Kon4a's E36
Kādu laiku ja biju reģistrējies e36.lv, bet nebija sanācis ienākt, tāpēc tagad, garlaikojoties pa Dāniju iedomājos, ka vajadzētu man arī parādīt savu E36.
Nekas izcils mans auto nav, bet pašam patīk un tas ir galvenais.
Zem haubes 2.0i M52, viens Vanoss. Pārsvarā viss stock, izņemot FK Koilus un visādus citādus sīkumus:
Melnās nāsis
Tonētie pagriezieni visur
Stickerbombs
Krāsota plastmasa uz bagāznieka vāka
2.5i izplūde
Jaunā tipa stūre (2 spieķu)
Lai panāktu stock efektu viskautkas tika samainīts no Rumbula Orižinal uz OEM BMW ražojumu.
Sāksim ar bildēm no pašiem pirmsākumiem un beigsim ar pašreizējo paskatu :)
Nopirkšanas dienā: 282000 km uz šiltes, priekš 95.gada šķiet tīri ticami...
Un te ir bildes, kāds izskatījās 2 nedēļas atpakaļ pirms ziemas riepu uzlikšanas:
Plānā ir lielāki ripuļi, lūpa un vēl visvisādi sīkumi, kuri līdz vsarai tiks pievienoti. Tiek domāts arī par motora maiņu, bet tas paliek otrajā plānā, jo pagaidām ekonomija arī diezgan ko nozīmē
Comments ar welcome
Nekas izcils mans auto nav, bet pašam patīk un tas ir galvenais.
Zem haubes 2.0i M52, viens Vanoss. Pārsvarā viss stock, izņemot FK Koilus un visādus citādus sīkumus:
Melnās nāsis
Tonētie pagriezieni visur
Stickerbombs
Krāsota plastmasa uz bagāznieka vāka
2.5i izplūde
Jaunā tipa stūre (2 spieķu)
Lai panāktu stock efektu viskautkas tika samainīts no Rumbula Orižinal uz OEM BMW ražojumu.
Sāksim ar bildēm no pašiem pirmsākumiem un beigsim ar pašreizējo paskatu :)
Nopirkšanas dienā: 282000 km uz šiltes, priekš 95.gada šķiet tīri ticami...
Un te ir bildes, kāds izskatījās 2 nedēļas atpakaļ pirms ziemas riepu uzlikšanas:
Plānā ir lielāki ripuļi, lūpa un vēl visvisādi sīkumi, kuri līdz vsarai tiks pievienoti. Tiek domāts arī par motora maiņu, bet tas paliek otrajā plānā, jo pagaidām ekonomija arī diezgan ko nozīmē
Comments ar welcome
Pēdējais labojis Kon4a - 02 Nov 2011, 17:42, kopā labots 1 reizi.
Smuks aparāts, diski ļoti patīk. kautvai mazi bet pierdūrīgi!
Salona bilde kāda arī būs?
Arī Mauritius blau krāsa?
Redzets briinums, tu no Baldones, ja?:) man ari bildes no taas alejaas
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Smuks, arī liekas tieši piedurīgi tie mazie ritenīši
Kādi izmēri diskiem un kādi riepām, kaut kā baigi iepatikās?
Aha, Baldonietis Man šķiet ka daudziem ir bildes no turienesjenchs rakstīja:Redzets briinums, tu no Baldones, ja?:) man ari bildes no taas alejaas
Būs, vajag tikai upload uztaisīt :)m4z rakstīja:Smuks aparāts, diski ļoti patīk. kautvai mazi bet pierdūrīgi!
MontrealBlau Ar Mauritiusu baigi līdzīga, tikai man velk uz violetu saulē, nevis gaišak zilu :)AgnisB rakstīja:Kurš no bmw zilās krāsas toņiem tev tas ir?
Man ar itkā patīk, bet vajag citus, šitie jau apnikuši Diski ir 15x7, riepas priekšā 175/55 aizmugurē 195/50.oshels638 rakstīja: Smuks, arī liekas tieši piedurīgi tie mazie ritenīši
Paldies jā, prieks ka citiem arī patīk
Pēdējais labojis Kon4a - 02 Nov 2011, 16:18, kopā labots 1 reizi.
aizmugurēja fortāčka labi izskatās stickerbomba..
disku vajag spilgti zāļus,un need more lowz,tad būs +10
tagad dodu 7 ar +
disku vajag spilgti zāļus,un need more lowz,tad būs +10
tagad dodu 7 ar +
es biju domājis aizmugurei zemāk,preikša ir okey
Stickerbombi ir mana vājība Aizmugurē reg. atsperes vairs neļauj mest zemē, ja ļauti, sen būtu izdarīts
Vienu brīdi domāju par lūpu priekšā. Sapratu, ka man viņa būtu līdz pirmajam guļošajam Bet tagad jau auto ir uz ziemas baloniem, tad arī pa purvu var braukāt
Paldies par ieteikumiem un vērtējumu, būs ko apdomāt
BTW, es ļoti gribu atrast šitos pašus diskus tikai 17" versijā, http://felgenkatalog.auto-treff.com/ saka ka tādi esot, nezin kāds kur varētu meklēt?
