Taurīzers
Labvakar e36 mīļi, atbalstītāji, cienītāji. :)
Vēlējos jūs iepazīstināt ar savu auto.
Auto vēsture ir sekojoša:
Pagājušā gada Janvārī mans tēvs iegādājās šo tauringu, jo bija noplīsis viņam iepriekšējais auto un vajadzēja steidzami jaunu. Auto iegādājās par 1090 Ls.
Tēvs ar auto nobraukāja līdz pat vasarai, bet tad vasaras vidū to vēlējās pārdot, jo nebija tas vairs vajadzīgs. Augustā noliekot tiesības, daudz nevilcinādamies iegādājos šo auto par 1000Ls (par dāvanām varēju nesapņot, jo tēvam bija vajadzīga nauda).
Auto sākotnējais izskats bija ciešams, tam bija tumšie stikli, dažādas rūsas vietas uz kuzava un norūsējis bagažnieka vāks. Līdz ar to sāku domāt kā savest auto kārtībā.Sāku ar to ,ka nomainīju priekšējos lukturus, kas bija dzelteni un izdeguši. Nomainiju bagāžnieka vāku, ieliku pagrieziena lukturus, jo rudie man īpaši nepatika un ieliku miglas lukturus. Ar miglas lukturiem bija problēma, jo vajadžeja ievilkt visus vadus no jauna, kā arī ielikt jaunu miglas lukturu pogu, jo šim modleim tādi nebija paredzēti. Īsi sakot autiņš kā sausiņš
Pirms kādiem diviem vai trijiem mēnešiem bija nepieciešams steidzīgs remonts, jo priekšējā hadene bija uz sabrukšanas robežas. Līdz ar to servisā ar visu garantiju ieliku teju 200ls un visu, kas vajadzīgs samainīju un tagad ripo vienkārši ideāli.
Vēlējos vēl pieminēt ,ka pirms divām nedēļām izgāju skati ar pirmo, piekasijās tikai par nenozīmīgu rūsu un par mazu nenozīmīgu sūci laikam stūres iekārtā.
Nesen pārgāju no 15 collu diskiem uz 17.
Mašīnai ielicis arī esmu labu mūziku un vēl šādas tādas rūpes par to.
Tas arī laikam vis :)
Tehniskie dati: bmw318i, melns, melnais salons bez ādas, bez īpašām ekstrām.
Vēlējos jūs iepazīstināt ar savu auto.
Auto vēsture ir sekojoša:
Pagājušā gada Janvārī mans tēvs iegādājās šo tauringu, jo bija noplīsis viņam iepriekšējais auto un vajadzēja steidzami jaunu. Auto iegādājās par 1090 Ls.
Tēvs ar auto nobraukāja līdz pat vasarai, bet tad vasaras vidū to vēlējās pārdot, jo nebija tas vairs vajadzīgs. Augustā noliekot tiesības, daudz nevilcinādamies iegādājos šo auto par 1000Ls (par dāvanām varēju nesapņot, jo tēvam bija vajadzīga nauda).
Auto sākotnējais izskats bija ciešams, tam bija tumšie stikli, dažādas rūsas vietas uz kuzava un norūsējis bagažnieka vāks. Līdz ar to sāku domāt kā savest auto kārtībā.Sāku ar to ,ka nomainīju priekšējos lukturus, kas bija dzelteni un izdeguši. Nomainiju bagāžnieka vāku, ieliku pagrieziena lukturus, jo rudie man īpaši nepatika un ieliku miglas lukturus. Ar miglas lukturiem bija problēma, jo vajadžeja ievilkt visus vadus no jauna, kā arī ielikt jaunu miglas lukturu pogu, jo šim modleim tādi nebija paredzēti. Īsi sakot autiņš kā sausiņš
Pirms kādiem diviem vai trijiem mēnešiem bija nepieciešams steidzīgs remonts, jo priekšējā hadene bija uz sabrukšanas robežas. Līdz ar to servisā ar visu garantiju ieliku teju 200ls un visu, kas vajadzīgs samainīju un tagad ripo vienkārši ideāli.
