Zurka e36 ikdienas kompots.
Tātad no lietotājs varnis91 pirms Jāņiem ieķerts 97 gada 316kompakts.
No komplektācijas elektro lūka un krēslu apslide
Kāds elektriķis uztaisijis baigo sikretku lampām kas ieslēdzās ar bremžu pedāli
Kopumā bundža samērā OK ja neskaita valcētās arkas aizmugure. Uz oem domkrata pacelt var bez bēdas.
Par plāniem uz kompaktu samainīt spārnus sakrasot purnu un tikt pie jaunas TA.
Par to kas jau ir sadrīts
Pirmizti tālie
Samainīti adbalsti aizmugurē amišiem
Vakar tika norauti griesti un saprasts kāpēc aizmugurējais krēsls pludo un protams arī atrisināta tā problēma. Kāda kādreiz ir mainījis lūku un laikam ielicis no citas virsbūves jo lukas noteces trubas īsti negrib sapaset bet mazliet izdomas un silikona un problēma atrisināta. Par kupeju neuztraucoties tā netiek pamesta garos ziemas vakaros ķeršos arī pie kupejas.
No komplektācijas elektro lūka un krēslu apslide
Kāds elektriķis uztaisijis baigo sikretku lampām kas ieslēdzās ar bremžu pedāli
Kopumā bundža samērā OK ja neskaita valcētās arkas aizmugure. Uz oem domkrata pacelt var bez bēdas.
Par plāniem uz kompaktu samainīt spārnus sakrasot purnu un tikt pie jaunas TA.
Par to kas jau ir sadrīts
Pirmizti tālie
Samainīti adbalsti aizmugurē amišiem
Vakar tika norauti griesti un saprasts kāpēc aizmugurējais krēsls pludo un protams arī atrisināta tā problēma. Kāda kādreiz ir mainījis lūku un laikam ielicis no citas virsbūves jo lukas noteces trubas īsti negrib sapaset bet mazliet izdomas un silikona un problēma atrisināta. Par kupeju neuztraucoties tā netiek pamesta garos ziemas vakaros ķeršos arī pie kupejas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veiksmi un izturību tālākajos darbos!
Nekas dižs jau tālāk nau ieplānots ar šo kompaktu tīri iziet nākamo TA samainīt spārnus sakrasot purnu un mos m bampers.Riks* rakstīja:Veiksmi un izturību tālākajos darbos!
Skatījos šo auto pirms Tevis, ar tām aizmugurējām arkām TA neiziesi. Pārejā bundža bija neadekvāti laba priekš prasītās cenas. Vispar auto bija ļoti adekvāts, nepaņēmu tīri dēļ tām arkām.
Kad atrodi gāzes balonu, pastāsti man arī!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kāpēc lai nelaistu tā? Tu domā par priekšējām arkām? Aizmugurējās tak drīkst būt vacetas. Par priekšējām es zinu ka nelaidīs. Saimnieks kautko minēja ka esot bijusi no rūpnīcas gaze. Pagaidām vēl nemsu redzējis nekādu gāzes balonuKikaps rakstīja:Skatījos šo auto pirms Tevis, ar tām aizmugurējām arkām TA neiziesi. Pārejā bundža bija neadekvāti laba priekš prasītās cenas. Vispar auto bija ļoti adekvāts, nepaņēmu tīri dēļ tām arkām.
Asa mala, bīstams elements, un caurumi tur no iekšpuses. Pamēģināt jau var, man šķiet ka nelaidis.zurkae36 rakstīja: Kāpēc lai nelaistu tā? Tu domā par priekšējām arkām? Aizmugurējās tak drīkst būt vacetas. Par priekšējām es zinu ka nelaidīs. Saimnieks kautko minēja ka esot bijusi no rūpnīcas gaze. Pagaidām vēl nemsu redzējis nekādu gāzes balonu
Nu ja, tas ir bijis 316g, trubas pie dzinēja ari vel ir, gāzes uzpilde arī ir, domāju, Moska ir ari balons
Ā, un noskaidroji, kādēļ Tev pasē rakstīts ka auto ir divvietīgs?
