Sabinchika coupe :))
Njuuuu tātad...uztaisīju sev Ziemassvētku dāviniņu un nopirku sev 320 kupeju.. :)) Pirms bembīša dzīvojos ar mersīti lielo e klases 320, bet nju vienmēr gribēju bembīti tpc šito arī paņēmu sev..
Bija diezgan grūts meklēšanas laiks jo biju pirms šīs, 4 bmw jau uzcēlusi augšā servisā un visi diemžēl ir bijusi beigti.. bet ar šito man noveicās un aizbraucu uz cēsīm tur uzcēlu augšā un diezgan labā tehniskā stāvoklī bija un paņēmu.. :))
Nju tātad dažas lietiņas par bembīti..92gada decembrī dzimusi..320 coupe..el.lūka,el.logi,bišk padilis ādas salons kuru vēlos atjaunot bišk vēlāk, bija ar veco baranku/jeb veco stūri, esmu nomainījusi ielikusi m-tech 2 stūrīti, kkāds kompītis arī ir,spīdīgie spidometra riņķīši, tagad vēl tuvākajā laikā plānots bloķis un mainīt sēdekļus, njuuuu un tā apmēram mazlietiņ kkas par manu konfektīti...bildītes diemžēl ziemīgās tikai pagaidām ir...nju tagad tik gaidu iespēju pie siltā laiciņa lai varētu pucēt klāt manu konfekti..
Vienīgais vēl bamperītim režģītis iemīcīts bet tā itkā viss bumbās.. :) ....ar laiku pucēsimies un augsim
Bija diezgan grūts meklēšanas laiks jo biju pirms šīs, 4 bmw jau uzcēlusi augšā servisā un visi diemžēl ir bijusi beigti.. bet ar šito man noveicās un aizbraucu uz cēsīm tur uzcēlu augšā un diezgan labā tehniskā stāvoklī bija un paņēmu.. :))
Nju tātad dažas lietiņas par bembīti..92gada decembrī dzimusi..320 coupe..el.lūka,el.logi,bišk padilis ādas salons kuru vēlos atjaunot bišk vēlāk, bija ar veco baranku/jeb veco stūri, esmu nomainījusi ielikusi m-tech 2 stūrīti, kkāds kompītis arī ir,spīdīgie spidometra riņķīši, tagad vēl tuvākajā laikā plānots bloķis un mainīt sēdekļus, njuuuu un tā apmēram mazlietiņ kkas par manu konfektīti...bildītes diemžēl ziemīgās tikai pagaidām ir...nju tagad tik gaidu iespēju pie siltā laiciņa lai varētu pucēt klāt manu konfekti..
Vienīgais vēl bamperītim režģītis iemīcīts bet tā itkā viss bumbās.. :) ....ar laiku pucēsimies un augsim
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskataas labs, vel paaris pildes no aizmugures un salona. Lai tev labi ripo!
Izskatās jau ok, tikai tās bildes tādas nekādas.
Parasti man šitās stūres nav patikušas, bet tavam ļoti patīk, izskatās mazāka un biezāka, nekā citiem. Laikam būsu super smuki nobildējusi
Parasti man šitās stūres nav patikušas, bet tavam ļoti patīk, izskatās mazāka un biezāka, nekā citiem. Laikam būsu super smuki nobildējusi
Bildes tādas pamazas
Bet no priekšas ok
Bet no priekšas ok
Nju paldies..
Kādu dieniņ safočēšu pielikšu vēl klāt tad pakaļiņu.. :))
Kādu dieniņ safočēšu pielikšu vēl klāt tad pakaļiņu.. :))
Nju sveikta!
Interesanta izvēle-no MB uz BMW :) Es gan darīšu otrādi-no BMW uz MB pāriešu. Kkad vecumdienās!
Interesanta izvēle-no MB uz BMW :) Es gan darīšu otrādi-no BMW uz MB pāriešu. Kkad vecumdienās!
toč domāju ka kāds uzrakstīs tādzosua rakstīja:Savu
BMW jau galīgi smuks! Un tas , ka lagūna arī - !
Tikai bildes vajag pārveidot lielākas kaut kā!
Un tas bampers priekšā ir M ar krāsotu lūpu, jeb ķekava m stilā?! Tas vienīgais samulsināja.
Un tas bampers priekšā ir M ar krāsotu lūpu, jeb ķekava m stilā?! Tas vienīgais samulsināja.
Ātri lasot tā arī var saprast
izskatās jau ka lūpa krāsota mašīnas krāsāVeeteks rakstīja:BMW jau galīgi smuks! Un tas , ka lagūna arī - !
bet tā jau izskatās labs eksemplārs, tikai prasītos tās bildes lepnākas
Prieks ka vairāk šādu meiču parādās, kam iet pie sirds arī bmw :) Cik pēc bildēm var pateikt, tad ir ok.
augšā ceļot autiņus skatījāties pēc rūsas, vai pēc kautkā cita? ja jau 92 gad, ticamāks ka kāds jau to visu apstrādājis :) rets gadījums ja saglabājis.
augšā ceļot autiņus skatījāties pēc rūsas, vai pēc kautkā cita? ja jau 92 gad, ticamāks ka kāds jau to visu apstrādājis :) rets gadījums ja saglabājis.
+1Agris rakstīja:Prieks ka vairāk šādu meiču parādās, kam iet pie sirds arī bmw :) .
Apsveicu ar jaunu auto!
pieklājīgs!
vsara bus baiga koncha!
vsara bus baiga koncha!
Sveikta pūlciņā!
Izskatās labs autiņs!
Izskatās labs autiņs!
ari sveiciens no manis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Sveikta pulciņā!RENIO rakstīja:Sveikta pūlciņā!
Izskatās labs autiņs!
Izskatās labs meičuks!
Auto labs, tik bildes gan vēlams lielākas, redzamākas un saprotamākas.
Veiksmi darbos!
Sveika, barinja! Veiksmi darbos.
P.S. zaljas zhurkas laikam nekad nebeigsies
P.S. zaljas zhurkas laikam nekad nebeigsies