Vēlējos vēl pieminēt ,ka pirms divām nedēļām izgāju skati ar pirmo, piekasijās tikai par nenozīmīgu rūsu un par mazu nenozīmīgu sūci laikam stūres iekārtā.
Nesen pārgāju no 15 collu diskiem uz 17.
Mašīnai ielicis arī esmu labu mūziku un vēl šādas tādas rūpes par to.
Tas arī laikam vis :)
Tehniskie dati: bmw318i, melns, melnais salons bez ādas, bez īpašām ekstrām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis sprinters90 - 02 Jan 2012, 20:49, kopā labots 3 reizes.
e36 kuutinja....
bildes tumšas - gadisim neparveidotas un protams salonu.....
sveikts pulkā - kurš ļoti strauji paplašinās...
bildes tumšas - gadisim neparveidotas un protams salonu.....
sveikts pulkā - kurš ļoti strauji paplašinās...
man jau patīk
esi sveiks forumā
esi sveiks forumā
Smuki melns - skaists auto
Ieliku arī bildi ,kas nav pārveidota :) Diemžēl tuvākās dienas salona foto nevarēšu ielikt :)
Paldies!uteo rakstīja:Smuki melns - skaists auto
Tomēr plānā vēl ir pielabot dažus kuzava skrāpējumus, lai neielaistu rūsu :)
pievienojos uteo - tīkams autinjs... gaidam, gaidam arii turpmāk no tewis jaunumusuteo rakstīja:Smuki melns - skaists auto
Kristaps rakstīja:man jau patīk
esi sveiks forumā
Es vēl ilgi domāju vai savu likt, jo daudziem te ir vienkārši konfektes.... un daudz lielākas pūles un pacietība ielikta
jap, izskatās zolīds
welcomesprinters90 rakstīja:Kristaps rakstīja:man jau patīk
esi sveiks forumā
Es vēl ilgi domāju vai savu likt, jo daudziem te ir vienkārši konfektes.... un daudz lielākas pūles un pacietība ielikta
auto gana smuks! un gan jau klus vel smukaks. nevar jau uzreiz tikt pie perfekta auto un godigi sakot perfekts vel pagaidam te nau nevienam
necensos nevienu aizvainot
...
perfekts izskataas tikai citiem, katram savs, liekas sliktāks par citiemArmando rakstīja: auto gana smuks! un gan jau klus vel smukaks. nevar jau uzreiz tikt pie perfekta auto un godigi sakot perfekts te nau nevienam
...
Armando rakstīja:welcomesprinters90 rakstīja:Kristaps rakstīja:man jau patīk
esi sveiks forumā
auto gana smuks! un gan jau klus vel smukaks. nevar jau uzreiz tikt pie perfekta auto un godigi sakot perfekts vel pagaidam te nau nevienam
necensos nevienu aizvainot
pilnigi piekritu ,kasiklus atradis vienmer nav jau jauni auto mums
Sveikts radinj beidzot barinjaa
Redzu ,ka pie auto esi labi pastraadaajis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Agris rakstīja:perfekts izskataas tikai citiem, katram savs, liekas sliktāks par citiemArmando rakstīja: auto gana smuks! un gan jau klus vel smukaks. nevar jau uzreiz tikt pie perfekta auto un godigi sakot perfekts te nau nevienam
Tā jau ir, bet bieži siekala tek skatoties ādas salonus un m bamperus, kā arī klimatkontroli :)
Orkaans rakstīja:Sveikts radinj beidzot barinjaa
Sveiks. Prieks, ka manās ieliktais darbs. :)
Pavasarī būs nepieciešams profesionāļa darbs, pie rūsu likvidēšanas.
Sveikts, nu jau kuplajā, touringu bariņā un iekš e36
Kraaj tik naudinjusprinters90 rakstīja:Orkaans rakstīja:Sveikts radinj beidzot barinjaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
izkatās jau glīts tik japiesēdina drusku
Orkaans rakstīja:Kraaj tik naudinjusprinters90 rakstīja:Orkaans rakstīja:Sveikts radinj beidzot barinjaa
Jau sākts darīt