Vienu brīdi domāju par lūpu priekšā. Sapratu, ka man viņa būtu līdz pirmajam guļošajam Bet tagad jau auto ir uz ziemas baloniem, tad arī pa purvu var braukāt
Paldies par ieteikumiem un vērtējumu, būs ko apdomāt
m4z rakstīja:Smuks aparāts, diski ļoti patīk. kautvai mazi bet pierdūrīgi!
BTW, es ļoti gribu atrast šitos pašus diskus tikai 17" versijā, http://felgenkatalog.auto-treff.com/ saka ka tādi esot, nezin kāds kur varētu meklēt?
Pēdējais labojis Kon4a - 02 Nov 2011, 16:32, kopā labots 1 reizi.
Kaadi ir tavi piemineetie nakotnes plaani uz dzineeju?:)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Doma ir par 2.8i - lēts, ātrs un ērts variants, par cik M52 iekšā jau stāv. Baigi gribētos jau k.ko nopietnāku, šajā gadījumā V8
Tad nu pie reizes, lai nav double-post:
Bildes Dāņzemē ar ziemas baloniem virsū
Tad nu pie reizes, lai nav double-post:
Bildes Dāņzemē ar ziemas baloniem virsū
Tad tik iekshas jaapamaina un kompis jauzmet, man sakuma ar bija m52 2.5, sametu 2.8 double vanos iekshas un aidaa! ja vel kadi jaut par to, tad droshi zinjo, mani kontakti ir parakstaa!;)
Okey, kad beidzot būšu LV uz ilgāk kā divām nedēļām, tad jau sazināsies
Tagad Dānijā kādu laiku vēl nīkšu, līdz ar to motora maiņa atliekās :/ Toties savā pilsētā bez manēja ir vēl tikai viens E36. A pilsētā 50k iedzīvotāji
Tagad Dānijā kādu laiku vēl nīkšu, līdz ar to motora maiņa atliekās :/ Toties savā pilsētā bez manēja ir vēl tikai viens E36. A pilsētā 50k iedzīvotāji
Tiešām smuki diski, ziemas variantam vnk ideāli
izskatās
ok, zinjo kad ierodies! Redzeju bildes no dk brauciena, ka auto uzvedaas pa celam?Kon4a rakstīja:Okey, kad beidzot būšu LV uz ilgāk kā divām nedēļām, tad jau sazināsies
Tam arī viņi tiks atstāti, kad tiks atrasts vasaras variants. Kā jau teicu, ļoti gribētu šo pašu Style 14 17collu variantu, tikai nav laikam nekur tādi atrodami, vismaz ebay.de nav :/uteo rakstīja:Tiešām smuki diski, ziemas variantam vnk ideāli
Otrs variants ir Rondell 0021, kurus tagad cenšos ebayā nosolīt Tad vēl ir nu jau standarta Style 5 vai BBS RS/RM. Doma ir arī par kādiem piecspieķniekiem ar plauktu.
Paldiesjonja rakstīja:izskatās
Ja būtu mazā profila vasarenes, būtu bijis ideāli, bet tā ar ziemenēm pa Bāni maucot peldēja auto bik :( Kopsummā okey, vadāmība tāpat ir super, un uz 170 velkot pat īsti nejutu ātrumu, ņemot vērā ka nav bedres un citi mēsli uz ceļiem Auto arī labāk sāk iet un atsaucīgāks paliek, kad dabūja izskrieties, plus ieņammāt normālu eiropas bendzīnu. Tagad vizinos uz VPower 99, par ekonomiskumu vēl nemāku teikt, bet dzīvīgāks auto palika, pēc Latvijas bendzīna, ar visu to, ka gāzu iekšā tikai 98. Kopumā auto viss okey, tikai riepas padila dēļ tā, ka nevarēja sagāzumu iztaisnotjenchs rakstīja:ok, zinjo kad ierodies! Redzeju bildes no dk brauciena, ka auto uzvedaas pa celam?Kon4a rakstīja:Okey, kad beidzot būšu LV uz ilgāk kā divām nedēļām, tad jau sazināsies
lv degvielu boja visas tas piedevas utt, ta jau saka, ka musu 98, ka vinju 95jenchs rakstīja:ok, zinjo kad ierodies! Redzeju bildes no dk brauciena, ka auto uzvedaas pa celam?Kon4a rakstīja:Okey, kad beidzot būšu LV uz ilgāk kā divām nedēļām, tad jau sazināsies