Gix BMW
Es iegādājos nesen mazu mašīnīti. Maza un ekonomiska.
Ir visādi sīkumiņi jāpielabo, vismaz es gribētu pielabot. Bet nu vērtējat un spriežas paši.
Un tā lūk mans mazais BMW 318tds Copmpact.
Ir visādi sīkumiņi jāpielabo, vismaz es gribētu pielabot. Bet nu vērtējat un spriežas paši.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās ļoti sterils, pēc moldingiem spriežot varētu būt no pēdējiem gadiem !?
Kas ar komplektāciju ?
Lai labi ripo, pakaļu varētu zemāk nolaist.
Kas ar komplektāciju ?
apraksts nogalina
gaidām studijā plašāku aprakstu...
aprakstu tiešām prasītos apjomīgāku.
bet lai veicas darbos un sveicināts bariņā =]
bet lai veicas darbos un sveicināts bariņā =]
Sākuma kupejas. Tad touringi. Bet tagad aktīvi sāk parādīties forumā kompakti!
Sveikts barā!
Sveikts barā!
jā kompati tgd ir zvēra. Sveiks pulkā . P.S krāsa man vislabāk patīk.
BMW - Best Motorsport Weapon
vel par vienu kompaktu vairāk gribētos nedaudz vairāk info
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
1999 gada. Baigo extru nav tik kondishka.jurcis rakstīja:Izskatās ļoti sterils, pēc moldingiem spriežot varētu būt no pēdējiem gadiem !?
Kas ar komplektāciju ?
Un lieciet mierā to pakaļu... :)
Nu paldies par jauku atsauksmi un uzņemšanu ''Bariņā" !!!Gix rakstīja:Es iegādājos nesen mazu mašīnīti. Maza un ekonomiska.
Krāsa tikai izskatās labi pa gabalu. Ir baigās švīkas un pat uz kapota, nez kā to var saskrāpēt....Reinis159 rakstīja:jā kompati tgd ir zvēra. Sveiks pulkā . P.S krāsa man vislabāk patīk.
Dziivee loti smuks izskataas ..un es arii vinjam jau teicu ka biku vajag sedinaat,bet pats dara kaa grib..vinja miilulis
30/15 vai 20/20 sēdinājums būtu ok. I pats nemaz nejustu ka auto skaistāks palicis.
Bet nu tas tā - katra paša plāni, galvenais ka auto labs un tiek uzturēts kārtībā!
Bet nu tas tā - katra paša plāni, galvenais ka auto labs un tiek uzturēts kārtībā!
Tiešām skaists kompots nu drusku jau varētu nolaist aizmuguri zemāku
Viens variants - mazgājot ar lupatu vai švammi, kurā ieķērušies smilšu graudiņiGix rakstīja:Krāsa tikai izskatās labi pa gabalu. Ir baigās švīkas un pat uz kapota, nez kā to var saskrāpēt....Reinis159 rakstīja:jā kompati tgd ir zvēra. Sveiks pulkā . P.S krāsa man vislabāk patīk.
Ļoti labi saskrāpējas. Vai arī slaukot pēc tam līdzīgi.
Nu par to pakaļu es vēl padomāšu.
A kā būtu ja priekšu paceltu???
A kā būtu ja priekšu paceltu???
Un tavam Zirgam jau ar nav nekāda vaine. Tik tās acis varēji man pa draugam atdot. Es tev savas atdotu pa pliku velti, ja Tu man savas.Bavariancar rakstīja:Dziivee loti smuks izskataas ..un es arii vinjam jau teicu ka biku vajag sedinaat,bet pats dara kaa grib..vinja miilulis
Paldies!!!Error rakstīja:Tiešām skaists kompots nu drusku jau varētu nolaist aizmuguri zemāku
Parasti kompakti nepatīk, bet šis vismaz bildēs diez gan ok :) arī no manis sveiciens klubiņā
Paldies Lāsmiņa!!!Lasmina rakstīja:Parasti kompakti nepatīk, bet šis vismaz bildēs diez gan ok :) arī no manis sveiciens klubiņā