STUDENTA 325 coupe
Sveicināti e36.lv biedri!
Tad nu šodien arī es esmu atbraucis mājās ar savu jauno e36, ko iegādājos Jelgavā!
AUTO INFO: BMW 325; 1995.gada; bloķis; koni regulējamie amortizatori; hvz kādas sēdinātās atsperes; elektriskie logi; roku balsts; regulējama stūre; ādas apsildāms salons; pilna m-paka (sliekšņi, abi bamperi, spoguļi, moldingi, stūre); Pilnais OBC; kondicionieris; G-Power izpūtējs
DEFEKTI: Ir protams arī kāds defektiņš, kas operatīvi tiks labots - Drusku uz aizmugurējās arkas ir rūsiņa paspīdējusi un bagažnieka vāks ir norūsējis drusku, bet tas ir jau iedots jauns sagatavots krāsošanai. Sanāca šaize ar klemmēm aķītim, atrbaucām mājās, likām subi klāt, a tur klemmes galīgi absūbējušas, bet tagad +/- ir okey, bet vsp vajadzētu ieteikumu kkādu smēri kkur nopirkt, jo nav nopietni tā
PLĀNI: Protams halla dark repliku priekšējos lukturos (drošvien ar dogmu jārunā būs ), vasaras diski, arī ir doma flokot grieztus un stoikas, sakrāsot visas lietas utt..
Jaatzīst, ka neesmu meistars visās šajās lietās, tpc lūgšu drošvien daudz un dažādus padomus - bet lietas ies uz priekšu, ja nauda būs
Lai runā bildes:
P.S. Bildes trakas, jo bildēts ar telefonu un trīcošām rokām
Tad nu šodien arī es esmu atbraucis mājās ar savu jauno e36, ko iegādājos Jelgavā!
AUTO INFO: BMW 325; 1995.gada; bloķis; koni regulējamie amortizatori; hvz kādas sēdinātās atsperes; elektriskie logi; roku balsts; regulējama stūre; ādas apsildāms salons; pilna m-paka (sliekšņi, abi bamperi, spoguļi, moldingi, stūre); Pilnais OBC; kondicionieris; G-Power izpūtējs
DEFEKTI: Ir protams arī kāds defektiņš, kas operatīvi tiks labots - Drusku uz aizmugurējās arkas ir rūsiņa paspīdējusi un bagažnieka vāks ir norūsējis drusku, bet tas ir jau iedots jauns sagatavots krāsošanai. Sanāca šaize ar klemmēm aķītim, atrbaucām mājās, likām subi klāt, a tur klemmes galīgi absūbējušas, bet tagad +/- ir okey, bet vsp vajadzētu ieteikumu kkādu smēri kkur nopirkt, jo nav nopietni tā
PLĀNI: Protams halla dark repliku priekšējos lukturos (drošvien ar dogmu jārunā būs ), vasaras diski, arī ir doma flokot grieztus un stoikas, sakrāsot visas lietas utt..
Jaatzīst, ka neesmu meistars visās šajās lietās, tpc lūgšu drošvien daudz un dažādus padomus - bet lietas ies uz priekšu, ja nauda būs
Lai runā bildes:
P.S. Bildes trakas, jo bildēts ar telefonu un trīcošām rokām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis STUDENTS - 13 Mar 2012, 19:49, kopā labots 3 reizes.
Labs autiņš! Veiksmi braukšanā, skrūvēšanā un uzturēšanā!
Iesaku sākt arī ar priekšas regulēšanu, diezgan šķībs stūris tur, pagrieziens vispār izskatās ka tulīt izkritīs.
Iesaku sākt arī ar priekšas regulēšanu, diezgan šķībs stūris tur, pagrieziens vispār izskatās ka tulīt izkritīs.
simpatisks braucamais katikai drizak pagrieziena kepina apakšeja nav noluzusi .
Izskatās pēc laba autiņa.
Sveikts bariņā
Sveikts bariņā
Smuka kupeja
Tik man uzlīmes uz sliekšņiem nepatīk
izskatas jau labi,bet ja nekludos sis drapaks jau bijis te foruma atradits!
coupe 2.8
Sveikts bariņā
Smuks bembīts
Veiksi darbos un protams, lai labi ripo
Smuks bembīts
Veiksi darbos un protams, lai labi ripo
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pēc skata smuks!
Seko līdz, lai vis tip-top- prieks būs 2x lielāks!
Vienmēr esmu iztēlojies, ka man ir apsilde pakaļai. Labā štelle!
Seko līdz, lai vis tip-top- prieks būs 2x lielāks!
Vienmēr esmu iztēlojies, ka man ir apsilde pakaļai. Labā štelle!
Nu par tām uzlīmēm ir tā kā ir Vai nu raušu nost vai vēl ir variants ņemt kkādus borbet diskus un krāsot baltus ar pulētiem plauktiem.. pačekoju googlee, izskatās bet to vēl manīsBurns rakstīja:Smuka kupeja
Zinu, ka biju .. pats vēl meklēju, bet vnk gribēju jaunu topicu ( to varat dzēst ārā) un sākt visu no galaMartinez rakstīja:izskatas jau labi,bet ja nekludos sis drapaks jau bijis te foruma atradits!
Nu es biju domajis tada zina,ka mos vari vel kadu infu prieks sevis atrast
coupe 2.8
Tur nav ko nemaz meklēt
Lai labi ripo
Jap es viņu bez diskiem paņēmu, jo šim aparātam ir citi diski manā iztēlē
Laikam taisaties izpirkt visus sakariigos Jelgavas e36
Lai labi ripo
Lai labi ripo
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varbūt kāds var ieteikt kādu krāsotāju Rīgā pa sakarīgām cenām?
Sakarīgs krāsotājs = nesakarīgas naudas
Sakarīgas naudas = nesakarīgs krāsotājs
Ko tieši gribi krāsot, visu mašīnu vai detaļas?
Sakarīgas naudas = nesakarīgs krāsotājs
Ko tieši gribi krāsot, visu mašīnu vai detaļas?
Savā ziņā taisnība
Detaļu - bagažnieka vāks (sagatavots krāsošanai) un vienu arku aizmugurē būtu labi
Detaļu - bagažnieka vāks (sagatavots krāsošanai) un vienu arku aizmugurē būtu labi
Pie maniim 65Ls par detalju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Zinu, ka piedāvā šito visu, bet Jelgavā esi - ar kājām mājās būs jāskrien kamēr krāsosi?