e36 2.0 vanos 94'
Sveiks , mani sauc Maksims un tas ir mans e36 :
Tatad par mašinu , nopirku kaut kur menesi atpakaļ un saku taisit , tas ir vanos 94 gada ar 371k noskriejenu , aizmugure originals M bamper , priekša ir parastais , parastais purpura salons , pečka ar kondicioneru . Problemas bija daudz , izsist vaditaja stikls (samainiju) mainiju radiatoru , izgriezu katalizatorus salaboju centralo sledzi plūda eļļa no galvas un vel mainiju pečkas motoru vot tas bija vispar problema un tas vel nav viss , daudz ko jadara , foto ir maz bet centišos augšupielādēt vairak .
Sveiks e36 barinja salona bildes vajadzetu, pa cik iekeri sho aparatu?
sveiks ar e36 iegaadi!
aizmuguree pakalejam durviim stikls truukst,pamaniiji?
aizmuguree pakalejam durviim stikls truukst,pamaniiji?
salona un citas foto bus drizuma , cena bija nu ļoti ļoti laba
Sveikts bariņā!
1. tā nav galva, bet vārstu vaks
2. nebūs biš pa daudz tā silikona tur ?
3. Sveikts pulkā un bildes no salona un auto priekšpuses studijā
2. nebūs biš pa daudz tā silikona tur ?
3. Sveikts pulkā un bildes no salona un auto priekšpuses studijā
Būs labs! Sveicu
hermetiķis labs tev priekšejais rats labajā puse nestav šķibi?
Skarbas bildes...
Par hermētiķi gan jāšauj pa pirkstiem. Ja tek eļļa, blīve ir jāmaina, nevis jāziež pāris kg hermētiķa.
Par hermētiķi gan jāšauj pa pirkstiem. Ja tek eļļa, blīve ir jāmaina, nevis jāziež pāris kg hermētiķa.
Deltai pietika ar hermētiķi.
Ruu rakstīja:Deltai pietika ar hermētiķi.
nja,ta var remontet fordu, bet ne bmw un kur vel e36
Hermetiks tas ir no pirmas reizes , es pec tam otro reiz ar mazo slani visu taisiju , jo kad visu uztaisiju pirmo reizi , saku mainit pečkas motorinju un tas varstu vaks ļoti maisijas un nevareja motorinju tur iebazt , vajdzeja ņemt nost un otro reiz uzlikt .
Stakans ir patiešam deformejeis pec sitiena , bet tagad mašina ir pie meistera kur viņš to pašlaik taisa , foto bus drizuma kad dabušu mašinu atpakaļ .
Stakans ir patiešam deformejeis pec sitiena , bet tagad mašina ir pie meistera kur viņš to pašlaik taisa , foto bus drizuma kad dabušu mašinu atpakaļ .
es nekad nesapratisu tadu lietu ka hemetikis normalam auto motoram! ta bliive pat viskrutakaas firmas ne suuda nemaksaa,plus viss ir zoliidi,nespiid nekaadi sarkani krikuminji araa!!
tavai zināšanai, jau no rūpnīcas zinu, ka vanosa motoriem vāka blīve konkrētos punktos (pie vanosa gala) ir iespiesta silikonā! To no gudrām tantēm zinu teikt!
Tikko sev mainīju vākam blīvi, blīves cena liekas, ka bija 24ls!
Kā arī, domājams, ka viņš silikonu liek zem blīves un vāka!
Tikko sev mainīju vākam blīvi, blīves cena liekas, ka bija 24ls!
Kā arī, domājams, ka viņš silikonu liek zem blīves un vāka!
nu iespejams,tad jau moska aari..
es savam arī drošības pēc blīvei vel plānā,plānā kārtiņā uzmērēju hermētiku, bet vismaz melno lai nav gateriskais paskats ar sarkano
nu nezinu,cik man auto ir bijusi,es parsvara visiem esmu veicis dazadas apkopes, tai skaite so blives mainju, un vienmer esmu kartigi visu nopucejis un sagatavojis un pec tam vienmer ir bijis viss loti skaisti pat bez hermeetika!