Reinis_320i coupe.
Tātad par BMW piekritēju kļuvu jau pirms apmēram 3 gadiem, kad saskāros ar pirmo savās rokās nonākušo BMW.Tas bija E32 ar 3.0i manuālo kārbu. , labs zolīds, un skaits. Bet baigi rija degvielu. Sākās problēmas ar 5 cilindru, un viss, nošpļāvos , un no viņa tiku vaļā.
Un pirms kāda mēneša iegādājos šo 320 vanosu. Krāsa - Mauritiusblau.No ekstrām nekas īpaš, elektriskie logi, kondicionieris, 7 pogu obc.
Bembītis kā jau visi (es domāju) nebija nemaz tik labā kārtībā. bij diezgan lieli ieguldījumi ritošajā daļā. Priekšā ielikti e30 plaukti.
Vizuāli izskatās jau smuks., bet tāpat mazītiņi sīkumi atrodas.Rūsa uz spārniem, pie durvīm, Caurs radiators, Bagāžniekā caurums(darīts).Ir doma ar laiku protams ielikt priekšā un aizmugurē labas, pašam patīkamas lampas(Darīts). Aizmugurē un priekšā uzlikt M-paku (iespējams).
Lietie diski vienkarsi super. tikai mazliet jānopulē un
Nu beigās jau būs Skatāma mašīna .
Un pirms kāda mēneša iegādājos šo 320 vanosu. Krāsa - Mauritiusblau.No ekstrām nekas īpaš, elektriskie logi, kondicionieris, 7 pogu obc.
Bembītis kā jau visi (es domāju) nebija nemaz tik labā kārtībā. bij diezgan lieli ieguldījumi ritošajā daļā. Priekšā ielikti e30 plaukti.
Vizuāli izskatās jau smuks., bet tāpat mazītiņi sīkumi atrodas.Rūsa uz spārniem, pie durvīm, Caurs radiators, Bagāžniekā caurums(darīts).Ir doma ar laiku protams ielikt priekšā un aizmugurē labas, pašam patīkamas lampas(Darīts). Aizmugurē un priekšā uzlikt M-paku (iespējams).
Lietie diski vienkarsi super. tikai mazliet jānopulē un
Nu beigās jau būs Skatāma mašīna .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Reinis159 - 28 Jan 2015, 15:02, kopā labots 6 reizes.
BMW - Best Motorsport Weapon
Ir ok uzmet m bamperi, uzreiz būs pavisam cits skats
Pēdējais labojis oscar - 18 Feb 2012, 12:30, kopā labots 1 reizi.
Sveiciens pulkā !!! Prieks par katru iegādāto e36 un vēl pie tam lietātāju šajā forumā !!! Lai viss izdodas !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
smuka krāsa un smuks stokiņš ar pareizajiem diskiem, sveikts pūlkā
sveicināts pulciņā =]
Sveiks, krasa un diski
kaa jums patiik pa ziemu nojaat vasaras diskus? 2 gadi un vinji jau ir iedzelteejushi + ziemas riepas tomeer vajag labas un sanaak taapat daargaak.?
var pateikt kaadu argumentu par r17 nevis r15 blekjiem vai lietajiem.
Man personīgi citu disku nav.:( Jāiegādājas vēl otri lietie vai bleķinieki.
+1 tad jau saprotams :)
Bagāts dara kā gribAgris rakstīja:kaa jums patiik pa ziemu nojaat vasaras diskus? 2 gadi un vinji jau ir iedzelteejushi + ziemas riepas tomeer vajag labas un sanaak taapat daargaak.?
Ko nozīmē nomainīt lampas PRIEKŠĀ?! Aizmugurē var dzeltenos pagriezienus uz baltajiem samainīt, bet priekšā kas tev tur vainas?! nejau tu liksi šķūning ūbersuper kosmoss driftkuģa optiku?!
Man tur tikai prasītos smoked miglas vel klāt - Ir smuki!
Nesačakarē BMW!
Man tur tikai prasītos smoked miglas vel klāt - Ir smuki!
Nesačakarē BMW!
nu nejav es taisosos likt visus šitos starwar pribambasus . visu normas robežās.
Nice aparāts
Lai labi ripo!
Un, manuprāt, lukturiem ar krustiem tālajos pietiktu
Lai labi ripo!
Un, manuprāt, lukturiem ar krustiem tālajos pietiktu
Es domāju , priekšējie būs tonēti. http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 Tādi.
Cena iesparda. Tur var e36 ar tadiem lukturie nopirkt
Iemet krustus un miers
Nepērc tik kkādus tūningotos
Nepērc tik kkādus tūningotos
smuks auto un diski ideāli j
jā, man arī žēl ka šādus r17 pa sāli čākarē, pats nopirku R17, kuri bija emkas ziemas diski un tgd obligāti būs jākrāso, jo sāls saēdis.
par lukturiem, domāju izmazgā ar ķīmiju un būs tpt super
tie skumjie tuninga lukturi, tpt tev vēlāk apniks.
jā, man arī žēl ka šādus r17 pa sāli čākarē, pats nopirku R17, kuri bija emkas ziemas diski un tgd obligāti būs jākrāso, jo sāls saēdis.
par lukturiem, domāju izmazgā ar ķīmiju un būs tpt super
tie skumjie tuninga lukturi, tpt tev vēlāk apniks.
+318tds