kidziis e36
čau visiem, manā īpašumā nonācis e36. iepriekš bija 520 plīts bet nu apstākļi spieda pārdot. tā nu sanāca pārdot viņu un iepirkt kko ekonomisku. pa lētu naudu ieķēru bmw 318 sedanu ,melnu metāliku, gandrīz bez ekstrām, bet ar gāzi. ir klimata kontrole, viens elektriskais logs kurš nestrādā samērā svaiga skate līdz jūlijam. piektais bija daudz labāks jaudas un komfora ziņā, bet nu apstākļi spieda pārdot. iepriekšējais saimnieks bijis vienkārši dau*is.uzlicis priekšējo ķekavas ļevo bamperi. neko nemācēja pateikt par mašīnu, galīgi sad*rsts salons, dankrotu licis uz sliekšņa nevis paredzētajā vietā, tādejādi dankrots vienkārši izgājis cauri. viss tepiķis galīgi slapjš, no paneļa puses kkur tiek iekšā ūdens, bet tas tiks novērsts. stūres pastiprinātājs suloja, bet tika novērsts. samainītas divas bukses. nopiķoti sliekšņi. iztīrīts salons.nomazgāts.
520 318
520 318
Kāpēc, tad pirki to auto, ja tik slikti iepriekš kopts?
Veiksmi darbos!
Veiksmi darbos!
galvenais ka m spoguļi .
Sorry, bet pēc vizuālā/stāstītā - ja nebija pa 4 - 5 soti, tad ņemt nevajadzēja...
Bēt, ja patīk darboties, tad jau sveikts bariņā
Bēt, ja patīk darboties, tad jau sveikts bariņā
Sveikts bariņā!
P.S. tas priekšējais bampers man nepatīk
salīdzot ar 520, tas e36 galīgi nobālē, bet nu reizēm jau nākas pāriet uz ko drausmīgu, lai sasniegtu ko vēl labāku
+ par bameri ...
+ par bameri ...
Bampers
Ci nu 318 var but ekonomiskāks, tas pat vien būs
Jebkurā gadījuma lai labi ripo, un ceru ka vizuālais mainīsies, sveiks bariņā
Ci nu 318 var but ekonomiskāks, tas pat vien būs
Jebkurā gadījuma lai labi ripo, un ceru ka vizuālais mainīsies, sveiks bariņā
prieks redzet kad sa****stie e36 tiek ''celti''!!!Ta tik turpini
Bampers tieshaam traks, kas ieprieksheejam saimniekam bija salmi galvaa?! Bet nu, veiksmi turmpaakajos darbos, cerams ka izdosies.
nja, tas bampers boja skatu...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
žurka tika ieķerta pa 460ls !
bamperis ir homemade, moška kāds grib nopirkt ? gribu likt m pakas bamperi priekšā.
pirku, jo vajadzēja steidzīgi ekonomiskāku auto kā jau minēju ar gāzi ar šo nebūs nekādas sportiskas darbības, bet nu vismaz nepārsēdos audi
jā m spoguļi un m stūre man viņam ir
paldies, centīšos šo arī atdzīvināt !
bamperis ir homemade, moška kāds grib nopirkt ? gribu likt m pakas bamperi priekšā.
pirku, jo vajadzēja steidzīgi ekonomiskāku auto kā jau minēju ar gāzi ar šo nebūs nekādas sportiskas darbības, bet nu vismaz nepārsēdos audi
jā m spoguļi un m stūre man viņam ir
paldies, centīšos šo arī atdzīvināt !
Pa 460ls ar gāzi ir OK
Saliec vairāk bildes, arī salona
Saliec vairāk bildes, arī salona
RENIO rakstīja:Sveikts bariņā!