Sarkanais Brillantrot 318
Sveiki.
Esmu iegādājies pirmo E36,vairāk ,protams, domāts sievai ar ko dupsi vizināt pa darba darīšanām,bet arī es aktīvi izmantoju
Nav pirmā svaiguma 1991.gada un nekādu ekstru ja neskaita stūres pastiprekli.Nopirkts Tukumā pa lētām naudām,drusku cietis un dragāts pa granteni,vismaz andža nav nekur iemeties,salons ir nolaists un grab,bet prasmīgājās manās rokās būs viss savests darba kārtība,ir lūka bet nestrādā .Bet ir ok.No trūkumiem varu teikt viengi to ka vibrē stūre,bet šodien apskatot disku iekšpusi konstatēta dubļu klātbūtne.Diski ūberstyle R14 dzelzs ar kalpakiem Pagaidām tas tā ieskatam pirmajam
Esmu iegādājies pirmo E36,vairāk ,protams, domāts sievai ar ko dupsi vizināt pa darba darīšanām,bet arī es aktīvi izmantoju
Nav pirmā svaiguma 1991.gada un nekādu ekstru ja neskaita stūres pastiprekli.Nopirkts Tukumā pa lētām naudām,drusku cietis un dragāts pa granteni,vismaz andža nav nekur iemeties,salons ir nolaists un grab,bet prasmīgājās manās rokās būs viss savests darba kārtība,ir lūka bet nestrādā .Bet ir ok.No trūkumiem varu teikt viengi to ka vibrē stūre,bet šodien apskatot disku iekšpusi konstatēta dubļu klātbūtne.Diski ūberstyle R14 dzelzs ar kalpakiem Pagaidām tas tā ieskatam pirmajam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bēdīgi, bet ja laba bundza tad vel ko var darīt...
traki, pagaidam neko labu nevar pateikt, cerams ka tev tas rokas tiesam ir prasmigas
bet nu laipni lugts barinjaa
bet nu laipni lugts barinjaa
...
cik naudiņās mērās "labs cipars" , ja drīks jautāt ?
Izskatās jau pabēdīgā stāvoklī! Vispirms prasās to autiņu kārtīgi nomazgāt un izsūkt Ja var jautāt, tad par cik paņēmi?
P.S. labi ka rūsa izskatās ka nav tik daudz! Sveikts pulciņā
P.S. labi ka rūsa izskatās ka nav tik daudz! Sveikts pulciņā
Paņēmu pa 550 latvju naudām.Plus mīnus tāds arī bija budžets.Andža toč minimāli,tāpēc arī ņēmu.Skatījos daudzus citus drapakus vēl dārgākus un visi kā viens blietēti vai andža sagrauzis.Kad būs laiks tā pamatīgi daudz,tad tās lietas tiks kārtotas.
darbi jasāk ar izpūtēju
Nezinu, man kaut kā baigi ieleca acīs tā M TECH 2 stūres pīpināmo daļa, kāpēc viņa ir zaļa?
Man pat rokas neceltos tādu mēģināt savest kārtībā, jo tas nozīmētu mainīt praktiski visu
Traģiski,bet veiksmi!
tad tagad vins izskatas pec lužņa ....
ceru kad sanaks kko kkcik pie dzivibas to autiņu dabut
sveicinats ieks e36.lv
ceru kad sanaks kko kkcik pie dzivibas to autiņu dabut
sveicinats ieks e36.lv
Izpūtējs jau laikam orģināls,bet tas piemeistarotais gals - vienkārši izcils
Es domāju,ka normāls pirkums,nekā traģiska,pie tam vēl pa tādu naudu.
Tiešām nesaskatu neko tik "traģisku" kā citi uzsver.ja nav rūsa daudz tad pa tādu ciparu ļoti labs. jo reāli skatoties visas lietas kā izpūtējs un pārējie nieki ir ļoti ātri un lēti novēršami kautvai vnk sataisot uz stock.
Darba te netrūks ,bet priekš tādām naudiņām ir ok. lai veicas darbos .
Sveicināts!
Arī neko traku te neredzu. Biki nolaists, bet var tak uzfrišināt, ja ir uzņēmība un līdzekļi.
Tāda gada nemotoram jau nevar gaidīt baigās ekstras un rūpnīcas M-paku
Arī neko traku te neredzu. Biki nolaists, bet var tak uzfrišināt, ja ir uzņēmība un līdzekļi.
Tāda gada nemotoram jau nevar gaidīt baigās ekstras un rūpnīcas M-paku
un galīgi neticas ka riteņi ir r14
interesants eksemplārs
vēlu veiksmi un lielu pacietību!
vēlu veiksmi un lielu pacietību!
Es sāktu ar krāsas uzpulēšanu
sita eksemplara parvertibam butu interesanti pasekot lidz