Tarhuuna 323i
Sveiciens foruma biedriem! Beidzot izdomāju, ka jāatrāda savs žurkins.
Tā tad sāksim.
Marka: BMW E36 323i Coupe Montrealblau Metalic
Izlaiduma gads: 01.10. 1997
Komplektācija: Ādas salons (ar apsildi), OEM, sliekšņu uzlikas, OEM baltie lukturi,elektriskie spoguļi, digitālā pečka, apgaismojums pie kājām, AIR bag sānos, un pārējais kā jau žurkai.
Plānots: Nomainīt kardāna mufti,visas blīves
Ko esmu izdarijis: Uzlicis lūpu uz bagāžnieka, nomainīts spārns, ieliktas arku starplikas, uzlikti melnie griezti,notonēti pavaroti, nomainītas miglas, OEM melnais apgaismojums un saules sargi, pielikts difuzors,
Par auto: Roka viennozīmīgi būs jāpieliek, brīnijos, ka sliekšņi, un grīda bija perfektā stāvoklī! Stūres reika pačakarēta, ciets pedālis, auto viennozīmīgi ir bijis sists, par to liecina pārlasītā priekša,locītais TV, un aizmugurējā kreisais stūra krāsojums atšķiras apgaismojumā. Visticamāk kāds zupiņš atkal tēlojis Ken Block.
Katrā ziņā auto ir nonācis labās rokās, tik jāsāk palēnām celt augšā.
Tā tad sāksim.
Marka: BMW E36 323i Coupe Montrealblau Metalic
Izlaiduma gads: 01.10. 1997
Komplektācija: Ādas salons (ar apsildi), OEM, sliekšņu uzlikas, OEM baltie lukturi,elektriskie spoguļi, digitālā pečka, apgaismojums pie kājām, AIR bag sānos, un pārējais kā jau žurkai.
Plānots: Nomainīt kardāna mufti,visas blīves
Ko esmu izdarijis: Uzlicis lūpu uz bagāžnieka, nomainīts spārns, ieliktas arku starplikas, uzlikti melnie griezti,notonēti pavaroti, nomainītas miglas, OEM melnais apgaismojums un saules sargi, pielikts difuzors,
Par auto: Roka viennozīmīgi būs jāpieliek, brīnijos, ka sliekšņi, un grīda bija perfektā stāvoklī! Stūres reika pačakarēta, ciets pedālis, auto viennozīmīgi ir bijis sists, par to liecina pārlasītā priekša,locītais TV, un aizmugurējā kreisais stūra krāsojums atšķiras apgaismojumā. Visticamāk kāds zupiņš atkal tēlojis Ken Block.
Katrā ziņā auto ir nonācis labās rokās, tik jāsāk palēnām celt augšā.
Pēdējais labojis Tarhuuns - 12 Jan 2017, 18:53, kopā labots 5 reizes.
Nu jā, rūsa ir gan uz virsbūves,būs ko pacīnīties, bet forši, ka sliekšņi un grida vesela.
Varēji jau arī ielikt bildes ar to, kā tagad izskatās.
Bet tā-veiksmi darbos un, lai rokas nenolaižas.
Tu dzīvo juglā? jo man liekas ka šis auto ļoti bieži stāv uz veldres ielas, gandrīz katru rītu braucu tur un tieši nummura dēļ esmu šo auto ievērojis..
Nop, esmu no Bauskas, un Rīgā kādu laiciņu neesmu bijis, bet auto nāk no Rīgas.K.F. rakstīja:Tu dzīvo juglā? jo man liekas ka šis auto ļoti bieži stāv uz veldres ielas, gandrīz katru rītu braucu tur un tieši nummura dēļ esmu šo auto ievērojis..
Veiksmi darbos
Būs bildes, esiet pacietīgi!Canibal rakstīja:Nu jā, rūsa ir gan uz virsbūves,būs ko pacīnīties, bet forši, ka sliekšņi un grida vesela.
Veiksi darbos un gaidām pirmos rezultātus!
pačotns numurs!
Veiksmi skruvesana
Pēdējais labojis Tarhuuns - 16 Jan 2017, 15:37, kopā labots 2 reizes.
Slēdzam ciet auto pārdots.