Lāsmas e36
Nu vispār laikam būs īsi un konkrēti, jo pagaidām (un saku to tāpēc, ka esmu tā teikt iesācējbmw fans) neko daudz nezinu
Nopirkts pirms apmēram gada (jau tik sen ), 1992.gada marts, motoriņš 2.0 benzīns, automāts...hmmm...nu laikam jau vispār nekādu ekstru...aa...kad nopirku nebij tonēti logi un subīts un zilās acis nu tā...kaut kā...
Nopirkts pirms apmēram gada (jau tik sen ), 1992.gada marts, motoriņš 2.0 benzīns, automāts...hmmm...nu laikam jau vispār nekādu ekstru...aa...kad nopirku nebij tonēti logi un subīts un zilās acis nu tā...kaut kā...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Lasmina - 30 Sep 2011, 13:11, kopā labots 1 reizi.
Lāsmiņ nu biku skops apraksts
Man krāsa šim patīk
Man krāsa šim patīk
Skaists sarkans bummerits..... galvenais, ka subītis ir!
Normaals bumbuliitis:) Gan jau ar saita viirieshu paliidziibu driiz buus riktiigs skaistulis!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
prasas vel tikai r18 un lupinja :) (zinu zinu KV_ idejas)
Orkaans rakstīja:Normaals bumbuliitis:) Gan jau ar saita viirieshu paliidziibu driiz buus riktiigs skaistulis!
autins ir ok! tik vajadzetu otrai lampai ari to shraudu uzlikt apkart lecai, tad jau butu pavisam cits skats
...
a ko man vēl pateikt....pajautā...es pateikšu, ja zināšu jā krāsa man ar patīk...RENIO rakstīja:Lāsmiņ nu biku skops apraksts
Man krāsa šim patīk
Taa jau tiiri neko autinsh, tik aprakstu bikin lielaaku un vairaak bildes arii no salona. Pagaidaam vaidzeetu luupinu piekarinaat, miglas, smukas kurpiites piemekleet un protams aizmuguree lukturus nomainiit un tad arii pavisam cits skats buus!
jā es ar piekrītu... :)Armando rakstīja:Orkaans rakstīja:Normaals bumbuliitis:) Gan jau ar saita viirieshu paliidziibu driiz buus riktiigs skaistulis!
autins ir ok! tik vajadzetu otrai lampai ari to shraudu uzlikt apkart lecai, tad jau butu pavisam cits skats
Ar e36.lv uzlīmēm izskatīsies labāk . Bet tā izskatās labs stock, galvenais uzturēt darba kārtībā .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
nu prasās prasās tie ļitaki un lupiņa jau ar :)KV_ rakstīja:prasas vel tikai r18 un lupinja :) (zinu zinu KV_ idejas)
Jā nu jāmēģina man sarunāt...cik saprotu ar beesharp ja? un beidzot jasaņemās uz plazu piebraukt :)Bubulis rakstīja:Ar e36.lv uzlīmēm izskatīsies labāk . Bet tā izskatās labs stock, galvenais uzturēt darba kārtībā .
Busi sabraucienā 7dien? Varam sarunāt uzlīmes!Lasmina26 rakstīja:Jā nu jāmēģina man sarunāt...cik saprotu ar beesharp ja? un beidzot jasaņemās uz plazu piebraukt :)Bubulis rakstīja:Ar e36.lv uzlīmēm izskatīsies labāk . Bet tā izskatās labs stock, galvenais uzturēt darba kārtībā .
pēc pieprasījuma salons...bet nu ar nav nekas īpašs :) Bet kā te daži izteicās...galvenais ka subīts ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Būtu sevi arī parādījusi!
Nu ir tā, ka 6dien man vārdene, tāpēc šaubos, ka būšu braucējabeeSharp rakstīja:Busi sabraucienā 7dien? Varam sarunāt uzlīmes!Lasmina26 rakstīja:Jā nu jāmēģina man sarunāt...cik saprotu ar beesharp ja? un beidzot jasaņemās uz plazu piebraukt :)Bubulis rakstīja:Ar e36.lv uzlīmēm izskatīsies labāk . Bet tā izskatās labs stock, galvenais uzturēt darba kārtībā .
Lasmin te pirms miega maza lasamvielas kas ir tas izcilnic :)
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=6&t=392
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=6&t=392
Golfa?Lasmina26 rakstīja: nu prasās prasās tie ļitaki un lupiņa jau ar :)
Krāsa smuka , bet pelēkie saloni būtu ar likumu jāaizliedz ...