green 325diesellll
iepirkts pirms 1.5 gadiem!
nobraukti daudz kilometru, lidz ar to mainiitas daudz un dazhadas detalas!
agraak,kad maaciijos liela noziime bija lai auto ir ekonomisks,tad sliecos uz diesel ,atradu labu gadu ,par normalu ciparu (1100 ls) pec skata likaas pienemami, braucu pakal , iepirku , pabraucu kadu briidi ,sapratu ka kkas iet uz slikto pusi ,jo auto vairs negrib lekt talak stastit butu lieki jo visi zin kas pie vainas bmw 2.5 dizeliem kad tie vairs nelec! protams suuknis! nomainiiju! auto kaa jauns! (ta bija tikai pirma reize ,pec pusgada atkal nojudzas ,un tad sliecos par labu restauretajam suknim, tagad ar sukniem vairs problemu nau!)
nu jaa pa vidam vel iegadats velviens sists 325diesels, jo vajadzeja dazhas detalas, un sapratu ka izdevigak panemt donoru! ta ari tiku pie ziemas diskiem,seedinaajuma un daaaudz detalam motoram!
izputeju ari nacas mainit ,jo orginal bija nopujis! agrak bija samera daudz laika nemties ap auto tapec vasara tas bija uzpulets, sapucets... tagad nau tik daudz laika tamdel auto pedeja laika nau ticis pie neka jauna vizuaalajam ,protams vienmer laicigi mainam labas ellas!!!
par auto aprikojumu ,tads papliks, mazais obc,priekshas el. logi,el. luka,abs,asc,gaismas paka tumsha grida manualais parkoshanas sensors (ir nonemams bet man patiik tas kraans),vairak laikam ari neka patikama nau!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis osheelis - 23 Jan 2012, 22:20, kopā labots 2 reizes.
Man reāli patīk diski!!!
R17, vai R18?
Melnās lampas aizmugurē gan vajadzētu nomainīt....
R17, vai R18?
Melnās lampas aizmugurē gan vajadzētu nomainīt....
Simpaatisks auto! nekaa lieka, pat lukturi aizmuguree iederaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas āķis bik traucē,bet ta nav ne vainas
Neadzīstu dīzelim nekādus izspūtejus, kas nav tam predzēti.
Tā pievilcīgs auto. Sveiciens bariņā
Tā pievilcīgs auto. Sveiciens bariņā
18' vsarā izskatijas zvera! paslaik censos atbrivet laiku plauktu pulesanai!
Pēdējais labojis osheelis - 23 Jan 2012, 22:09, kopā labots 1 reizi.
diski tiešām smuki
Smuks ko skatē saka par izpūtēju un vai dīzelim var dabūt kādu skaņu ?
krāsa un diski ir baigi ok - šķiet noteikti r18 skaists auto un gads
skana ir ok ,bet to boja ventilators! skatē saka še tev nakļeka!Anderss rakstīja:Smuks ko skatē saka par izpūtēju un vai dīzelim var dabūt kādu skaņu ?
E36 sedani (īpaši zaļie) ir labākais, ko BMW ir saražojis!
Smuks , bet man personīgi nepatīk āķis un pakaļējie lukturi
Un interesanti būtu redzēt, kā izskatās izpūtējs, kad iepūš uguņus stobros
[quote="marux"]E36 sedani (īpaši zaļie) ir labākais, ko BMW ir saražojis!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man tew lūgums nofilmē kā skan , jo man ir 0 priekštats kā dīzels ar dajebkaadu normālu glušku skanosheelis rakstīja:skana ir ok ,bet to boja ventilators! skatē saka še tev nakļeka!Anderss rakstīja:Smuks ko skatē saka par izpūtēju un vai dīzelim var dabūt kādu skaņu ?
skan kā 4.4 drošvien
+1marux rakstīja:E36 sedani (īpaši zaļie) ir labākais, ko BMW ir saražojis!
āķi tak var noņemt vnk
interesanti kā tā truba spļauj un cik augstu spļauj dīzeļa melnos dūmus gaisā ?
wrum, wrūūūm
Anderss rakstīja:Smuks ko skatē saka par izpūtēju un vai dīzelim var dabūt kādu skaņu ?
Var var, un kā vēl. Čomam uz e39 dīzeļa ir AC Šnitceles izplūde - no aizmugures kad dod mizā skaņa nenormāli laba!
smuks,krāsa patīk,diski smuki piezemēts ar ok