Rews 320i coupe
Vizuālā ziņā autiņš labā stāvokli, ir visādi sīkumi, bet tie tiks pielaboti.
Labajā pusē pie durvīm moldings atgājis vaļa, jāieliek atpakaļ miglinieki, bet sākūma jāpaskatās kas tur ir ar vadiem un jāuzmeiko kautkādi stiprinājumi. Ir rūsa arkās, haubes maliņa ir izrūsējusi, bet tā vizuāli to neredz. Tā jau smuki.
Priekša hella dark replica, ko laikam lietotājs dogMa ir taisijis. Mbamper, kad atradīšu pa lēto lūpu uzlikšu arī to.
Salons- gaiši brūna āda, jaiztīra un būs pa skaisto, salons ir ar saviem niķiem, bet pa lielam nekas nav- pagaidām.
Ir obc, ja tas skaitās ar 8 pogām, pāris pixelīši ir izdeguši, m-stūrīte, man jau patīk- kruta
Piekare negrab- ir okei. Motors rūc čikiniekā, iet arī labi, labak nekā mana 2.0clx sierra.
Pa lielam defekti, stūres reika tek, ventilatoram hidro mufte beigta, un otrajā ātruma nevar strauji likt, sinhranizators beigts.
Bonusi- atstaja savu Pioneer maģi ar sabuferu, lietie diski r16 ar plikām riepām, 4 miglinieki.
Pašlaik iegādajos ziemas tupeles r15 ar riepām 185/65.
Tuvākajos plānos nopirkt kārbu, pašam meiģināt pārlasīt- jūtu, ka būs interesanti, jo tas nav darīts :)
Autiņš vakar tika kārtīgi apmazgāts, tad jau ripos labi
Vairāk bildes būs tad, kad auto nomazgāšu un arā būs smuks laiks.
Īsumā viss
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis rews - 15 Aug 2012, 23:32, kopā labots 2 reizes.
Oho, neko jau no 1200ls uz 780ls
Prieciigus ziemassveetkus!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Man jau ļoti patīk šie gaiši brūnie ādas saloni Baigi esi nokaulējis
Te vēl vari paskatīt šī BMW ceļojumus
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=100
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=100
Tu būtu labs cilvēks, ja Ziemassvētkos uzdāvinātu man stūri no sava auto!
Apsveicu ar auto iegādi!!!
Apsveicu arī es Nu runājot par cenu,nu es vnk sapratu,kad par dārgu prasu Bet neko nenožēloju
Un par to mufti,mans sencis teica,kad ziemā tā ir jābūt,kad brauksi vasarā,nevarēsi viņi noturēt,jo pie zemām temperetūrām viņs neieslēdzas(gaisa temp.)
Lai labi kalpo :)
Un par to mufti,mans sencis teica,kad ziemā tā ir jābūt,kad brauksi vasarā,nevarēsi viņi noturēt,jo pie zemām temperetūrām viņs neieslēdzas(gaisa temp.)
Aukstam dzinējam ventilatoru var ar pirkstu apturēt. Karstam gan labāk nemēģināt.
Pareizi jau Fakinels pateica.. Tāpēc jau arī sauc par termomufti, ka tās sajūgs saslēdzas pie augstākas temperatūras.
Pareizi jau Fakinels pateica.. Tāpēc jau arī sauc par termomufti, ka tās sajūgs saslēdzas pie augstākas temperatūras.
Pavasarii redzeees, cerams ta ari buus :)Fakinels rakstīja:Apsveicu arī es Nu runājot par cenu,nu es vnk sapratu,kad par dārgu prasu Bet neko nenožēloju
Nu mes jau karsējām motoru viss shķidrums ari aizgaja pa lielo loku, visas trubas karstas, vajadzeja jau slegties.dogMa rakstīja:Aukstam dzinējam ventilatoru var ar pirkstu apturēt. Karstam gan labāk nemēģināt.
Jebkurā gadījumā, cena laba.
parasti ir ta, ka ja ir beigts tad vins nevis nesasledzas bet ir saslegts visu laiku un griezhas lidz motora rpmrews rakstīja:Nu mes jau karsējām motoru viss shķidrums ari aizgaja pa lielo loku, visas trubas karstas, vajadzeja jau slegties.dogMa rakstīja:Aukstam dzinējam ventilatoru var ar pirkstu apturēt. Karstam gan labāk nemēģināt.
...
Apsveicu ar jauna auto iegadi
Iemāci arī man tā kaulēt cenas nost
Nu šodien iešu vēlreiz izpētīšhu, kas tur notiekasArmando rakstīja:parasti ir ta, ka ja ir beigts tad vins nevis nesasledzas bet ir saslegts visu laiku un griezhas lidz motora rpmrews rakstīja:Nu mes jau karsējām motoru viss shķidrums ari aizgaja pa lielo loku, visas trubas karstas, vajadzeja jau slegties.dogMa rakstīja:Aukstam dzinējam ventilatoru var ar pirkstu apturēt. Karstam gan labāk nemēģināt.
Tev šī stūre laikam baigi aktuāla ja nemaldos tad citā topikā tu ar kādam prasiji, lai uzdāvina, vai tas bija cits lietotājsaupinsh rakstīja:Tu būtu labs cilvēks, ja Ziemassvētkos uzdāvinātu man stūri no sava auto!
Es ar neatteiktos no tavas stūres!
Vari pie manis giezties līdz ko vēlēsies tikt no viņas vaļā!
Vari pie manis giezties līdz ko vēlēsies tikt no viņas vaļā!