Kiko e36 is
Savam dampītim zinu iepriekšējos divus īpašniekus personīgi, kāva jau lopā, bet kopa arī, bet tad radās ideja pārdot un diemžēl jaunais īpašnieks neuzskatīja par svarīgu rūpēties par Isīsa labklājību, tad nu, kad nopirku bēdas apmēram tādas:
1. Sajūgs pabeigts (bet tas jau, cik saprotu, pasen.)
2. Ruslans atrodams teju visur (žēl, bet esmu apņēmies to novērst, cik nu labi varēšu)
3. Bamperītis tāds ko pat mest miskastē negribas , bet tas jau novērsts.
4. Aizmugurējie amīši jāmaina.
5. Diski un riepas, bet diski jau atrasti.
6. Ģeneratora siksna un ruļļi.
7. Labais bampera amortiņš ar ieskrūvējamo āķi (šo es labprāt no kāda nopirktu, par saprātīgu cenu)
8. Kārbai kulises bukse, bet gribētos arī shortshifteri.
9. Kreisās puses šarnīri.
10. Aizmugurējais labā riteņa gūltnis.
11. Izpūtējs.
12. Aizmugurējais, kreisās puses moldings (tas kurš aiz durvīm (piedāvajiet :) ))
1. Sajūgs pabeigts (bet tas jau, cik saprotu, pasen.)
2. Ruslans atrodams teju visur (žēl, bet esmu apņēmies to novērst, cik nu labi varēšu)
3. Bamperītis tāds ko pat mest miskastē negribas , bet tas jau novērsts.
4. Aizmugurējie amīši jāmaina.
5. Diski un riepas, bet diski jau atrasti.
6. Ģeneratora siksna un ruļļi.
7. Labais bampera amortiņš ar ieskrūvējamo āķi (šo es labprāt no kāda nopirktu, par saprātīgu cenu)
8. Kārbai kulises bukse, bet gribētos arī shortshifteri.
9. Kreisās puses šarnīri.
10. Aizmugurējais labā riteņa gūltnis.
11. Izpūtējs.
12. Aizmugurējais, kreisās puses moldings (tas kurš aiz durvīm (piedāvajiet :) ))
Dir*anu atlikt!
Sveiks pūlciņā,
Varēji ievietot vēl kādas bildes.
+ pa cik paņēmi?
Kā arī pats apmierināts ar auto?
Varēji ievietot vēl kādas bildes.
+ pa cik paņēmi?
Kā arī pats apmierināts ar auto?
Čau čau!
Nu beigās sanāca pa 580Ls
Esmu ļoti apmierināts, jo pazīstu iepriekšejos divus īpašniekus, kuri kopa šo auto cik nu varēja, tagad tas kas bija pa vidu, gan bija palaidis, bet centīšos ar visu tikt galā..
Lielākais mīnuss ir rūsa uz kreisā sliekšņa..
+bildes būs kad tulīt sapulēšu un aizbraukšu kkur safočēt, tātad naktī
Nu beigās sanāca pa 580Ls
Esmu ļoti apmierināts, jo pazīstu iepriekšejos divus īpašniekus, kuri kopa šo auto cik nu varēja, tagad tas kas bija pa vidu, gan bija palaidis, bet centīšos ar visu tikt galā..
Lielākais mīnuss ir rūsa uz kreisā sliekšņa..
+bildes būs kad tulīt sapulēšu un aizbraukšu kkur safočēt, tātad naktī
Dir*anu atlikt!
Sveicināts un veiksmi darbos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
"2. Ruslans atrodams teju visur (žēl, bet esmu apņēmies to novērst, cik nu labi varēšu)"
Žēl, ka esi apņēmies ruslanu likvidēt?
Jā, bildītes vairāk
Jā, bildītes vairāk
gaidam vel bildes! ta jau izskatas ka nav ne vainas
Pilnīgi nekas neizskatās, jo bilde viena, un pēc tās + apraksta spriežu, ka auto tāds knaps transports vien ir!
Iemet vēl bildes, lai vizulizējas labāk priekštats!
Iemet vēl bildes, lai vizulizējas labāk priekštats!
Mans ex e36.. tiešām ir bijis nolaists vēl vairāk kopš bija man, šis tas pamainijies uz sliktāku, piem, m-bampers un stūre, bet tā jau autiņš godam pa šo ciparu :)
Katrā ziņā bildes ir manā vecajā topikā vēl, bet ticu ka šis cilvēks uzcels šo auto un būs diezgan ok
P.S. arī esmu atpakaļ ar e36, bildes būs manā vecajā topikā ko turpināšu, bildes šonakt gaidiet
Katrā ziņā bildes ir manā vecajā topikā vēl, bet ticu ka šis cilvēks uzcels šo auto un būs diezgan ok
P.S. arī esmu atpakaļ ar e36, bildes būs manā vecajā topikā ko turpināšu, bildes šonakt gaidiet
Ruslans ir kā urlas,kauj cik gribi,bet lien no visiem stūriem ārā.fb212 rakstīja:"2. Ruslans atrodams teju visur (žēl, bet esmu apņēmies to novērst, cik nu labi varēšu)"
Jā, bildītes vairāk
Bet veiksmi darbos.
to pirmo no trijām es noteikti ņemtu ārā :) rada sliktu iespaidu :)
Pilnīgi žēl skatīties kā nomocīts Viens no maniem ex-e36, bija man ap 2009-10.gadu, nebija pilnīgi neviens rūsas pleķītis, vienīgi vienā vietā maza švīciņa uz visa auto bija atrodama, reāli, tad viņam defektu pilnīgi nebija, pat uz apskati aizbraucot pilnīgi pa nullēm izlaida Un aizmugurē amīšus ar pirmajā iegādes dienā tiko atbraucu viņu mājās uzliku jaunus pilnā komplektācijā.
Uh, tici man, man arī žēl palika, ja godīgi tāpēc tikai paņēmu, lai dotu mašīnītei otro dzīvi.
Šobrīd viss laiks un nauda aizies mašīnītes uzcelšanai un atjaunošanai.
Šobrīd viss laiks un nauda aizies mašīnītes uzcelšanai un atjaunošanai.
Dir*anu atlikt!
Tas ir oshelja ex e36?
Vispār pat nepazinu (kautgan bildes jau arī "daudz")
:( :(
Vispār pat nepazinu (kautgan bildes jau arī "daudz")
:( :(
Ir, jau ir
nabags galīgi nolaists pa šo laiku atceros kad sen atpakaļ vel dzinam mājās ar beigtiem amīšiem un šupājās kā ūdens gulta
veiksmi darbos lai atkal ir skaists aparāts
veiksmi darbos lai atkal ir skaists aparāts
Salons jau manos laikos bija labs, nezinu kā tagad, bija sprtzitzes ar darbojošos apsildi, M3 stūre ar airbagu, bet skatos, ka šis tas jau trūkst.
Nu atvainojiet čaļi, pagaidām viņa ir tāda kāda ir, bet es visa e36 klana priekša apsolos dāvāt otro dzīvi!
Dir*anu atlikt!