Bl* es pat tehnisko pasi apskatijies nebiju
Ieveroju to ka drošības jostas nau viņam aizmugurē bet tam īpašu uzmanību nepievērsu. A ko lai tgt dara? Sanāk ka tikai divi cilvēki var mašīna būt?
Ieveroju to ka drošības jostas nau viņam aizmugurē bet tam īpašu uzmanību nepievērsu. A ko lai tgt dara? Sanāk ka tikai divi cilvēki var mašīna būt?
Tgt es sapratu kāpēc 2vietigs tas gāzes balons salona ir nācis. Ceru ka tgt nesāksies sūdi ar TA par to ka aizmugurē tgt ir sedvietas
Pagājušogad jau ir bijis divnieks par to. Moš jāņem ārā?
Ja es iznemsu ārā tad tak truks salona elementu un arī būs 2.Kikaps rakstīja:Pagājušogad jau ir bijis divnieks par to. Moš jāņem ārā?
Kam ir kādi ieteikumi ko darīt lietas labā lai auto paregistretu uz 5 vietigu? Vai arī kā iziet TA
Ieliec sēdekļus un uz csdd pārbūvizurkae36 rakstīja:Kam ir kādi ieteikumi ko darīt lietas labā lai auto paregistretu uz 5 vietigu? Vai arī kā iziet TA
Nekādi projekti nau jātaisa vai kautkas tāds jo tas kompakts no rūpnīcas jau nāk divvietīgs?ElvijsR rakstīja:Ieliec sēdekļus un uz csdd pārbūvizurkae36 rakstīja:Kam ir kādi ieteikumi ko darīt lietas labā lai auto paregistretu uz 5 vietigu? Vai arī kā iziet TA
Ieliec tos beņķus ar visām siksnām u.t.t., un tad jau CSDD redzēsi, vai vēl kaut ko vajag vai nē.
Tā pārbūve nezmaksas tik pat cik tas kompots?KasparsG rakstīja:Ieliec tos beņķus ar visām siksnām u.t.t., un tad jau CSDD redzēsi, vai vēl kaut ko vajag vai nē.
Nav nekāda pārbūve.zurkae36 rakstīja:Tā pārbūve nezmaksas tik pat cik tas kompots?KasparsG rakstīja:Ieliec tos beņķus ar visām siksnām u.t.t., un tad jau CSDD redzēsi, vai vēl kaut ko vajag vai nē.
Ja visu vari salikt oriģināli kā tam jābūt ar 5sēdvietām, drošības siksnām utt, tad man šķiet atliek tik aizbraukt uz numuru salīdzināšanu un lai čaļi izmaina datus.
Jap , uztaisisi numuru salidzinasanu un jaunu teh pasi , tas pats kas degvielas tipa maina vai krasas mainaValtersD rakstīja:Nav nekāda pārbūve.zurkae36 rakstīja:Tā pārbūve nezmaksas tik pat cik tas kompots?KasparsG rakstīja:Ieliec tos beņķus ar visām siksnām u.t.t., un tad jau CSDD redzēsi, vai vēl kaut ko vajag vai nē.
Ja visu vari salikt oriģināli kā tam jābūt ar 5sēdvietām, drošības siksnām utt, tad man šķiet atliek tik aizbraukt uz numuru salīdzināšanu un lai čaļi izmaina datus.
Taka tuvojas TA tad lēnām sāku labot visus defektus bundza principā ir ļoti laba bija viens caurums bagāžnieka kabatā ko aizmetinaju un apstradaju tā pamatīgi biezā grunts suvju mastika hamerīts un grubulis
Netieku galā ar tām drošības jostām. Varbūt kāds var savam kompotam izņemt aizmugures krēslu un nofotografēt kā viņam tur īsti jaskruvejas. Nu neticu ka viņas tur nevar ielikt jo benķi tak ir iekšā uz rūpnīcas stiprinājumiem. Hwz kāpēc kāds no iepriekšējiem īpašniekiem ir ielicis tikai krēslus bet jostas nau salicis vai tiešām tā sēdvietu pareģistrēšana sanāk tik dārga? Viens saka ka tas izmaksā pie 100euro otrs saka ka tik jauna tehnika pase un numuru salidzināšana
Tagat sapratu kapec man nekas nesanāk kāds līkrocis nogriezis skūvi kas paredzēta drošības jostai