Mans pirmais BMW
Iegādājos šodien.
Lai vai cik jocīgi tas skan, bet neko nezinu par šo mašīnu, tikai to ka 1993.gada, 1.8, automāts. Varbūt kāds lietpratējs šeit var palīdzēt man noskaidrot kaut ko vairāk par šo auto.
Iet labi, ļoti kopts, jo piederēja Latbemai (bija kā maiņas auto) Tas pagaidām viss. :)
Lai vai cik jocīgi tas skan, bet neko nezinu par šo mašīnu, tikai to ka 1993.gada, 1.8, automāts. Varbūt kāds lietpratējs šeit var palīdzēt man noskaidrot kaut ko vairāk par šo auto.
Iet labi, ļoti kopts, jo piederēja Latbemai (bija kā maiņas auto) Tas pagaidām viss. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sveikta pūlciņā
Man jau baigi patīk auto Nr.
Izskatās tiešām kopts un no ārpuses zolīds auto
Salons gan ir kā ir - it sevišķi stūre labi, ka elektriskie logi un nav jāairējas
Salons gan ir kā ir - it sevišķi stūre labi, ka elektriskie logi un nav jāairējas
sveika, ja redzeju ka latbema tirgoja pa 1200 eur. var but ir kopts, bet diezgan pliks komplektacijas zinja. veiksmi lietoshana!
RENIO rakstīja:sveikta pūlciņā
Man arī patīk, bet diemžēl pirmdien pie pārrakstīšanas nāksies no viņa šķirties, jo nummuru viņi nedod līdzi.
uteo rakstīja:Izskatās tiešām kopts un no ārpuses zolīds auto
Paldies.
Kas stūrei vainas? :)
Ja nav noslēpums kāda ir/bija auto cena?
Vitalx325 rakstīja:sveika, ja redzeju ka latbema tirgoja pa 1200 eur. var but ir kopts, bet diezgan pliks komplektacijas zinja. veiksmi lietoshana!
Paldies! Nju lieta tāda ka es jau no tās komplektācijas neko nesaprotu. kā jau iepriekš pieminēju tas ir mans pirmais BMW... Es iekāpu vnk šajā mašīnā un sajutos ;loti komfortabli, tas arī ir viens no iemesliem kapēc nopirku viņu. Varbūt vari pastāstīt ko vairāk par to komplektāciju un vispār par šo auto?
RENIO rakstīja:Ja nav noslēpums kāda ir/bija auto cena?
1200 Eiro.
vai auto brauksi pārbaudīt uz kādu servisu? Vai kāds palīdz Tev šo auto arī iegādāties?
Izskatās riktīgi labs, baigi sakopts :) un nenokatus labs sākums
Sitāsi ritīgi labs ,metu uz vinu acis
tikai man pašam netiik automats
bet tā jau lielisks pirkums
apsveicu
apsveicu
RENIO rakstīja:vai auto brauksi pārbaudīt uz kādu servisu? Vai kāds palīdz Tev šo auto arī iegādāties?
Auto bija Latbemas īpašums, un man arī ir autoservisa apstiprinājums ka ar viņu viss ir ok, kā arī visas apkopes tagad ir taisītas.
Zinaams auto Vismaz kameer es tur straadaaju vinjsh bija labaa staavoklii!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jurcis rakstīja:Izskatās riktīgi labs, baigi sakopts :) un nenokatus labs sākums
paldies! ceru ka kādā pasākumā kur piedalīšos Jums BMW senioriem būs iespēja paskatīties un noteikt cik labs īsti viņš ir.
Kristaps rakstīja:Sitāsi ritīgi labs ,metu uz vinu acis
apsveicu
Man jau kā sievietei automāts ir kā odziņa saldējumam, varu krāsot lūpas braucot un nenoslāpt krustojumos.
Orkaans rakstīja:Zinaams auto Vismaz kameer es tur straadaaju vinjsh bija labaa staavoklii!
Nu man visi pazīstamie kam rādīju savu jauno autiņu teica ka priekš sava vecuma viņš esot ideāls, nez cik tur taisnības..
nu uz to es ļoti nepaļautos: uz Latbemas izrakstiem (daudzi sapratīs par ko es runāju).Princesiite rakstīja:RENIO rakstīja:vai auto brauksi pārbaudīt uz kādu servisu? Vai kāds palīdz Tev šo auto arī iegādāties?
Auto bija Latbemas īpašums, un man arī ir autoservisa apstiprinājums ka ar viņu viss ir ok, kā arī visas apkopes tagad ir taisītas.
(var būt pārējie kaut ko citu teiks...)
tādā ziņā tiešām priekš tevisPrincesiite rakstīja:Kristaps rakstīja:Sitāsi ritīgi labs ,metu uz vinu acis
apsveicu
Man jau kā sievietei automāts ir kā odziņa saldējumam, varu krāsot lūpas braucot un nenoslāpt krustojumos.
velreiz apsveicu ar pirkumu.
No aarpuses izskataas labs, taads tiirs un nevainiigs. Pilniigi prasaas kaut ko ar vinu saakt dariit. No salona puses, apshifkas jamaina vai jaalabo, tepikiishi nav vienaadi, nezinu kaa izskataas aizmugureejie benki, bet kopumaa ir OK. Sveicinaati barinaa un lai labi ripo!