Melnā žurka 318is
Šo mašinu iegadājos apmēram pirms 3 mēnešiem,tas bijas jurci-s projekts un burnout.lv ir topiks ar visu mašinas tapšanu un tā.Pats arī cenšos visu turpināt un domāju līdz vasarai būs kārtībā.Ir plāni notonēt stiklus,iepirtk spoileri,ielikt xenonu,bišku noklusināt trubu,m spoguļus,aizmugurējos lukturus arī gribētos M,bet nu laiks rādīs,vēl jāpataisno kapots,jo biku pie labā spārna izcēlies.Mašinā ir 94 gada,jurcis viņu ir krāsojis tpc rūsa nekur nespīd.Mašina ļoti apmierina un kā saka ir oki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šitas labs,lai labi ripo
Pazīstam drapaks!
Te tik jāuztur kārtībāun būs pa smuko!
Te tik jāuztur kārtībāun būs pa smuko!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kādi ir M lukturi?
galvenais nenolaist
Originaalie ar balto pagriezienu!Kalnz rakstīja:Kādi ir M lukturi?
P.S. Labs auto, liekas bij vinam te teema, vai arii kluudos?
Veiksmi uzturēt šo auto!
Āaa... Mans vecais auto, lai labi ripo. Un klausa. Vispār ļoti patika. Te topiks arī vel ir.
Ar labo spārnu tur tizli sanāca uz skati vajadzēja pagriezienu ātri ielikt, un ķīnietim nebija pitiekoši liels caurums, uz ātro palielināju.
Bet epopeja ar rēķiniem par šo auto nav beigusies.
Ar labo spārnu tur tizli sanāca uz skati vajadzēja pagriezienu ātri ielikt, un ķīnietim nebija pitiekoši liels caurums, uz ātro palielināju.
Bet epopeja ar rēķiniem par šo auto nav beigusies.
nesačakarē tikai šo eksemplāru, jurcis uz to šeit dabūs noskatities
Domāju ka būs labi, parūpēsies kā nākas Ir tur lietas ko pac nebiju novedis līdz galam.
Izskatās labs auto, ja tik vēl līdz vasarai realizēsi savas ieceres, tad jau noteikti būs vēl labāk... Veiksmīgus panākumus un izturību...
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jurci, kas tā par epopeju?
Ar starpīpašnieku, kas bija pēc manis un pirms šī cilvēka.