Zaļais Tourings.
Tātad izdomāju parādīt arī savu E36. Īsumā:
E36 328i Touring, 1996 gada.
Auto manā īpašumā nonāca pagājušā gada septembrī. Auto tika iepirkts Valmierā. Nobraukums bija ap 216.000 km, pašlaik ir ap 219.000. Pašam auto izvēle apmierina. Auto stāvoklis nopērkot bija labs, tagad tiek sekots līdzi. Vizuāli ir mazi skrāpējumi, uz bagāžnieka vāka lien ārā rūsa. Aizmugurējam bamperim krāsa sāk lobīties nost. Viss tiks labots, tikai jāpārcieš ziema
No ekstrām. Ir dzeltens ādas salons, kurš pērkot auto iekrita acīs, visi 4 elektriskie logi, 11 pogu OBC, klimata kontrole, elkoņbalsts, ielikts 6000k xenons tuvajos, subīts bagāžniekā, uz ziemu tika iepirkti lietoti E46 16" diski, kuriem uzliktas jaunas ziemas riepas. Tas īsumā viss, ja kaut ko aizmirsu piebilst jautājat.
Dažas bildes ieskatam.
E36 328i Touring, 1996 gada.
Auto manā īpašumā nonāca pagājušā gada septembrī. Auto tika iepirkts Valmierā. Nobraukums bija ap 216.000 km, pašlaik ir ap 219.000. Pašam auto izvēle apmierina. Auto stāvoklis nopērkot bija labs, tagad tiek sekots līdzi. Vizuāli ir mazi skrāpējumi, uz bagāžnieka vāka lien ārā rūsa. Aizmugurējam bamperim krāsa sāk lobīties nost. Viss tiks labots, tikai jāpārcieš ziema
No ekstrām. Ir dzeltens ādas salons, kurš pērkot auto iekrita acīs, visi 4 elektriskie logi, 11 pogu OBC, klimata kontrole, elkoņbalsts, ielikts 6000k xenons tuvajos, subīts bagāžniekā, uz ziemu tika iepirkti lietoti E46 16" diski, kuriem uzliktas jaunas ziemas riepas. Tas īsumā viss, ja kaut ko aizmirsu piebilst jautājat.
Dažas bildes ieskatam.
Veelviena forsha kuutinja ar smuku saloninju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Skaista kūtiņa ar vajadzīgo komplektāciju!
Pa pirmo zorti! Salons super -individual!!!
simpātisks aparāts
japiekrit parejiem par salonu un uz ziemas diskiem iskatas 100% labak neka uz vasaras
par diskiem pats zinu, pašam arī daudz labāk patīk ziemas, nevis tie ķīniešu
Krasa ir Bostongrun?
shito vasaraa biju skatities uz placi,bija doma jau panjemt,bet tu,laikam pasteidzies..
baigi patii salons.
baigi patii salons.
Instagram - Sandis_e36
krāsas tonis Interesanta krāsa! taujā pēc palīdzības pie google tantesvienkāršais rakstīja:Krasa ir Bostongrun?
Sveiciens bariņā! Smuka kūtiņa!
coupe 2.8
kūtiņa - skaista un šķiet laba komplektācija ar pareizo dzinēju...
Salons sex ar ziemas diskiem vel labāk
Salons jau nu dikti smuks Un tos vasaras diskus met miskastē
Kkā nav gadījies šo auto redzēt pilsētas ielās...
Kūtis drīz šeit dominēs!Orkaans rakstīja:Veelviena forsha kuutinja ar smuku saloninju
es gan šķiet vienreiz viņu tuvumā aplūkoju,kamēr saimnieks nebij līdzāsmarux rakstīja:Salons jau nu dikti smuks Un tos vasaras diskus met miskastē
coupe 2.8
E36 kuutinja ir labaakais ,ko radiijis BMWaupinsh rakstīja:Kūtis drīz šeit dominēs!Orkaans rakstīja:Veelviena forsha kuutinja ar smuku saloninju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Smuks auto!
Tiri ta neko
Tik personigi man nepatik rizies adas benki
Tik personigi man nepatik rizies adas benki
melns salons ar krema benkiem izskatas labi, komplektacija ari