Kaktusa pēdējais vācietis.
Ir
Lai veicas ar vader salonu
Lai veicas ar vader salonu
Balc i balc
Vaderus tev nevajag
Vaderus tev nevajag
Ja nemaldos, šo gribēju doties skatīties, līdz atgriezās saprāts ka vēlvienu e36 man nevajag.
Veiksmi, bildēs aparāts izskatās uz 100% tās naudas vērts.
Veiksmi, bildēs aparāts izskatās uz 100% tās naudas vērts.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Nē nu saproti pats, tie wederi ir minimums šī auto cenā + neērti, tik cik reti.
Par motora izvēli arī nesaprotu drusku, ja jau liec 6cl tad ieliec vismaz m52b25 , nemiz dinamika tur tāpat nekāda, tik cik pietiek autobusu apdzīt.
P.s bildes redzu daudz krāsošanas/spaktelēšanas erorus , cik tad tas auto maksāja ja nav noslēpums?
Par motora izvēli arī nesaprotu drusku, ja jau liec 6cl tad ieliec vismaz m52b25 , nemiz dinamika tur tāpat nekāda, tik cik pietiek autobusu apdzīt.
P.s bildes redzu daudz krāsošanas/spaktelēšanas erorus , cik tad tas auto maksāja ja nav noslēpums?
Rakstīja augstāk - 800e-AF- rakstīja: ↑12 Dec 2017, 09:26 Nē nu saproti pats, tie wederi ir minimums šī auto cenā + neērti, tik cik reti.
Skaists
Nedaudz, ar steigu, tikt vaļā no virspusējās rūsas un būs izcili.
Nedaudz, ar steigu, tikt vaļā no virspusējās rūsas un būs izcili.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Kritika protams tikai motivē !-AF- rakstīja: ↑12 Dec 2017, 09:26 Nē nu saproti pats, tie wederi ir minimums šī auto cenā + neērti, tik cik reti.
Paldies par to pašu!
Nu bet nav jau visiem jabut vienādiem ar pusādas recaro
Wederi smalkākam čalim ir ok, tie kas garāki un platāki łoti spiež zem lāpstińām uz spārniem.
Agnis mani vienu vakaru pavizināja, beigās sēdēju pusslīpi jo nu faking man bija neērti, łoti spieda spārnus.
Agnis mani vienu vakaru pavizināja, beigās sēdēju pusslīpi jo nu faking man bija neērti, łoti spieda spārnus.
Diezgan sterils auto!
Par sēdekļiem runājot, e36 nav domāts biezajiem!
Kaskadieris rakstīja: ↑12 Dec 2017, 22:41 Diezgan sterils auto!
Paldies!
Iemācies uztvert kritiku nevis uzreiz liec mīnusus kā mazs bērns tipo ieriebjot