ka meginasu pats salasoties pa forumiem gudribas.. :d
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams roka jāpieliek, prieks ka esi gatavs celt augšā
Pie auto rokas jāpieliek, bet nu manos uzskatos, tas nav auto, ja pie tā nebūtu, ko darīt, jo katram var atrast pa ko piesieties, vai ko uzlabot, vienīgais liela problēma ir līdzekļi..
Bet nu paliek .. un tā, kā neizskatās pēc kropļa un ir orģināls - man patīk :)
Lai tev labi braukājās un ja kuzavs visai labs, noteikti cel augšā :)
Bet nu paliek .. un tā, kā neizskatās pēc kropļa un ir orģināls - man patīk :)
Lai tev labi braukājās un ja kuzavs visai labs, noteikti cel augšā :)
kuzavs ir labs apaksa rusas nav tikai man baigi nepatik viens slieksnis ir taka iespiests uz ieksu , tur bus kkas jaizdoma..
diži tur neko neizdomāsi,ja ļoti daudz tad jāgriež vaļā,jāloka un tad jametina ciet
vai ari jakarina m3 uzlikas pari
bet par temu runajot, ir daudz ko darit!!! katra zinja sac ar varstu vaka blivi!
bet galvanais ir uznemiba
laipni lugts barinjaa!!! lai labi kalpo autins
bet par temu runajot, ir daudz ko darit!!! katra zinja sac ar varstu vaka blivi!
bet galvanais ir uznemiba
laipni lugts barinjaa!!! lai labi kalpo autins
...
Kura gada auto?
salona bildes arī varēji iemest...
salona bildes arī varēji iemest...
ir 94.gada bet salons gan galigi nepatikams..
ir gaisi peleks kas ir nosmerets un izskatas drausmigi tapec drizuma meklesu citu salonu..
ir gaisi peleks kas ir nosmerets un izskatas drausmigi tapec drizuma meklesu citu salonu..
Imho , nav iegas celt to augšaa...
Veiksmi darbos
jo ?Valdis rakstīja:Imho , nav iegas celt to augšaa...
jo "tipo" šrots
tā kā pašam 2010gada e36
tā kā pašam 2010gada e36
wow vēl kāds kas tā pat kā es cenšas izglābt kādu žurkulēnu no sazāģēšanas gabalos
sāc ar motoru un ritošo! Es izvirzīju sev prioritāti savest labā stāvoklī tehniskos jautājums un tad tikai ķeršos pie vizuāliem uzlabojumiem!
Galvenais nepadodies
sāc ar motoru un ritošo! Es izvirzīju sev prioritāti savest labā stāvoklī tehniskos jautājums un tad tikai ķeršos pie vizuāliem uzlabojumiem!
Galvenais nepadodies
coupe 2.8
Nomazgā un uzfrišini autiņu un ieliec citas bildes, tad būs daudz labāki komentāri