Mans e36 320i (Calypsorot metallic)
Sveiki!Shis ir mans e36,kuru iegadajos 2010 gada decembrii,divas nedeljas pirms jaungada :)
nopirku pilnigu stock un diezgan sterilu,un komplektacija ari mani apmierinaja!
bet galvenais,kas piesaistija bija Kraasa - Calypsorot metallic :)
1993.gada,adas salons,kondicionieris,daliitaa klima,7 pogu OBC,2.0 vanos ar blokji.
Kad nopirku,tad vizualie defekti un ruusa nebija vispar nekur.. :)
nopirku pilnigu stock un diezgan sterilu,un komplektacija ari mani apmierinaja!
bet galvenais,kas piesaistija bija Kraasa - Calypsorot metallic :)
1993.gada,adas salons,kondicionieris,daliitaa klima,7 pogu OBC,2.0 vanos ar blokji.
Kad nopirku,tad vizualie defekti un ruusa nebija vispar nekur.. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Sidnas - 12 Nov 2011, 15:41, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Auto ļoti smuks
Ar 16" skats labs, tikai nepatīk, ka aizmugurējiem ir sudraba maliņa, padara tos diskus vēl mazākus.
Ar 16" skats labs, tikai nepatīk, ka aizmugurējiem ir sudraba maliņa, padara tos diskus vēl mazākus.
Pēdējais labojis uteo - 12 Nov 2011, 15:48, kopā labots 1 reizi.
tiešām autiņš izskatās - krāsa skaista, bet pirkšanas brīža lampas pr. neder - nekad nav patikušas...
un jā, gaidu/am lielāku aprakstu...
un jā, gaidu/am lielāku aprakstu...
Pēc bildēm izskatās labs, bet plašāku aprakstu derētu, ko esi pa gadu paveicis, vai ko gatavojies darīt...
Izskatās labi, tik liekas vai aizmugurē lampas atsķiras kur baltais pagrieziens.
Šī krāsa auto padara jaunāku, ļoti patīk.. :)
Šī krāsa auto padara jaunāku, ļoti patīk.. :)
ir ok...labi izskatas uz tiem sudraba diskiem :) es diezgan skeptiski skatos uz tiem difuzeriem kuri pielagoti stock buferim, kaut kaa neiet man pie sirds vini... bet tas ir mans viedoklis ...
Pēdējais labojis KV_ - 12 Nov 2011, 15:48, kopā labots 1 reizi.
Nu plaani uz nakosho vasaru ir lieli :) gribu vinju paarkraasot un uzlikt M paku,xenonu tuvajos un miglaa,vel gribas Motorsport spoileri M3GT,engelacis,spurinju,uz aizmugureejaa loga to pagarinajumu,vai kaa vinju tur sauc un domaju citus diskus R16...tas laikam pagaidam viss,cerams,ka neko nepiemirsu. :)
Instagram - Sandis_e36
Krāsa ļoti patīk auto arī tīri labi saglabājies
Krāsa tiešām ok. un tonējums logiem ar piestāv.
kapec gribi citus diskus?un kadus gribi?Sidnas rakstīja:Nu plaani uz nakosho vasaru ir lieli :) gribu vinju paarkraasot un uzlikt M paku,xenonu tuvajos un miglaa,vel gribas Motorsport spoileri M3GT,engelacis,spurinju,uz aizmugureejaa loga to pagarinajumu,vai kaa vinju tur sauc un domaju citus diskus R16...tas laikam pagaidam viss,cerams,ka neko nepiemirsu. :)
Izskatās auto labi! Krāsa patīkama!Sidnas rakstīja:Nu plaani uz nakosho vasaru ir lieli :) gribu vinju paarkraasot un uzlikt M paku,xenonu tuvajos un miglaa,vel gribas Motorsport spoileri M3GT,engelacis,spurinju,uz aizmugureejaa loga to pagarinajumu,vai kaa vinju tur sauc un domaju citus diskus R16...tas laikam pagaidam viss,cerams,ka neko nepiemirsu. :)
Kāpēc doma pārkrāsot!?! Gribās pavisam citu toni/krāsu vai arī daudz kasjaku, kas jāpielabo?
Gribu melnus ar puletu malinju,baltus vai pelekus diskus ar iedzilinajumu :)
par kraasu disku vel domaju,bet par iedzilinajumu gan esmu parliecinats,ka gribu tadus. :)
Parkrasot gribu,jo ir shadi taadi vizualie kasjaki un domaju,ka peec shiis ziemas vinji bus vel vairak,tpc domaju parkrasot,lai pie vizuaalaa nav kur piesieties.
par kraasu disku vel domaju,bet par iedzilinajumu gan esmu parliecinats,ka gribu tadus. :)
Parkrasot gribu,jo ir shadi taadi vizualie kasjaki un domaju,ka peec shiis ziemas vinji bus vel vairak,tpc domaju parkrasot,lai pie vizuaalaa nav kur piesieties.
Instagram - Sandis_e36
jaa,shitadus vai piecstaru,bet galvenais,lai butu iedziljinaati. :)
Instagram - Sandis_e36
mainamies?
r16 8j visi chetri
nu varam mainiit,esmu ar mieru,bet mani uz vasaru ir jaaparkraaso :)
Instagram - Sandis_e36
manejie jau ari, tikai vai tev vini lidis, jo iznesums ir ET16.
es ari tgd par to domaju,jo izskatas,ka vinji ir diezgan plati :) buus jaavalcee arkas vai jaaliek flanchi
bet tur atkal lieki izdevumi
bet taa jau diski chista labi,shitadus tieshi visu laiku gribu. :)
bet tur atkal lieki izdevumi
bet taa jau diski chista labi,shitadus tieshi visu laiku gribu. :)
Instagram - Sandis_e36