COMPACT 1.9
Pēdējais labojis sash - 19 Okt 2011, 23:09, kopā labots 4 reizes.
Izskatās, ka arī te neko nerubij, ne tikai BMW
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kur tieši palīdzēt? Apskrūvēt? Bet, nu, loms labs - 2000.g. kompots - nav slikti Tik vairāk info varētu :)
Un diezgan zolīds arī, ņemot vērā, ka kompats
Mans arī neko nerubī no BMW, bet kompots pēc paskata tīri neko. Tikai spoguļus prasās parastos. Vai arī pakot auto...
Vienīgais simpātiskais fakts, ko saskatīju- melns e36 2000.g.
Melnie griesti, nav slikti
P.S. Lūdzu, bildes mēģini pareizi ielikt. Tām jāsākas ar [img]un%20jābeizas%20ar[/img] (katrai bildei).
P.S. Lūdzu, bildes mēģini pareizi ielikt. Tām jāsākas ar [img]un%20jābeizas%20ar[/img] (katrai bildei).
Vēl te nemaz neorentējos,piedodiet ja kas
izsaktaas ljoti gliits, kaut arii kompats :)
Izskatās diezgan svaigs un nenobraukts
Auduma apdari/apšuvumus pirmo reizi redzu iekš e36 :) Kaut kas home made vai vnk. neredzēts?
neredzēts
Nu kompakts, kā kompakts Vienīgi jauns un izskatās svaigi saglabājies
Varētu piestrādāt pie aprasta, savādāk no tām bildēm labuma nav - labi, daļējs ir, bet nu nav tas, ko vaig
Varētu piestrādāt pie aprasta, savādāk no tām bildēm labuma nav - labi, daļējs ir, bet nu nav tas, ko vaig
Fūuuuu 2 studas liku bildes Rīt noteikti sarakstīšu
Labs kompots! m44 motoriits, melnie griesti, el.logi, air bag, sporta benki, balstie pavaroti priekshaa pakaalaa, tieshaam labs! Pilnai laimei atliek smukas kurpiites piemekleet uz naakamo vasaru un M prieksheejo bamperu ar luupinu un es vel logus notoneetu melnus kaa nakts un buus kompekte! Lai labi braucaas!
Nezinu, bet man iepatikās salons.
Glīts aparāts un gads nū ļoti labs!
Glīts aparāts un gads nū ļoti labs!
Paldies visiem sanāca ģimenē vajadzība pēc otra auto.Es ar meitu,baigie speci paņēmām šo.No Itālijas 3gadi Latvijā.Līdz nāca 3 atslēgas,2 pultis,āķis noņemamais,štrumi bagāžniekā itkā visi,čupa grāmatu,bet zaraza itāliski El .logi,spoguļi,reg.lampu augstums,aizm.logi verami,ABS,air begi,kondiška,imobilaizers,Pakaļējā tilta pretslīde vai pretbukse nezinu kā pareizi,6 CD čeindžers.Nu apmēram tā.Vēlāk vēl,krekste jāved pie daktera Jā,salons viss melns,zamšāda ar audumu.
Pēdējais labojis sash - 20 Okt 2011, 11:48, kopā labots 1 reizi.
Intereses pēc, pa cik paņēmi šo aparātu?