Mans pirmais E36 coupe
Ta ka tuvojas ziema, sapratu ka vajag isto piedzinu, tapec 5dienas vakaraa (30.09.2011.) tikai iegadats shis smukulis! par sakarigu cenu, loti labaa stavoklii, braukajusi sieviete, 1992 gadaa 320 :) ar TA lidz 03.10.11. no komplektacijas neka ipasha, el.logi un luka. sakarigakas bildes bus velak fochets ar veco tehnisko pasi :d
pagaidam neko uzlabot netaisos, tikai engela acis un xenonu.
pagaidam neko uzlabot netaisos, tikai engela acis un xenonu.
skaists stndars
derētu piesēdināt
diski ar no arpuses smuki izceļas tikai salona pic. prasītos
lai labi ripo
derētu piesēdināt
diski ar no arpuses smuki izceļas tikai salona pic. prasītos
lai labi ripo
Skaists, jau skaits, bet nu man liekās, ka tās aizmugurējās faras viņam nepiestāv ..
Interesanta krāsa!
"Braukusi sieviet"
, mašīnē p[arfimērijas maks atstāts bija?!
"Braukusi sieviet"
, mašīnē p[arfimērijas maks atstāts bija?!
nē jau vnm labi ka braukājusi sieviete.
parasti ir problēmas ar sajūgu, visur saskrāpēts un uzsists un piepes cilindros ieaugušas.
bet nu vnm jau ir izņēmumi, negribu uzreiz tā uzbraukt sievietēm, jo tomēr daudzas brauc labāk nekā daži labi čali.
lai labi ripo!
parasti ir problēmas ar sajūgu, visur saskrāpēts un uzsists un piepes cilindros ieaugušas.
bet nu vnm jau ir izņēmumi, negribu uzreiz tā uzbraukt sievietēm, jo tomēr daudzas brauc labāk nekā daži labi čali.
lai labi ripo!
ja jau reiz auto pirki ziemai, tad neseedini. vismaz buusi laimiigs, ka visur vareesi izbraukt.
kraasa laiakm violeeta? izskataas tai vienaa bildee laba..
kraasa laiakm violeeta? izskataas tai vienaa bildee laba..
Taa tiiri neko auto, bet aizmugureejos lukturus gan vajag baltos un sorry, bet diski man galiigi nepatiik.
Lai tev labi ripo!
Lai tev labi ripo!
Diski nav īstie,bet Kopumā patik
Biku zemāku un balto pagriezienu aizmugurē ta super. :)
Paldies!
sedinat netaisos, jo otrs autins ir looti nosedinats :d bet ar aizmugurejiem lukturiem, ar laiku kko darishu
par diskiem piekritu, bet labak neka nekas .
ticet jau vnm nevar bet izskatas ka tiesham braukusi sieviete, bet sajuga problemu utt, nemanit, un autins pirms gada ir parkrasots!
tagad tik jabrauc pabeigt parrakstit
sedinat netaisos, jo otrs autins ir looti nosedinats :d bet ar aizmugurejiem lukturiem, ar laiku kko darishu
par diskiem piekritu, bet labak neka nekas .
ticet jau vnm nevar bet izskatas ka tiesham braukusi sieviete, bet sajuga problemu utt, nemanit, un autins pirms gada ir parkrasots!
tagad tik jabrauc pabeigt parrakstit
Šos diskus gan var krāsot melnus, jo šādi viņi izskatās briesmīgi... Citādi smuks žurcis
pievienojos komentāriem par diskiem - need repair.
par sievietes braukāšanu....
par sievietes braukāšanu....
Kada stapiba kas braukaja galvenais ka laba stavoki, un esmu apmierinats ar braucamo :)
Pec kadas nedelas tiks iepirkti xenoni un engel acis
Pec kadas nedelas tiks iepirkti xenoni un engel acis
Par sedinajumu pirms ziemas vispar nevar piesieties, vismaz laimigak brauks un necakaresies. Smuka krasa, ja bet ir ari protams lietas kas nepatik, taču visam savs laiks.
lidz vasarai nekas ipash netik darits :) iznemot ar lukturiem
P.s. man otrs autins sedinats un domats vasarai
P.s. man otrs autins sedinats un domats vasarai