Ac Schnitzer
Sveiki! Beizdot no lemu atradit savu E36 323i
Ar BMW braucu 8 gadus :) Lidz kamer neparvacos uz Skotiju tur BMW dargs prieks leti braukt ar Japcar.
Ta nu tur no pirku sev Honda Prelud pa braucu 2 mene6us un sapratu ka tomer vajag kapt atpakalj BMW :)
Tadat BMW E36 1996 gada 323i litraza 2.5 Hp 170
Adas salons,el.logi,el.luka,el.spogulji,stures lifts,regulejams lampas.
Modifikacijas: Full Ac Schnitzer Body :) HiSpec Motorsport bremzu sistema.Aluminijum Racing radiators.
BMW 6ur tur uzmeties brunais lacis tapec kas pirmais tiks darits grieztas ara aizmugurejas arkas.
Turpmak tiks mainits iepludes kolektors uz M50 :) Un protams jamaina visa izpludes sistema jo 323i stav no 2.0 motora :(
Ar BMW braucu 8 gadus :) Lidz kamer neparvacos uz Skotiju tur BMW dargs prieks leti braukt ar Japcar.
Ta nu tur no pirku sev Honda Prelud pa braucu 2 mene6us un sapratu ka tomer vajag kapt atpakalj BMW :)
Tadat BMW E36 1996 gada 323i litraza 2.5 Hp 170
Adas salons,el.logi,el.luka,el.spogulji,stures lifts,regulejams lampas.
Modifikacijas: Full Ac Schnitzer Body :) HiSpec Motorsport bremzu sistema.Aluminijum Racing radiators.
BMW 6ur tur uzmeties brunais lacis tapec kas pirmais tiks darits grieztas ara aizmugurejas arkas.
Turpmak tiks mainits iepludes kolektors uz M50 :) Un protams jamaina visa izpludes sistema jo 323i stav no 2.0 motora :(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kkāds dīvains tev bodykits
Tev lkm pirmajam no foruma ir kkas nestandarts, nav ne m paka nav ne stock! Divaini jau izskatas, neteiksu ka man patik, bet nu galvenais la pasam patik!
Tev lkm pirmajam no foruma ir kkas nestandarts, nav ne m paka nav ne stock! Divaini jau izskatas, neteiksu ka man patik, bet nu galvenais la pasam patik!
Izskatās inčīgs. Kapēc tu domā ,ka izplūde ir no 2.0? 323i nāk vientrubas izplūde. 325 un 328 ir divtrubu izplūde.
nez man katrā ziņā patiik, vismaz cik bildēs var redzeet :)
laba kupeja vismaz kaut kas savadaks neka m paka
Simpātisks aparāts!
tas ir Ac Schnitzer bodykits. Firma jau sen specializejas uz BMW ma6inam :) apmeram tas pats kas Alpina :)
Kapec es domaju ka no 2.0 dzineja stav izplude tapec ka uz 323i lika vinju nevis ar divam trubam
Kapec es domaju ka no 2.0 dzineja stav izplude tapec ka uz 323i lika vinju nevis ar divam trubam
Nezinu, bet man ļoti patīk AC shnitzer paka
best body kits ever uz e36, best diski arī, super izskatās :)
Paldies
Sveikts, nujau kuplajā, saimē! Papētot bildes-sapratu, ka arī man riktīgi patīk tas shnitzer kits
visvairāk iekrīt acīs spoguļi, kas izskatās 10x labāk nekā m pakas
e36 šniceles vienmer patikušas
Kas tā par krāsu??
Kas tā par krāsu??
Baigi labs
Kas pa kraasu uzraksti6u 24 vai 25 datuma, jo pa6laik ciemojos pie masas LV 24 datuma lidma6ina
Ja godigi krasa vispar jociga Fotagrafijas izskatas tum6i kir6u dzive vairak uz violeta.
Ma6ina vispar dzive labak izskatas neka uz fotagrafijma. Doma ir pec 2 gadiem uz LV abtraukt ar vinju
Ja godigi krasa vispar jociga Fotagrafijas izskatas tum6i kir6u dzive vairak uz violeta.
Ma6ina vispar dzive labak izskatas neka uz fotagrafijma. Doma ir pec 2 gadiem uz LV abtraukt ar vinju
Jocīgs bodykits?
Bļin šitas izliek visas mpakas un piesmej alpinas! Šnicers paļubomu vissmukākais!
Bļin šitas izliek visas mpakas un piesmej alpinas! Šnicers paļubomu vissmukākais!
nu tā, protams sveikts pulkā
par paku - t'[a 50% patīk - pr. bampers vareetu patikt mums golfa luupu ipasniekiem..
talaak, spoguli nu galigi neiet pie sirds.. :)
diski labi, krāsa smuka, salons ir ok.. - kopā patīk, bet baigā sajuusma nav par paku, bet prieks ka kaut kas savadaaks...
par paku - t'[a 50% patīk - pr. bampers vareetu patikt mums golfa luupu ipasniekiem..
talaak, spoguli nu galigi neiet pie sirds.. :)
diski labi, krāsa smuka, salons ir ok.. - kopā patīk, bet baigā sajuusma nav par paku, bet prieks ka kaut kas savadaaks...
pilnīgs sekss, mpakas un citi draugi nobāl
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
M-paka pienes ūdeni, vienmēr vairāk ir patikuši AC schnitzer veidojumi uz visiem bmw Tādēļ savam cenšos ieturēt stock un varbūt kādreiz mūžā kaut kur atrast shnitzer paku
Super aparāts, lai labi ripo
Super aparāts, lai labi ripo